jag är en jojobantare!

Jag har kommit på en grej. Jag är ju ett bra exempel på en jojobantare! Eller jag har iaf varit. Fast jag vill inte kalla det för bantare men dethär med jojo stämmer bra in på mig! Och det ska jag ändra på till hösten.
För er som kanske inte vet vad en jojobantare är så är det en som först går ner i vikt och sen upp igen, som en jojo alltså. Inte för att jag har gått upp och ner hela tiden men jag har verkligen haft jojoperioder med både maten och träningen. Speciellt med maten, ena dan har jag försökt att överleva på morötter och andra dagar jag jag bara ätit mig mätt på godis. Träningen har jag väll hållt ganska jämt iaf, men ofta har jag tränat för länge för att orka i längden.
Jag ska alltså försöka ta lärdom av detta till hösten. Jag ska träna lagom mkt hela tiden och sen ska jag inte svälta mig själv ena dan och svulla den andra, utan försöka att hålla det mer jämt hela tiden. Vi får se hur jag lyckas med det. Senare problem ;)

Dom närmsta veckorna kommer iaf min kost att se ut ungefär såhär! Mmm smakar västkusten och sommar!


regniga dagar

Imorse tog jag sovmorgon. Så jag sov 11 timmar inatt, sjukt behövligt! Sen tränade jag 30 minuter före frukost ofc, fast inne denna gång eftersom det regnade rätt oskönt mkt ute.. Men det va bra för jag hade inte kört mitt inneprogram sen i vintras! 
Lite senare kom David hit. Vi roade oss med film, fika och umgänge. Väldans mysigt! Det är så skönt att bara va inne och mysa regniga dagar som denna! :)
Sen efter middan åkte jag in till golds. Det gick inte så bra idag, det sög faktiskt om jag ska vara ärlig! haha. Men det kanske blir vilodag imorn, får se. Annrs blir det ju vilodag på lördag eftersom jag ska åka bil i 85 mil då och sen när jag väl är framme på Smögen ska jag fan inte träna!! :)


tröttis

Trevlig dag! Det va lite knepigt väder men man kunde bada ändå :) Sen när solen tittade fram va det varmt och skönt. Trots alla ungar som skrek och hoppade runt somnade jag ute på lövsta. Skönt som fan. Jag älskar att sova ute, det känns så hälsosamt på nåt sätt :P

När jag kom hem klippte jag gräs åt min far. Vi hade lite löneförhandling och konstigt nog kom vi överens! haha.
Sen har jag även klippt på området. Det är bra för min ekonomi när det både regnar och blir sol sen, för då växer gräset snabbare! haha

Drömmen nu skulle va att duscha och sen gå och lägga sig och sova 100 år. Jag är så sjukt trött!! Men jag tror faktiskt att jag måste träna först.. Sen borde jag börja packa för jag kommer inte hinna göra det sen.. Hej läggdax 3 och upp 7, detta håller inte! haha men vad gör man?
 

uppe med tuppen

Det blir inte många timmars smön nu för tiden. Det är lite konstigt för lov brukar ju vara till för att vila ut och verkligen ta ordentliga sovmornar, men vem har tid att sova på lov? Det finns ju tusen andra saker att göra då!

Nu sitter jag och äter vattenmelon och dricker mineralvatten, en klar favorit. Men det kanske inte är så bra att äta som frukost egentligen men jag mår faktiskt väldigt illa nu. Eller jag gjorde nyss iaf. För jag va ute och sprang både hungrig och trött. Sen när jag kom in drack jag för mkt vatten. Jag stog och väntade på att spy i kanske tio minuter. Men det gick bra, ingen spya så nu mår jag bättre igen :) Min syrra vart arg när hon såg min frukost, sa att det inte va konstigt att jag va "så jävla spinkig" med tanke på att jag tydligen hårdbantar? jaha det visste jag inte ens själv. Så jag tog lite choklad för att kompencera det hela ;)

Nu ska jag äta upp resten av mitt göttis, sen ska jag och Caroline åka in till stan för att hämta upp en annan Carro, Sen ska vi ut till lövstabadet! :)

Föresten har jag sjukt ont i min rygg sen jag brännde mig i solen igår som vanligt.... Men Emma och Lisa har lovat att dom ska få hudcanser tillsammans med mig så jag behöver inte va själv, haha ;)




lövstabadet!

Imorse ställde jag klockan rätt tidigt, gick ut och sprang. Det va varmt, rätt jobbigt och mina fötter mår inte så bra. Men annars va det nice! haha. Sen åt jag frukost och packade en fet väska för att cykla vidare till lövstabadet! Jag fick egentligen jobb på Åsträdgård idag men jag skippade det!
Den stora polen va avstängd så det va synd, men det va gratis inträde så det blev bra ändå ;)
Vi va där till kanske 6 ungefär. Sen cyklade jag hem, åt middag och sen cyklade jag ut till Emma och Lisa igen. haha :) Sen när jag skulle cykla hem på kvällen va inte vädret lika skönt som innan..

