fortsättning av gårdagen

Imorse när jag vaknade kollade jag mailen det första jag gjorde, eftersom jag hade fått ett flipp och skickat ca 10 mail till olika ställen igår. Jag hade fått två glädjande svar!

Från språkskolan. Jag har fått massa mer information och det låter väldigt bra. Man väljer själv hur länge man är borta och man kan åka nästan när man vill. De platser som jag är intresserad av att åka till är typ Sydney, Perth, Malta, L.A, Miami, Florida eller Honolulu. Hur kul skulle inte det vara? Ska verkligen fortsätta att kolla på detta och även ta reda på några prisuppgifter som jag ännu inte vet.... opps kan bli bad news.....
Från Smögens havsbad. Hotellet som jag mailade och sökte sommarjobb hos hade svarat och ville få in mitt CV och personliga brev. Så jag använde mig av det jag skrev igår men var tvungen att ändra en del saker. Ingen lätt match faktiskt, men jag hoppas att det blev okej :)

Men nu har jag inte tid med mer dator för både pilatesträningen och Karin står med på kvällens sysslor!
P.S har ingen bra bild till inlägget, men jag känner ett starkt sug efter sommar nu så det får bli en sån!♥


CV panik & lägersökning

Idag tog jag tag i framtiden på sätt och vis, satte mig ner och sökte flera olika sommarjobb på Smögen. Chansen att jag får något är ganska liten med tanke på hur otroligt många ungdomar det är som söker jobb där, men absolut värt ett försök. Ett annat problem är att jag inte har någon som helst aning om hur sommaren kommer att se ut så det kan vara svårt att pricka in så att arbeten passar, speciellt eftersom dom flesta vill ha samma sommarjobbare under hela sommaren. Och det är jag inte heller säker på att jag vill haha. Okej, sjukt nice att jobba hela sommaren och tjäna kanske 25 papp... Men sommarlovet är ju andra sidan det viktigaste man har.. Aja svårt svårt.. Men det va ju värt att söka iaf så får vi se hur det blir :) Jag sökte på sommargott(en godisaffär), Makrillvikens vandrarhem, Smögens havsbad(hotell), Skäret(café och bageri) och på Lagergrens(krog).

Farmor kom även förbi här idag och snackade lite om det här med läger. Hon vill så himla gärna att jag ska åka på något typ av läger i sommar för att man tydligen "växer som person" då haha. Och eftersom hon gav min syster en språkresa till England så har ju jag ett läger "innestående", och det vore ju faktiskt lite surt att sumpa det.. Så jag har letat som en galning efter olika seglarläger idag, eftersom jag är väldigt sugen på det här med havslivet! Men det är förbannat svårt att hitta nåt bra, och speciellt utomlands som vore lite skönare! Men jag får leta vidare och hoppas på napp :) Och finns det inget bra seglarläger så är jag nästan villig att åka på språkresa.. Eller kanske.. Men tipsa gärna om något om ni vet nåt! :)

Ikväll ska jag dega, Kolla på solsidan och fortsätta softa på min tredje vilodag på raken. JÄVLAR vad skönt det är med vila, jag börjar gilla det! Inte bra Sandy....... höhö
Tumblr_lbgxqrriez1qbnk2jo1_500_large

Mitt livs mest chockande beslut- En träningsfri vecka....

Det har nu gått cirka 8 veckor sedan jag fick seriösa problem med mitt ben. Drömmen om att salvor och liknande ska göra det bra och drömmen om att jag kommer kunna börja springa dagen därpå börjar dö ut. Jag har egentligen vetat hela tiden vad det är jag behöver göra-vila. Men jag fungerar inte som andra när det gäller att ta ansvar över träningen. Med sanna ord kan jag säga att jag skiter om min kropp tar skada, bara jag blir slim. Men nu har jag kommit till en period där jag inte längre kan ignorera smärtan. Det är ungefär som att springa med skavsår, det går ju inte. Och med tanke på hur otroligt mycket jag vill kunna börja springa igen har jag valt att ta mitt livs hårdaste och mest chockande beslut- EN TRÄNINGSFRI VECKA!
Det kanske låter som en sjukt töntig grej för er, men ni förstår nog inte vad det innebär för mig. Jag har inte haft två vilodagar på raken sen i slutet av sommarlovet då jag var sjuk, det är sant. Och nej, jag har inte varit sjuk sen dess förutom när jag hade vattensjukan, och sanningen är att jag är en idiot, för jag tränade då i alla fall, för att jag kom på mig själv med att bara ha hunnit träna tre gånger den veckan och det är inte tillåtet i min värld. Så nu försår ni kanske vad jag menar när jag säger att det kommer bli svårt. Och ni undrar säkert just vad som kommer bli så svårt, det är väll bara att va hemma och vila? Nej, det fungerar inte så. Jag ska vara ärlig och visa er vad det är som är svårt med att vila:

1. Jag är livrädd för att gå upp i vikt, sån är jag. Och träningen får mig att tro att jag kan hålla vikten bättre.
2. Mindre träning mindre mat. I min värld finns en viktig regel. Om man tränar mycket förbränner man mycket och kan därmed äta mer. Om man istället tränar mindre måste man äta mindre, vilket jag inte gillar alls.
3. Jag hatar rastlöshet. Och med tanke på hur mycket tid min träning tar upp så kommer jag få mycket tid över i veckan. Men istället för att se det som något dåligt ska jag lägga den på bra saker.

Men trots dessa grejer så tar jag tag i allt nu, bara för att jag verkligen vill bli bra och kunna börja springa igen. Det är inte alls säkert att jag blir bra på bara en vecka, men det kan ju inte bli sämre iaf. Kommer dock fortsätta med pilatesträningen eftersom den inte påfrestar mitt ben.

Slutligen så hoppas jag på att det finns morötter i skolan denna vecka, för det är ungefär vad jag planerar att leva på hehe.. Ne men seriöst, när jag gör en sån här stor grej kan jag faktiskt inte påverka att mitt samvete inte klarar av att äta som en normal människa. Det är ju ett stort steg att bara kunna vila tkr jag, så va lite stolta över mig nu va :)

En lägenhet av grå betong

Har varit väldigt off när det gäller datorvärlden denna vecka.
Men vecka 4 har varit som dom flesta andra veckor, lite plugg, en del umgänge och träning. Dock har jag lipat en del pga träningen som går mer och mer åt helvette tack vare mitt ben, men mer om det i nästa inlägg!

Igår var det en speciell dag, en väldigt bra dag. Efter skolan fick jag följa med mamma och pappa på "visning" i lägenheten vi flyttar in i den 28 juni. Det var grå betong överallt, men alla rum var byggda så man fick en bra bild av hur det kommer bli. Några saker jag reagerade över var:

* Jag kan inte ha det rum som tanken var att jag ska ha. Det är för litet för mig och det är vägg i vägg med grannarnas sovrum vilket betyder att jag kommer störa dom med min musik mm. Jag försöker därför att snylta åt min mamma och pappas rum. Betydligt större, precis bredvid en av badrummen och helt enkelt mkt bättre. Det andra alternativet är att jag ska få två sovrum, alltså ett där jag sover och kanske har kläder och ett annat där jag har dator och liknande. Men det känns mest jobbigt tkr jag.

* Vi bor granne med hissen, mmh!

* En femma var ungefär lika stor som jag hade tänkt mig, men shit vad mkt mindre lägenheten är än vårat hus!

* Terassen var ett perfekt ställe att steka på varma sommardagar.

Har även börjat kolla på lite grejer jag vill ha i mitt nya rum, sjukt svårt men kul att börja från början också :)




Som ni ser dras jag en aning mot det svartvita hållet haha. Jag letar fortfarande efter ett nytt skrivbord, nya gardiner, en stor spegel, tavlor och lite andra detaljer :) Inte för att jag lär köpa just dessa möbler men det är kul att kolla runt lite :) P.S bäddsoffan är till för alla sleepovers efter korgen ;) haha

Efter visningen igår åkte jag och Karin hem till henne i Valla och åt middag, sen vart det basketmatch i stan! Haha mkt kul :) Efter det åkte vi tillbaka och kollade på "i rymden finns inga känslor" och åt en nyttig smoothie! Galet mysigt.

shape up

Imorse klev jag upp ganska tidigt för att hinna med några timmars slalom innan vi skulle åka tillbaka hem. Jag kom mest bara hem och bytte om, för sen var det spinning. Det var kul, men det sög att jag fick ganska ont i benet.... För er som inte visste det så har jag nu haft ont i mitt vänstra ben i bra precis 6 veckor. Bröjar med andra ord tro att jag har fått en kronisk muskelskada som aldrig kommer att gå över... Och det värsta av allt är att jag är fullt medveten om att jag har mig själv att skylla, att jag inte borde ha sprungit så långt när benet bara skrek av smärta. Såhär i efterhand ångrar jag mig, och jag vet även att jag borde ta tag i det nu och vila i minnst en vecka. Men det går INTE för Sandy. Mitt hopp om att det ska gå över under en natt börjar avta även det. Kanske borde börja hoppas på att jag ska bli klok under en natt istället!