Imorgon har jag som vanligt 1000 saker att göra. Mina ben är slutkörda men det blir faktiskt en springtur innan frukost ändå. Sen tror jag att det blir lövstabadet med syrran om vädret tillåter. Sen ska jag hinna klippa gräs både hemma och på området, sen vill jag ju hinna cykla eller träna nåt, och sen ska jag träffa David. jaa ni hör ju själva, jag kommer aldrig att hinna allt som vanligt.. :P

stek

Imorse sprang jag som jag hade planerat. Blev faktiskt i 26 minuter, haha. Mina fötter tog lite stryk, men det va okej :) Och aptiten blev inte så hårt drabbad heller, jag åt frukost när jag kom hem. Så jag ska försöka att fortsätta köra såhär nu :)

Lite senare kom johanna hit och stekte med mig på min studsmatta. Varmt och jävligt skönt. Fast jag brännde mig rätt mkt. Man tror liksom inte att solen tar något i Jämtland.
Senare på eftermiddan klippte jag gräs. Tur att jag fick det jobbet så jag kan skrapa ihop en del pengar där!
Och ikväll blir det ännu mera träning! sweet

ett litet bryt

Trevlig lördagkväll! God mat och trevligt sällskap av Jennifers familj :)

Jag mår verkligen bra av det liv jag lever nu. Inga speciella dieter, tar träningen som den kommer och bryr mig inte speciellt mkt. Men ikväll fick jag faktiskt ett litet bryt. Satt och pratade med mamma och pappa. Jag började tänka på hur mkt jag faktiskt tränar och kämpar för att bli smalare. Nu är det väll inte så mkt men förut va det ju sjukt. Och egentligen gör jag det ju bara för att funka psykiskt. För det händer inte ett jävla skit med min kropp. Jag lovar att jag hade sätt likadan ut även om jag hade svullat hela året och inte tränat en minut. Det psykar mig! Jag tränar helt enkelt för att jag "tror" att jag blir smalare av det. Och om jag slutar kommer jag "tro" att jag blir tjockare. Men jag kommer nog antagligen alltid se ut som jag gör. Jag pratar sällan om sånthär med mamma och pappa eftersom det är "ett förbjudet samtalsämne" i vår släckt eftersom dom flesta har mer eller mindre problem med att vara viktfixerade och anorektiker och liknande. Det märks tydligt att när man börjar dra något inom ämnet blir det oro och seriöst snack. Så man försöker oftast undvika att prata om det. Men ibland måste man.
Det går ju upp och ner. Men jag tycker oftast inte att jag är tjock, men verkligen inte smal heller. Jag kan inte hjälpa vad jag ser. Men det är pressen jag tycker är jobbig.. Att jag alltid har varit smal som en sticka och nu måste jag fortsätta att leva upp till det. Jag skapar ju den pressen själv egentligen. Folk skulle ju förhoppningsvis inte sluta umgås med mig om jag gick upp några kilo.
En annan sak jag får flipp på är hur jävla smal folk är nu för tiden. Eller är det bara jag som ser det? Folk som inte tränar, svullar på heltid och sen blir dom "naturligt smala". Hur fan går det till?!
Okej jag ska sluta fundera nu. Det är sommar och jag ska må bra! Jag ska tänka på hur bra jag mår av att inte bry mig. Och jag ska försöka sänka pressen på mig att va smal som en sticka. Saker och ting förändras med åldern. Man kan ju inte va en unge förevigt!


20 minuter före frukost

Det fick bli cykling som träning idag. & det gick helt sjukt bra! Kanske årets bästa tur? Hade en medelpuls på 172 och jag lyckades toppa upp till 192 också :) Man önskar ju att alla pass gick såhär!

& från och med imorn tror jag att jag ska börja med en till grej också. Att springa ungefär 20 minuter före frukosten varje morgon. Bara som en extragrej, jag kommer alltså träna annat också. Men jag får se om jag fortsätter för jag gillar egentligen inte att träna på morgonen. Jag mår typ illa då och sen kan jag inte äta riktigt resten av dan. Fast det kan väll va bra eftersom min aptit är lite väl bra nu!! Men man vill ändå att mat ska va gott. Så jag får helt enkelt testa och se hur det går :)

Alltid någon att sakna

Om en vecka vid denna tid är jag hemma på min älskade ö. Jag ska ta vara på varje sekund där nere. Jag drägglar när jag ser väderprognoserna därifrån nu, sol sol och ännu mera sol. Hoppas det håller i sig! 
Denna sommar blir speciell, jag kommer bara vara där i knappt 4 veckor. Det kanske låter mycket ändå men jag har aldrig varit där så kort tid i hela mitt liv. Och jag gruvar mig lite över nästa sommar eftersom mamma och pappa inte ens ska dit då eftersom vi ska flytta då. Hur blir det för mig då? Aja senare problem :)
Jag älskar verkligen att åka bort. Jag tillhör typen som tycker att man spenderar allt för mkt tid hemma så när man väl är ledig ska man åka bort. Det som är lite jobbigt med att resa runt är saknaden av folk. Det finns alltid folk man saknar. Och ändå har jag väldigt svårt för att sakna folk. Men när jag tänker på hur underbara vissa vänner är och hur kul jag har med dem är det svårt att inte önska att dom va hos än. Det är nackdelen med att åka bort under en längre tid. Man vet att man inte kommer få spendera tid med dom man älskar som mest. Jag vet hur det kommer bli. Jag kommer sakna jättemånga här hemma och sen när jag väl åker hem kommer jag sakna jättemånga där nere. Det finns alltid någon att sakna.
Denna vecka kommer bli som alla andra "veckan innan resan" veckor. Fullt upp med att träffa folk för att säga hejdå och umgås in i det sista, packa allt man kommer behöva, sommarstäda och massa mer. Så denna vecka kommer jag ha fullt upp, men det är skönt :)

Nu ska jag först städa mitt rum eftersom Jennifer och hennes familj kommer på middag här ikväll. Sen ska jag fundera ut vad jag ska träna idag. Det ända jag vet är att jag borde träna hårt efter att ha ätit nästan en helt tårta själv igår. Ne men ungefär! Asså äntligen har mina vänner börjat inse att jag faktiskt är en gottegris! haha

typiskt sandy

Igår struntade jag i träningen.. Va ute med johanna och njöt av den fina sommarkvällen istället. Och sen kom David senare på kvällen så vi va också ute ett tag. Jag kände verkligen inte för träning. Jag klagade lite till mamma och hon försökte prata lite seriöst med mig, sa att jag inte får träna om jag inte vill det för då är jag en anorektiker som tvångstränar. Så jag hade kul istället, så som det ska va :)

Att strunta i träningen nån gång sådär fast man har planerat in den tkr jag är okej. Men idag efter maten hade jag planerat in träning och jag funderade på att strunta i den även denna dag. Inte okej. Men som tur va så tog jag tag i det, drog ut ändå. & det gick skitbra! Det gick lätt, det va varmt i luften och allt känndes bra :) Jag körde Vallsundsbron-Torvalla tillbaka. Jag hade planerat att träna två timmar men jag hann hem tidigare så då gjorde jag det ni andra kommer hata mej för, haha! Jag dumpade cykeln på gården och drog ut och sprang resten av tiden som va kvart! haha men det va skönt. Jag måste verkligen gå iväg och fixa sulor eller något till mina skor nu så jag kan springa långt utan att få skav. Skulle va drömmen!
När jag kom hem fixade jag lite fruktgrejs, nej det va inte min middag! Bara lite "efterträningföda" sådär :)

Vattenmelon och persika! Jag brukar inte tycka att frukt är speciellt gott, äter det bara ibland för att det är nyttigt. Men det finns faktiskt frukter som även jag kan längta efter! :) Vattenmelon skulle jag ju kunna leva på!

& sen blev det ju såklart loka citron till det! haha :)


sandra hjärta solen

Idag har det varit en jävligt bra dag helt enkelt!
Det började med fotbollsskolan. Sol, helt okej glada ungar, korv, glass, vattenkrig och aa :)
Efter jobbet kom Josse, Rebecca, Lisa och Emma hem till mig. Vi packade ihop lite grejer och gick iväg till en äng vid torsta för att sola. Skönt skönt :) Och jag hade bakat cornflakesgrejs och sen hade vi bullar också med oss!
När vi kom hem bakade vi kladdkaka, aldrig fel! :)

min hundgård!

Vädret blev inte lika fint som lovat idag, men det är helt okej ändå. Ganska varmt och sol lite ibland. Jag har fixat iordning på min balkong som ni ser på bilden. Det vart ju asbra, skönt att dega ute :) Blev som en liten hundgård! Haha tur att inte mamma ser detta för då skulle det bli jobbigt för mej ;) Ligger i min bikini för att få lite sommarkänsla och lyssnar på Håkan, gillare! :)




Jag har föresten sockerfri dag idag. Med tanke på allt jag åt igår va det ett måste även fast det är sommar! Så ni som tror att mina svulldagar består av ett äpple och lite vatten, kolla på detta. En vanlig tisdag också!
* Glass i tre omgångar. Först packetglass och chokladsås, sen en glassbåt, sen glass på donken.
* Godis i massor. Först massa skit som vi har hemma, sen på stan.
* Tårta som vart över sen i söndags.
* Kakor som vart över sen i söndags.
* Okej mat borde inte räknas, men jag va sjukt mätt hela dan för jag åt så jävla mkt mat hela tiden också!