I helgen hade jag som sagt min "failhelg", den ända helgen jag fick äta massa onyttigheter fram till sportlovet. Och det gjorde jag verkligen! Jag har glömt bort hur det känns att vara hungrig, och godis smakar nästa inte ens sött längre haha. Lite dåligt samvete har jag ju absolut, men fan va gött jag har mått alltså! :D
Men nu väntar 6 hårda veckor. Inte ens nötter som jag ibland åt på helgen förut accepteras nu. Morötterna och hårdbrödens tid är inne. Shape up helt enkelt, och nu ska jag fan klara detta för min egen skull :)
Tumblr_lf2wdscyns1qbnnb6o1_500_large


Stuglivet

Dagen här uppe i fjällen har varit kanon! Imorse åt jag först den största frukosten på länge och sen gick vi ut och åkte slalom. De hade snöat supermycket under natten så det var grymt skön åkning! Sen när liftarna stängde lämnade jag in mina skidor på vallning så vi får se om dom går kanon imorgon då som lovat. Det blev även afterski idag, med min granne här uppe. Haha det är ganska pinsamt egentligen för jag träffade han första gången när jag var 15 år, och då frågade han mig om jag inte kunde skjutsa honom hem. Han trodde alltså att jag hade körkort redan när jag va 15 år, och jag har aldrig vågat säga hur gammal jag är!! Och nu tycker han att jag ska söka jobb här också... Hallå jag är ett litet barn som går i skolan? Men det värsta av allt är att jag fan inte minns vad han heter, och det har gått för lång tid nu för att jag ska våga fråga om ni fattar vad jag menar.. Haha fail! Efter afterskin blev det längdskidor, hann dock bara 5 km men det sög ändå haha :) efter det gick vi upp och åt middag på restaurangen, renkött! Men nu ska jag sova mig i form, godnatt!!

Fjällen

Idag efter matten kom mina föräldrar och hämtade upp mig på skolan. Vi åkte direkt därifrån upp till våran lägenhet här i bydalen. När vi kom fram stekte vi lite korv och sen gick vi upp och tog några åk innan liftarna stängde. Vilket före alltså! Det är ju ganska varmt vilket betyder att snön sjunker ihop och packas, blir sådär lagom hårt och fast så det går snabbt! Efter lite slalom gick vi på aftersik och drack varm oboy med grädde, mmh! Sen fortsatte svulladet nere i stugan med god mat, godis, chips och annan skit som jag får unna mig endast i helgen :) men mitt uppe i allt svullande tog jag en pause och drog ut på längdskidorna för att lätta på samvetet ;) resten av kvällen har jag varit inne i stugan och kollat tv med föräldrarna samtidigt som jag med datorn i knät har fått en del plugg gjort, skönt! Har som mål att bli klar med allt vi har nu direkt så jag kan va lite ledig och hinna med allt annat jag vill sen :) Nu ska jag sova för att orka sticka upp imorgon och va först i backen ;) puss!

busy kid

I veckan har det varit sjukt mkt, och därmed har min datortid raderats ut helt. Men det är ju skönt på ett sätt.
För några kvällar senan åkte jag in till stan och myste med Erica på pause. Var år och dar sen jag va med henne, och jag har saknat henne som inget annat så det var otroligt skönt att få sitta och snacka ett par timmar med henne!
Resten av veckan har det blivit plugg och träning. Idag var jag på ett sjukt jobbigt spinningpass, dog men överlevde helt enkelt. Efter det gick jag till hemköp som planerat haha! Det är ju nemligen godishelg i helgen eftersom jag åker till fjällen. Och jag längtar så jävla mycket efter en smula socker nu så det gör nästan ont i mig! Från att jag somnade tills att jag vaknade inatt har jag drömt konstant om godis. Jag har haft en underbar natt helt enkelt, ätit som fan, varit på godisparty och rekomenderat alla mina godaste favoriter! haha jag har ju nåt fel, mitt sockerbehov är out of control!!


Satt på biblioteket idag på hålet och isolerade mig i min pluggvärld. Gick sjukt bra faktiskt, varvade plugg med vatten och favvotidningen Iform♥


I helgen är det jag och min baby, min bara min♥

I will survive

Sådärja, mamma har räddat mitt liv igen. Så nu är det inte synd om mig längre :) TACK.
Ps. I helgen är den ända tillåtna godishelgen fram till vecka 10, jihoooooooo!!

helgmys med vänner, pilates och smoothies!

Jag hade inte tid att göra något inlägg igår så jag gör det idag istället.
Igår på dagen hände det inte mycket alls. I flera timmar gick jag bara omkring och fick saker ogjorda. Egentligen ingenting jag gillar men så blir det ibland. Jag tvekade om det var värt att träna men övervägde att vila mitt sjuka ben som aldrig tycks bli bra... Dock vart det ju pilatesträning! Haha det är verkligen inte min stil egentligen eftersom det bara är styrka, men jag har nog insätt att jag behöver lite av den varan. Jag har gjort ett program som tar ungefär 20/25 minuter där jag tränar alla större muskelgrupper. Och eftersom det är viktigt med vila när man ska bygga upp kroppen kör jag detta program varannan dag. Armhävningar och Sandy, det trodde man aldrig!! ;)

På kvällen åkte jag hem till Emma och Lisa där även Hanna va. Vi åkte in på bio lite senare och det var supermysigt! Efter det åkte vi tillbaka till frösön och körde straffpoker haha.