Ikväll ska jag först träna, tror det blir cykel. Sen kommer David hit och sover över! Han är hemma från Göteborg nu :) ska bli mys att träffa han igen!


jag gillar frösökvällar!

Träningen idag va jobbig, men jag kämpade på ändå fast jag egentligen inte orkade! Värt efteråt ju :)
Efter träningen fick jag skjuts hem. Åt och duschade så fort jag kunde. Sen tog jag min cykel och trampade iväg ut till Frösön. Det va lite fult för som alla kanske redan vet är mitt lokalsinne helt värdelöst, verkligen. Men nu äntligen har jag börjat hitta lite på Frösön, till både Rebecca och Josse. Och nu när jag skulle till Emma och Lisa tänkte jag att jag fan skulle hitta dit på egen hand, överraska lite sådär ;) Men jag virrade iväg åt fel håll. Sen när jag kom fram dit Rebecca bor insåg jag att jag hade kört fel. Jag vart tvungen att ringa Lisa, och det va jobbigt, haha! Men nästa gång fan, då ska jag hitta till allt och alla ;)

Efter en stund tog vi cyklarna in till stan, åt billig glass på donken :) På vägen dit fick Lisa en fluga i ögat. Det va hemskt, den va grön och satt mitt på hennes öga! Lisa hade lite panki, men jag försökte att hålla mig lugn och pilla ut den. Fy, tur att hon inte såg själv hur äcklig den va när den kröp runt där i hennes öga! haha.
Efter donken gick vi på hemköp. Och som vanligt hittade jag pengar i mina fickor. 80 spänn lite snabbt sådär. Asså shit jag måste hålla reda på mina pengar! Jag vill inte ens veta hur mkt som försvinner utan att jag vet något. Men iaf så köpte vi godis då. Sen åkte vi tillbaka till Frösön, satt ute och snackade ett tag. Sen cyklade jag hem. Det va typ lite mysigt, solnedgång och bra musik i lurarna :) Men jag såg ingen anledning att mesa ändå så jag körde på, tog 35 minuter bara så det va skönt :)
 

ge mej tur

Imorgon är det sista dagen på fotbollsskolan som är seriös, sen är det bara avslutningen kvar! åh skönare :)

Idag är det inte en träningsfri dag, och inte sockerfri heller :) Nee, för nu sitter jag och svullar godis medans jag väntar på att få skjuts till golds!

Ikväll blir det frösön, treflans! :) Får se om jag orkar ta cykeln, men det borde jag ;)

Föresten ser det mörkt ut med Smögenresan, biljetterna kostar ju skjortan och det verkar mest va jag som är pepp på att åka tidigare.. Jag vill dö... Jag bröt ihop som fan igår, låste in mig på toan och grät tills jag inte orkade mer, hehe. Lite töntigt kanske men åhh. Jag ska prata med mamma idag för sista gången. Sen är det kört.. Håll tummarna för mig! Men om jag inte får åka ner får jag väll se det från den ljusa sidan, det blir mer tid med kompisarna här hemma och... aa... det va väll typ det ända? haha fuck :P Men det är ändå en viktig anledning till att stanna hemma så jag får tänka på det isf :)



träningsfri dag! Och sockerfri :)

Det blev en träningsfri dag idag, bra va? :D & sockerfri också, yes känns bra :)

Idag efter fotbollen va det fint väder så jag drog på mig bikinin och la mig ute. Hur skönt som helst :)
Fick inte så mkt annat gjort före middagen. Men efter det klippte jag gräs igen. Skönt att få det gjort! & nu sitter jag och väntar på att erica ska komma hit. Sen ska hon sova över också, mysigt! :)


Asså drömmen eller vad? haha jag överdrev lite, åt som fan :) Men shit va gott det är med melon!



träningsfri dag?

När jag kom hem från Josse idag var det födelsedagsfirande hemma också. Bullar, kakor, godis och tårta. Jaa det är ju sommarlov nu så dieterna är som bortblåsta! Fast imorgon ska jag faktiskt ha en "sugarfree day". Nej inte för att jag tror att jag kommer bli smalare av det, utan för att det faktiskt är hälsosamt att ha det ibland. Och för att jag vill kunna va en sån som kan leva utan allt skit, fast jag vet att jag egentligen inte kan det..
Och egentligen borde jag ha en träningsfri dag imorgon också eftersom det va länge sen jag hade nån vilodag nu. Men träningen i helgen har gått så bra så det är trist att lägga ner för en dag nu, haha. 
Hoppas att det blir bra väder imorgon så man kan bättra på brännan lite :) Sen måste jag även hinna med att klippa gräs, kanske träna då(fast kanske inte), och lite annat. Har ganska många jag ska träffa för lite umgänge också så hoppas jag hinner med det! Jag trodde verkligen att jag skulle hinna både jobb, träning och vänner/pojkvän nu när det är sommarlov men det är svårt att hinna med allt tyvärr... Men man får avverka lite i taget ;)


Va länge sen jag skrev nåt om min träning så jag kan ju slänga in en sammanfattning om dagens!
*Träningstyp: 2 typer av crosstrainer, roddmaskin och löpning
* längd på passet: 1 timme och 50 minuter
* maxpuls: 182
* förbrännda kcal: 1311

The frozen island girls!

Igår vart det såndär jobbig tidsbrist igen! Vaknade vid 12, det behövde jag verkligen! Efter det åkte jag in på stan, köpte present till min syster som hade fyllt år och sen tränade jag. Efter det tog jag bussen hem och packade sovgrejer och fixade mig på väldigt kort tid och sen åkte jag ut till Frösön. Även denna kväll spenderades hos Josse. Hon fyller år idag så det vart lite firande där :) Emma Lisa och Jacki hade kommit hem från Spanien, bruna och fina. Vi åt middag, sen godis, chips och även denna kväll bakade vi cornflakesgrejs. Mmh gött :)
När Jonna Jacki Lisa och Emma hade gått kollade jag Rebecca och Josse på barnen i bullerbyn. Väldigt mysigt, jag vill va en av dom ungarna! Men vi kollade inte så länge för Rebecca blev plötsligt less och bestämde att vi skulle lägga oss, haha! Vi somnade kanske runt 4 eller nåt.
Sen klockan sju skulle Rebecca upp och hennes kära mobil började spela kollolåten! haha skönt att vakna till ;) Men sen somnade jag och josse om och sov tills min mobil ringde vid halv 12.

Det visade sig att Lisa hade talang på det här med gitarr, haha skönt! ;)

Rebecca och Lisa drog hem och bakade nån "hårtårta"(haha) under kvällen! Men den va god!

cornflakesbakverken! Underbara dom me!

yes allt va bra helt enkelt! :)

Emmzih!

Lisa och Donna!

haha sköna allsånger!


fredagkvällen

Jag har haft fullt upp hela helgen, inte en sekund över. Så därför har jag inte hunnit bloggat något. Men nu väntar jag på min skjuts till golds som går om 10 minuter så jag hinner nu ;)

I fredags åkte jag först in och tränade på golds. Gick betydligt bättre än träningen i torsdags så det va skönt! Det va kul att komma tillbaka! Tänkte inte så mkt på tiden, men efter 2 timmar och 30 minuter vart jag tvungen att avbryta för att hinna duscha och så innan jag skulle ut till Frösön. Väl där åt jag middag hos Josse med henne och Rebecca. Trevligt och gott! Vi orkade inte gå och handla nåt gott så vi bakade lite göttis med cornflakes, sjukt gott! Sen kollade vi på Kennystarfighter. Hehe jaa det va ju en ny upplevelse. Jag är ju inte så insatt i TV:världen och har aldrig varit det, så mysteriet med denna serie hade jag aldrig uppleft. Men det va kul! Värsta intrigerna och grejer :P







varför fotbollsskola om man hatar fotboll?

Idag va ungarna sjukt gnälliga! Dom gillar ju inte ens fotboll, säger att dom har ont fast dom inte har det :S Och Olivia vart tvungen att byta grupp så nu är jag själv ledare. Men fan man ska inte klaga, sjukt soft jobb :)

Efter jobbet greppade jag lite lunch, pizza för fjärde dagen i rad! :O dock hemmagjord så den är väll förhoppningsvis lite nyttigare haha :) men jag har ju ingen diet att följa nu så jag ska inte tänka så ;)
Efter det klippte jag gräset som jag inte hann igår. Jag hade publik, 3 st 2 åringar stog och glodde fan hela tiden! haha sjuka. När jag va klar gick jag direkt hem och byte till träningskläder, tog cyklen och drog ut på en tre timmar lång runda. Jag behöver ju inte nämna några resultat.... Jävla skitdag i träningssynpunkt. Jobbigt och tråkigt va det, men sånna dagar förekommer ju tyvärr! Imorn ska jag försöka ta mig in och träna på golds, va ett tag sen nu!