Och idag är det en ny dag, söndag. Hittills har jag lyckats städa rummet och pluggat in veckans glosor, och ska nu ut och sysselsätta mig i dagens träning, skidåkning. Ikväll blir det tv för Sandy, SOLSIDAN!! haha

Pilatesträning!

Efter det blev det en gammal bortglömd klassiker, smoothie! Varför slutade jag med dom? Jag levde ju så gott som på det förr i tiden. Aja nu är dom tillbaka! Ingredienser: lättmjölk, lättfil jordgubb och frysta hallon! Om man känner för att unna sig nåt lite bättre rekomenderar jag även glass och vaniljsocker i.

Men om du känner som mig, att glass och socker är livsfarliga produkter kan du istället strö på lite müsli på toppen! haha jag vet att det låter skitäckligt men det är faktikst jättegott och det ger lite mer mättnadskänsla :)

främmande män på mitt rum?

Idag när jag kom hem efter träningen var det en främmande man som var på mitt rum. Han skulle tydligen besikta vårat hus inför visningen som sker i februari troligtvis, läskigt! Och sen kommer det en familj på söndag och kollar på det. Några som tydligen har hört att vi ska sälja och har varit och smygkikat utanför huset(hjälp?), och sen ringde dom till pappa och frågade om dom får komma och kolla innan visningen, haha läskig familj?

Ikväll har jag kollat på filmen Yes man och käkat liiiite för mkt naturgodis... Dåligt Sandy, faktiskt. Men det var mest nötter och det är ju lite bra ändå. Jag råkar veta att det blir en tuff vecka, så jag kunde behöva det :) Sen massa lightcola som renar kroppen också haha ;)

Tror att jag ska göra tidig kväll nu och hoppas på slalom imorgon! PUSS

Dagens köp: två påsar tuggummi för 25 spänn, extrapris♥
Dagens lycka: troligtvis inga nationella prov i matte C
Dagens sanning: att hälsopedagogik är wargens skönaste kurs!!


Everything will be fine!

Igår kväll hängde jag at Karin's place, mycket trevligt! Vi roade oss med tv/snack och mango. Efter det gick jag hem och la mig i tid för en gångs skull, har blivit lite för sent dom här första skoldagarna. Men vad händer då?! Jo jag vaknar vid typ 1 och har fått en förjävla oskön mensvärk.. Men som tur var så varade det bara under natten och nu är det över. Fördelen med träning alltså, man slipper ofta mensen och om den kommer kan det vara under bara en natt. Hahah lite sjuk! Dock är det inge bra så undvik överdriven träning ;)

Idag var det en skön dag i skolan! Lyckan vart trots allt det nya schemat, som egentligen suger, men som var bättre än vad jag trodde! Känner ett litet hopp om att jag både kommer att lyckas få tid till att få bättre betyg och att bli en skinny bitch. Haha fokus på det viktiga helt enklet ;)

Ikväll blir det Sandy+Längdskidorna i den mörka skogen. MYS♥


styrka

Idag åkte jag hem efter skolan och städade mitt rum, väl behövligt!! Sen efter ett par timmar åkte jag in igen och gick på ett pass, Bål. Det var egentligen meningen att Rebecca och Lisa också skulle på det men deras biljetter såldes ut för att dom kom typ 2 minuter sent -.-
Men passet var bra iaf, precis vad jag beöver. Mer styrka och mindre fatburning ;) Eller jag behöver ju köra fatburning, men jag kanske borde tänka på att träning inte bara är det. Efter passet gick jag upp och körde i gymmet med tjejerna. Började med lite styrka men övergick sedan mot konditionsdelen och just fatburning hehe :) Provade även att springa idag fast jag inte skulle det förns nästa vecka.. Men det gick okej ändå, visst att jag fick ont men jag klarade ändå 2,5 km utan seriös smärta :) Men det är nog långt kvar ändå innan jag kan börja köra mina kära mil igen :'( fuck alltså...........