Ne nu har jag inte tid att blogga mer. Ska ut till Frösön och träffa Josse! Vi får se vad vi hittar på en torsdagkväll som denna ;) hörs! puss


det som aldrig händer hände

Efter maten hände det som aldrig brukar hända, jag somnade fast det inte va läggdax. Kan nog bero på att jag har sovit väldigt lite som senaste nätterna. Jag kommer liksom aldrig i säng, hinner inte! Men ikväll ska jag somna tidigt!
När jag vaknade skyndade jag mig att klä på mig. Underställ och mjukiskläder + andra varma kläder. Det är ju fan varmare i mitt kylskåp än ute nu! :O Jag gick ut och klippte gräs som jag hade planerat. Men jag hann bara hälften förns det va dax att gå in. Det regnade ganska mkt och jag va rädd att jag skulle väcka alla områdets ungar, så jag får ta resten imorn! Hur jag nu ska hinna det?
Och ingen träning hann jag med idag heller.. Fast jag har ju ändå tränat ungarna,cyklat till lövsta och tillbaka, spelat tennis och klippt gräs nu. Men jag räknar typ inte det, haha jag behöver seriös träning om det ska räknas!



Tennis med Rebecca!

Idag efter jobbet cyklade jag ut till Frösön. Jag och rebecca failar alltid på sms, förstår aldrig varann. Så det tog lite tid att hitta varann men tillslut så ;) Åkte ut till Lövsta och spelade tennis! Nice. Vi ska bli rikgit bra så vi kan slå emma och lisa sen, fast dom vet inte ens att vi planerar att möta dom :P hehe
Det vart inte så mkt tennis, mest prat och sen åkte vi och köpte glass också!

Båda bilderna är snodd av Rebecca eftersom min kamera va hemma.. ska bli bättre på det!


Rebecca gick in för tennisen, träningskläder, vattenflaska & hela kittet ! ;)

!

Jobbe gick bra idag med, väldigt lättsamt :) Ungar är ju fan unika! Jag fick en täckning av Nora, Terese berättade för mig att hon inte snusar(känns bra med tanke på att hon inte riktigt har åldern inne, 7 år) och Mathilda va tvungen att vila nästan hela tiden för hon hade simskola sen. haha sjuka ungar :P

Efter jobbet blev det bikini i solen. Va faktiskt riktigt varmt på min altan :) Där njöt jag timme efter timme!

Efter maten klippte jag gräs, skönare pegnar :) träningskåt som jag är vart jag tvungen att... ne ska jag säga det? okej döda mig inte... Jag hade plusklockan för att se hur just gräsklippning va i tema "träning". Jo men fan, helt okej bra! haha jag har en seriös hjärnskada som fortfarande är okännd :)

Nu ska jag ut och cykla. Cyklingen igår gick föresten bra, ny rekordtid på Ås-Vallsundsbron-Ås. 6 minuter bättre tid, + att det blåste förjävla mkt så den tiden ska ner ännu mer :D Mötte min spinningtränare också, haha hon tkr nog att jag är störd :P

Föresten ska jag och min syrra kolla på tågbiljetter till Göteborg sen. Ahhh det är för bra för att vara sant om det inträffar!! Asså snälla kära gode nån gör mej till den lyckligaste på jorden och säg att allt går vägen! För isf åker jag och min sis ner till Smögen nästa vecka. Ni som känner mig vet hur mkt jag skulle kunna dö för att få va där en hel vecka längre i sommar!! Och själv med Caroline också. åh jag vill gråta, det måste gå igenom! Gu va töntig jag är, men jag kan inte hjälpa att jag älskar den där jävla ön över allt annat på jorden!<3


sommarlov & tidsbrist

Idag var det första dagen på fotbollsskolan. Min och Olivias grupp va ganska lugn så det va skönt :)
Efter det cyklade jag hem, åt lunch och massa kakor!
Solen tittade faktiskt fram lite så jag passade på att sätta mig ute, jobba på brännan! Jag är sån som blir brun väldigt snabbt, men sen går det även bort snabbt. Så jag måste se till att underhålla brännan! haha visst låter det som att jag har stora problem? ;)
Nu ska jag ut och klippa jättemkt gräs(för att få upp min ekonomi igen) sen måste jag hinna träna också. Shit hur ska jag hinna? :O Sen ska jag ju till David ikväll också. Jag får nog hoppa familjemiddagen och slänga i mig nåt själv sen.


käre syster!

Idag fyller min käre syster år! 19 år, det är galet vad tiden går. Och nu ska hon flytta i sommar också, till Skåne! Jag har inte tänkt aå mkt på det förns nu. Det kommer bli konstigt. Henne som jag träffat nästan varje dag i hela mitt liv kommer jag träffa kanske 2 gånger per år nu. Jag kommer bli ensamt barn, både bra och dåligt. Men jag har sagt till mamma att jag förväntar mig att bli väldigt bortskämmd nu, så jag hoppas hon uppfyller det ;)









Kanske inte dom överseriösaste bilderna, men vem orkar sånt ? ;)


vilodag som övergick till cykling i regnet

Imorse klev jag upp tidigare för att träna. Jag hade ju faktiskt haft två vilodagar på raken nu. Men när jag tittade ut genom fönstret såg jag att det regnade och blåste ganksa mkt, så jag sket i det. Åt och sen drog jag på fotbollsgrejs med fotbollsskolan. Där fixade vi med materialet, spelade fotboll, fikade och fick veta grupperna. Jag och Olivia ska ha tjejer -03, blir nog bra :)
Det vart ändrade planer, jag och David ska träffas imorn istället. Så jag fick tid över. Då åt jag middag, väntade en timme och sen drog jag ut och svek min vilodag, underbart! haha. Fast det regnade och det va jag medveten om innan, men det sket jag i :)



Imorn ser det ut som att jag har ganska fullt upp. Och min kropp kommer ta mkt stryk! Först fotbollsskola, sen ska jag klippa skitmkt gräs om det inte regnar för mkt, efter det ska jag cykla till golds för att träna och sen cykla hem(mitt busskort har gått ut :'''( ) Och sen ska jag ju va med david också! Hoppas jag hinner allt :) 

tredje vilodagen på raken...

Imorse klev jag upp tidigare för att träna innan vi ska samlas med fotbollsskolan. Och så regnar det ute! Så ingen träning idag heller alltså... För fotbollen slutar halv 8 och sen ska jag hem till David. Aja jag får ta tag i allt till veckan. Det är ju trots allt sommarlov så jag tar allt som det kommer :)

Igår på dan hade jag otroligt tråkigt först, letade desperat efter saker att göra. Min godevän erica va villig att roa mig så jag tog cykeln ner till henne. Vi hade kul som vanligt, jaa vi misslyckas aldrig :)

På kvällen åkte jag till Lövsta och träffade Josse Rebecca och Carro. Vi spelade tennis, haha :) Jag och Rebecca va nog det starkaste laget i dubbeln, fint spel helt enkelt! hahaha
Efter tennisen gick vi hem till Josse och såg film, men jag hann inte så länge förns jag skulle hem.

PUSS!

SOMMARLOV!


Bilden säger allt! Vad är problemet liksom? :) Fast jag kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov :S

Ja mina kära läsare, nu är vi framme i mål. Vissa av oss har jobbat hårt, vissa inte. En sak är jag ganska säker på, att dom flesta av oss nu önskar att man jobbat lite hårdare. Fast jag kan inte säga att jag har legat på latsidan när det gäller träningen direkt, men däremot kosten hade kunnat varit bättre!
Jag förväntade mig inte att jag skulle vara nöjd med min kropp när sommarlovet kom, för nöjd kommer jag nog aldrig att bli. Men det känns okej, eller ne egentligen inte men lite. Eller aa, det brukar ju va såhär. Sen när man kommer ut bland folk inser man att det både finns smalare och tjockare personer än man själv. Jag måste nog lära mig att acceptera att jag va smalare förr, och det är inte meningen att jag ska se ut så längre. Men det är det som är så jävla jobbigt och jag har svårt att acceptera.... Men vad ska jag göra åt saken? Leva med det tyvärr.. 

klassfiestaaaa!

Av gårdagen har jag lärt mig två viktiga saker:
Ring aldrig hem när du festar
Ät middag innan du festar, eller iaf något efter lunchen som var kl.11

Om man bortser från dessa två saker så vart ju kvällen kanon! Vi hade ju galet tur med vädret, björkbacka va fullt av glada människor och det fanns ingen anledning till att snåla på vin och tequila, hehe :) Jag filippa och matilda cyklade både in till stan och sen hem igen.

Kanske kommer upp lite bilder sen, men jag måste tatta av andra isf för själv tog jag inga bilder..


tar det från början

Har varit fullt upp nu så jag har inte hunnit sittar vid datorn alls. Så jag tar allt från början :)
I onsdags hann jag med allt jag skulle, väldans bra :)