Måste bara visa er mitt lilla "gottiskit" som jag har börjat spara ihop. Vi har så sjukt mkt goda saker hemma nu för tiden, eller egentligen alltid, så därför har jag börjat samla ihop lite grejer som jag ska äta om 8 veckor typ? Haha kanske låter långsökt men det är reglerna ;)




Måndag igen

Skoldagen kändes okej, lika bra att sätta igång och få allt överstökat!
Efter skolan gick jag och fixade busskortet. Åker nu gratis överallt i hela Jämtland fram till sommarlovet, soft! Sen lämnade jag in min pulsklocka som har damp och så köpte jag en pilatesboll! Superbra, ska göra ett program ikväll tror jag. Tänkte nog träna på den en stud varje dag utöver gymmet/längdskidorna. Wihoooo sånt här är ju skitkul, att vara lite PT och sen ha sig själv som offer moahaha ;)
Idag har jag egentligen vilodag, men jag råkade se att dom gjorde nya spår imorse så det går helt enkelt inte :) Och jag måste faktiskt tillägga att jag är mycket nöjd med dagen kost, extremt nyttigt faktiskt. Det "nya livet" flyter på :D


Ni vet mina 550 tuggummin som jag hade efter Egypten i höstas? DOM ÄR SLUT NU!!! Alltså vad hände? + att jag köpte andra tuggummin under tiden, som även dom är slut... Jag måste köpa nya älsklingar om jag ska överleva sockerförbudet!


Sandy tvingas satsa i skolan.... I hopp om en lycklig framtid

Idag har jag tvättat som fan och det behövdes! Sen har jag även varit och tränat på golds med Lisa Edlund som skrev in sig idag! :) Superkul att folk man känner börjar :) Vi körde i typ 1 timme och 40 minuter, taggade sommaren 2011 helt enkelt ;)

Nu håller jag på att baka nya sportfrallor. Hoppas jag klara mig ifrån fula brännärr denna gång ;)
Imorgon börjar skolan och det känns lite si och så.. Lovet har varit sjuuuuukt långt och jag har inte pluggat på år och dar känns det som. Det ska även bli roligt att träffa alla igen! Men när jag såg mitt nya schema ville jag dränka mig själv. Jag har även kommit på att jag måste börja satsa i skolan nu för att sedan kunna komma in på ett bra universitet och förhoppningsvis få ett bra jobb efter det. Allt jag gillar att göra och verkligen måste ha i framtiden är svindyrt, så jag måste verkligen satsa nu. Och på sidan av det ska jag hinna träna som fan, va med vänner och allt annat.. Tid att sluta sova kanske?


mitt motto- att leva som en diabetiker

Nu är redan vecka 1 avklarad, och jag är otroligt nöjd! Det ända sockriga jag har fått i mig är en varm oboy, that's all. Sen har jag dock ätit typ ostar av olika slag och lite fet mat ibland, men det var framför allt sockret som jag ville utesluta denna vecka! Och det har gett resultat, som vanligt inte värsta skilnaden men det kan man inte förvänta sig efter bara en vecka. I vanliga fall efter en vecka utan socker brukar jag unna mig godis och annat, vilket leder till att resultaten jag uppnådde under veckan går förlorad. Det är detta som är skilnaden nu mot förr, nu fortsätter jag bara som innan förhoppningsvis i 8 veckor till. Imorgon ska jag se om jag kan hitta en pilatesboll på stan. Kroppen är nämligen väldigt lurig. Ibland när man äter rätt och går ner i vikt är det muskelmassa man förlorar, och inte kroppsfett som vi i själva verket vill. Därför ska jag fan träna upp mina muskler nu så jag är säker på att det inte är muskelmassa som jag tappar :)
Jag vill inte skriva så mycket mer nu, för jag är en smula rädd att ni tror att jag har tappat kontrollen totalt, vilket jag verkligen inte har!

Igår var jag som sagt på Dalhwinnie och åt middag! Jag åt bland det godaste jag vet, lammytterfilé♥
Jag dumpade efterrätten när jag insåg att det verkligen inte finns någon efterrätt som inte är onyttig. Jag blev nästan arg då, alltså vad gör man om man är allvarligt sjuk i diabetes då men ändå vill ha någonting?!

Senare gick jag och Karin på bio, the town. Sjukt bra film! Även då fick jag problem med sockerförbudet när jag till och med frågade på ICA om dom hade sockerfritt godis och svaret blev nej. Det fick bli lightcola och nötter för mig. Jag är fortfarande chockad över hur svårt det måste vara att ha diabetes i vårt samhälle!
Efter bion gick jag och Karin hem till hennes pojkvän och spelade wii i nån timme.

 
Veckans upptäckt blev iaf helt klart coca-cola light! Det är ju svårt att äta något som mättar sötsuget när man inte får äta socker. Och även fast light inte är lika gott som vanlig cola så mättar det sötsuget ganska bra! Tror att lightcola får bli min nya överlevnadsprodukt :)

Dalwhinnie

Kom nyss ut från en svinhet dusch som var välbehövligt efter en lite frostigare dag i längdspåret. Fast jag ska inte klaga, denna snö är perfekt att åka på!! :D En annan sak som däremot börjar störa mig är alla feta tanter som har börjat hitta ut till Ås skidspår. Kul att ni har kommit på att längdskidor förhoppningsvis kommer att få er i bättre form, men hallå AKTA PÅ ER!! Dom stoppar ju fan upp hela alltet och det är sjuuuukt störigt :O

Egentligen var tanken att det skulle bli Bydalen idag också, men mina föräldrar är sjukt kräsna när det gäller i vilka väder man kan åka slalom så det blev inget :( Alltså jag bryr mig inte om det snöar, slalom är svinkul och om ni är pepp på att åka nånting så riiiing mig! :D

Nu ska jag göra mig helt klar och sedan åka in och äta middag på Dalwhinnie. Sen ska jag träffa Karin ikväll också :)

Vattenskoter med Ricky!

Igår tog jag den mest perfekta längdturen i skogen. Hyffsat varmt, vindstilla, nya spår i perfekt snö och lite senare blev det även blå himmel och solen tittade fram! Det kändes som att jag befann mig mitt på ett vykort. Brilliant♥
Efter det tog jag ett varmt bad och senare följde jag med mina föräldrar till ICA-Maxi för att styra upp det här med kosten lite. Jag köpte lightcola, en annanas, massa annan frukt, rågbröd, ingredienser till nya sportfrallor, turkyogurt och müsli. Mamma och pappa körde någon annan taktik, typ fläskkorv bea och sämlor? Jag skällde ut dom med all rätt känner jag ;)

På kvällen åkte jag in till stan och träffade Vincent först. Han va på en fest vid kyrkparken i en lägenhet så han drog med mig in där. Det va ganska kul ändå, skönt folk som va helt galna. Vincent bjöd på egengjorda drinkar som han var mycket stolt över haha :) Jag trodde att det var sista gången på typ ett halvår som jag va med han nu eftersom han pluggar till kemist i sthlm , men han skulle tydligen upp igen redan nästa helg haha.

Sen lite senare drog jag vidare hem till Josse som planerat. Spelkväll, haha väldans kul! Jag spenderade mest tid med att spela vattenskoter, och jag svek självklart inte min favvogubbe Ricky!♥ hahaha



Morötter och dipp vart kvällens gottigheter! Det går bra nu :)



& sen skidor igen

I förrgår var jag på stan och fikade med tjejerna som jag va till Åre med. Det var supermysigt, även om mitt sockerförbud 24/7 suger... Men jag överlever :D
Resten av dagen fyllde jag ut med välbehövade saker så som träning, städning och tvättning.

Igår var jag till Bydalen med Emma Lisa och Josse. Haha mitt sug efter mer skidor tycks aldrig mättas...
Det va jättekul, dock hade ju Jansson's lite problem med spyattacker och dyligt men sånt verkar man få ta när man har ätit chicken surprise i Egypten!
Lite senare åt vi sjukt god mat i Hovde, och efter ännu mer skidåkning satte vi oss på afterskin i Bydalen och drack varm oboy(även jag, vilket var en gräns på det sötaste som kom i mig denna vecka haha).
Igår på kvällen åkte jag hem till Rebecca. Det var jättemysigt, och plågsamt när emma kom med cheeseballs och godis.. Men mina problem att sukta kommer vara borta snart, och om inte annat har jag ju 60 punkter att läsa om varför jag inte ska äta socker ifall jag skulle tveka ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag fick nyss ett sms av mamma att jag skulle kliva upp och bädda sängen för att mäklaren kommer snart. Börjar bli dags att sälja huset nu, och om jag inte minns fel så kommer det en familj och tittar på det redan nästa vecka, läskigt!

Sen ska jag nog även träffa Vincent idag eftersom han åker tillbaka till Sthlm typ imorgon.
Även träning står på schemat ofc :)






När jag kom hem hade mamma lagt en låda med perfymer som hon hade hittat i förådet på mitt rum. Inga superbra var av en va herr men ändå! :)

lite mer skidor

Idag har jag varit i Bydalen och åkt skidor med Sara Sedin! Det var superkul, väldans bra före idag igen :)

Och nu tänkte jag chilla i 10 minuter för repa mig tills kvällens längdträning. Och jag får fan hoppas att inte elljusen släcks ikväll igen när jag är mitt i skogen.... Fyfan, att jag ens hittade hem va ju sjukt!! Men aja, jag har inte tid att vara rädd helt enkelt :)


0,7- årets bästa av allt, vännerna

Nu hade jag tänkt att vara lite djup när jag skriver om det sista utav 2010, och det allra viktigaste!
Man har olika typer av vänner. Vissa av dom skulle man kunna ringa mitt i natten om man känner sig ensam, medans vissa är personer som man pratar ganska ytligt med. Visst är det skönt med vänner som står en väldigt nära, men jag tycker faktiskt att det är skönt att ha vänner som inte vet allt om än själv också. Man behöver ha olika typer av vänner, så jag vill inte hissa några mer än andra.
Under 2010 har jag spenderat mycket tid med vänner. Med andra ord har jag lagt tiden på rätt sak. Jag har lärt känna nytt folk och framför allt kommit många av mina vänner ännu närmre. Sedan finns det givetvis en liten skara som jag har tappat kontakten med, vilket har varit jobbigt. Men det är ju i ärlighetens namn en del av livet, saker och ting förändras. Jag är nog typen som stressar upp mig lite i onödan, känner att livet aldrig kommer att bli detsamma om jag börjar förlora någon jag älskar. Men med tiden upptäcker man nya personer som gör att ens vardag känns mycket bättre, personer som ger en ny egergi som man behöver. Men vissa personer har något speciellt som inte alla har, och det är verkligen en förlust att förlora den typen av vänner..
Jag tänker inte skriva ut namn på vänner som jag vill höja i detta inlägg, men jag tror att ni känner ganska väl om jag menar detta inlägg till er, om ni är min vän alltså.
Jag är ingen person som är kräsen eller har en speciell mall över hur en vän ska vara, men det finns vissa saker som jag verkligen älskar hos mina vänner. Alla har olika egenskaper som jag gillar, men omtänksamheten och förmågan att få mig att må otroligt bra har de flesta av dom. Jag älskar vänner som ställer upp för mig vad det än handlar om, och ibland får jag en klump i magen när jag tänker på hur jag ska kunna tacka. Men jag hoppas att jag har lyckats göra några utav er lycklig, eller i alla fall fått er att må bra på något sätt.
En annan typ av vänner som jag mår bra utav att vara med är dom som får mig att skratta. Jag älskar att skratta, även om seriösa samtal kan vara skönt ibland det med.
Jag kommer aldrig att kunna beskriva med ord vad mina vänner egentligen betyder för mig, hela mitt liv är egentligen uppbyggt utav er. Ta åt er när jag säger att jag älskar er, för det är verkligen det jag gör. Och sitt inte där hemma och tro att jag inte menar just dig bara för att vi kanske inte umgås varje dag, som jag skrev tidigare är det bra med olika typer av vänner!
Så slutligen, tack alla mina vänner som har gjort året så bra! Och jag hoppas verkligen att jag får behålla er, för utan er är jag ingenting.

(Alla bilder är inte från 2010/dom är inte rangordnade/dom är inte på er alla)








































0,6- årets umgängeskvällar och fester

Jag tillhör typen som verkligen ogillar att bara sitta hemma en helgkväll med familjen. Inte för att det är något fel på dom, men helgerna är för dyrbara för att lägga på något man inte vill. På helgens kvällar mår jag alltid bäst av att vara med mina vänner.. Jag är däremot inte typen som behöver vara på fetaste festen varje helg, men bara få umgås är otroligt viktigt för mig.

Under året som gått har jag spenderat många kvällar med kompisar. Det har varit allt från middagar, skräckfilmer, sconesbak till fester och liknande. Jag som är träningsfixerad borde ju egentligen hata fester eftersom man både går upp i vikt utav det och det förstör träningen. Men eftersom det är så otroligt kul om det blir en lyckad fest så är det värt det, i lagom mängd! :)

2010 hade verkligen inte blivit lika lyckat utan dessa kvällar, så tusen tack till alla som har medverkat i dom!♥





Dag 1, av typ 62?

Jag har kommit på en sak ganska nyligen, ni måste ju tro att det är något fel på mig som inte rasar i vikt? Eftersom jag tränar så mycket och har skrivit och lagt ut bilder på nyttigheter alltså.. Sanningen är den att jag tränar lika mycket som ni tror, kanske ännu mer. Men det är med kosten är ett jävla hinder för mig. Ibland får jag nåt ryck och är lite nyttig, men oftast misslyckas jag. Gottigris och matälskare som jag tyvärr föddes som...

Så därför börjar jag mitt nya projekt nu hehe.. Inget superseriöst kanske men en hel del nya regler! Jag är arg på mig själv nu, att jag tränar så mycket och sedan bara äter ikapp allting. Jag snackar inte om mat nu, utan om onyttigheter som förekommer för ofta. Och jag är som många andra, äter godis och sen får jag dåligt samvete om jag kvällsfikar. Hur töntigt är inte det? Sluta med godis och börja kvällsfika förfan :) 
Kroppen behöver inte socker som förekommer i godis och liknande, så jag ska verkligen försöka att utesluta allt sånt nu. Detta kommer att bli äckligt jobbigt, men jag ska göra mitt bästa. I 9 veckor från och med idag, men vissa undantag. Det kommer alltid stunder då man kanske inte kan undvika en fika eller så, men ni fattar helheten. Jag har skrivit en lista med punkter om varför jag inte ska äta socker. Den ska jag läsa när jag sitter och lipar efter godis haha. Det har redan blivit typ 60 punkter! Dock lägger jag inte ut dom med tanke på den grovhet dom flesta innehåller.. sandystyle...

Jag skulle faktiskt vilja påstå att jag ska vara hälsosam nu. Om det funkar med kosten kanske jag kan dra ner på träningen också. Jag känner bara för att göra allt detta nu så jag slipper få panik inför sommaren sen! 
I veckan ska jag även införskaffa mig en plilatesboll. Jag ska faktiskt börja bygga upp min kropp på ett bra sätt nu, inte bara springa för att bli smal. 

Så i helhet kommer mina 9 veckor från och med nu se ut såhär: Inget socker eller onödigt fett, bättre träning= hälsosamt och förhoppningsvis snyggare kropp.... Hoppas ni fattar att detta inte är något farligt bantningsprojekt, utan ett hälsosamt projekt min kropp kommer att må bra utav. 

 



 


vilken skiddag! :)

Idag har jag varit i Bydalen och åkt slalom. Helt otroligt bra var det! Kanske åker upp imorgon igen med Vincent, beror på vad bussarna kostar eftersom jag har köpförbud haha!

Nu ska jag ut och åka andra skidor, och sen ska jag hinna träffa karin innan kvällen är slut också! :)

Imorgon börjar vecka 1, och då börjar även jag med min dag 1 på mitt nya projekt haha. Jag är galen, men ni kommer att gilla vissa saker! Skriver mer om det imorgon. Puss!


Hittade bara en bild från backen sen jag va typ 14 år.......................

0,5- sommarens lycka, Smögen

Jag är säkert sjukt störig om mitt snack om Smögen, ibland blir det nog för mycket. Men jag tror inte att någon förstår vad det betyder för mig. Och bara tanken på att vårat hus där kommer att säljas någon gång i mitt liv och att jag knappast kommer att ha råd att köpa något annat kan få mig helt förstöd. Det är ingen mening att förklara, för det finns inga ord som kan beskriva tillräckligt bra. Men om jag säger såhär, den dan inte Smögen finns kvar för mig som det har gjort i hela min uppväxt dör en stor del av mig.

Men nog om det, jag får vara lycklig så länge vi har kvar vårat hus där! Sommaren 2010 på Smögen vart den kortaste tiden genom alla år, men ändå en av dom bättre. Många av dom som jag brukar umgås med var där större delen av tiden och sedan kom ju även Emma och Lisa ner i en vecka! Vi hade superkul, roade våra dagar med sol, bad, shopping, havsmat och sena sommarkvällar.

Sommaren 2011 kommer troligtvis att se väldigt anorlunda ut. Eftersom vi ska flytta kommer nog inte mamma och pappa att åka ner någonting, vi kanske hyr ut huset. Men jag hoppas på att få ta med mig några vänner under seglarveckan och bara leva livet som 18åringar! Jag funderar även på att va med på ett seglarläger under en vecka, får se vad tiden räcker till. Och jag har faktiskt läge att få jobba på en av Smögens resturanger, men då måste jag jobba i minst 6 veckor och då kommer det inte att finnas tid till mina andra sommarplaner...










Nyår. Tagga Åre, död eller levande!

Mitt förra nyår var sjuukt bra, men det här vart fan ännu bättre! Eftersom det verkade ganska dött i Östersund bestämde jag och 7 andra tjejer oss för att dra upp till Åre istället. Det skulle egentligen kunna ha blivit hur dyrt som helst, men vi hade flyt som fan. Gratis boende, skjuts dit och hem och knytis med maten!
Vi kom dit strax efter 3 igår och började packa oss till rätta. Sedan började vi även med den sinnessjukt goda maten! Kött, klyftpotatis och bea. Och kladdis till efterrätt också :)
Senare på kvällen åkte vi in till torget i Åre. Min klocka gick tydligen fel så jag missade nog 12slaget, eller jag va ju där men jag fattade aldrig när det var... Men det va superkul ändå! Efter det följde vi med ett gäng killar från sthlm och festade i en mkt nice lägenhet dom hade :)
& idag var det ju första dagen på året, vilket betyder att Emma och Lisa fyller 18!! Vi firade dom med lite mysig frukost och presenter :) Vi åkte från åre strax efter 3.

















Tack till brudarna som gjorde hela resan så lyckad!♥

RSS 2.0