Igår blev det ingen spanska. Jag skrev till Solle att jag skulle till hälsocentralen höhö :) Sen hade vi brännboll mot andra klassen, gick som väntat :P Efter lunch smet jag och Vanja hem. Det va faktiskt jättefint väder och jag va tvungen att åka hem om jag skulle hinna allt! ja :) Så jag la mig på studsmattan när jag kom hem. Bikinin va på och spotify lika så. Lite störigt att grannarna håller på att bygga om, lite störiga ljud och så. Haha jag måste berätta en sak som va så töntigt! Det va två killar i kanske 20 års åldern som va där och sen ropade den ena ba"hörru bruden i bikini, min kompis undrar vad du heter". Det såg ut som att hans kompis tyckte att det va rätt pinsamt, haha bögar :) 
Efter solstuden fick det bli chill träning, cykling. Sen fixade jag mig inför klassfesten som jag skriver om i näst inlägg! ;)


 


fullt upp

Imorn kanske det blir årets stressigaste dag? Om jag ska hinna med allt som är planerat imorn iaf. Ungefär såhär ser morgondagen ut:
* upp vid halv 10, duscha och fixa inför skolan.
* sluta vid halv 3, subway lunch för att använda rabbaten innan det är försent!
* vill köpa en bikiniöverdel, en överdel också. får se om ekonomin spinger iväg allt för mkt.  
* träffa emma och lisa(och dom andra förhoppningsvis) innan dom ska åka till spanien. men det är bara jag och lisa som vet om det ännu haha, men hoppas dom andra kan imorn också! :)
* träna på golds
* va med karin. Jag tror jag äter middag där, så jag kommer inte hem någonting imorn. Ska bli mys att träffa henne nu, va för länge sen vi spenderade lite kvalitetstid tillsammans! Men det är ändå kul att träffa folk man inte umgåtts med på ett tag, man har så himla mkt att prata om då!

Så jag lär ju inte hinna skriva nåt imorn, men på torsdag är jag säkert tillbaka på banan igen! Nu ska jag sova. Jag behöver mkt sömn nu, är sådär skönt sliten av för lite sömn för mång nätter i rad!


Fick bli en bild från i sommras på mig och Karin när hon va hos mig på Smögen. Bilden beskriver allt, att jag tvingar henne att bada med mig 24/7, moahaha :) Sen brukar jag skrämma upp henne att det ska komma hajar. Det är alltid lika kul att se hennes sköna panik upp ur vattnet! Haha! men jag tror hon gillar mej ändå ;)

tisdag idag

Mår inte sådär överdrivet bra idag, känner mig hängig och så. Men jag tränade ändå, men dock väldigt lugnt för jag hade väldigt ont i mitt knä också. fuck. Men jag har ju sockerfri dag idag igen så det går väll vägen! Måste bara skryta med att Johannas mamma hade bakat igår(och alla som har smakat hennes bakverk vet vad jag snackar om, himmelriket!) och jag tackade nej! Och jag mår ju inte sämre över det idag ;)

Ni kanske också har märkt att jag har en ny design? Jag fick ett sms när jag satt på bussen hem av Rebecca att jag skulle gå in på datan så jag gjorde det när jag kom hem. Och då hade hon skickat en helt ny design som hon hade gjort till mej! väldans snällt av henne! :)

Ikväll ska jag träffa min käre vän erica. vi får se vad vi hittar på, brukar alltid bli nåt sköj :)<3


spinningen!

Spinningen gick helt underbart bra! åhh det känns så bra sååå :) Körde lite crosstrainer efter den också, sen vart det bastu i hela 10 minuter!:O hehe mm :) Jag tror inte riktigt på det här med vilodagar. Visst nån/max 2 i veckan är bra. Men om det börjar bli för många slappar man bara till. Bättre att köra på och låta kroppen minnas hur man tränar seriöst! ;)

Jag har nyss ätit en väldii god midda, köttbullssallad med mangoraja och bonaqua till det! Måste dock tillägga att bonaqua är det äckligaste mineralvattnet, och det onyttigaste! Innehåller kalorier, dock inte mkt men det är mer värt att dricka loka eller ramlösa! :)

Men nu ska jag ta min cykel och köra ner till Johanna. Vi hade bestämmt sen ett tag tillbaka att vi skulle ses nånting så det passade ju bra nu när det inte är något i skolan. Har dock bestämmt med lite för många denna vecka eftersom jag trodde att jag skulle ha mer tid än vad jag kanske har. Men sånt löser sig! Träningnen ska inte bli drabbad, kanske får plocka nån timmer från sömnen sådär!

& imorn ska jag gå på spanskan fast det är onödigt. den du, trodde du aldrig om mej! :D

tid för mig själv

Äntligen har jag tid att vila ut! Jag hade planerat detta i flera veckor, att komma hem efter skolan och lägga mig på spikmattan i sängen med datorn på magen och bara vila ett tag. Men jag har inte haft tid. Det är ju lite hemskt egentligen, för det kräver inte mycket tid. Men så är det om man har tidspress, men nu äntligen fick jag tid för detta idag! Egentligen borde jag verkligen avsätta tid till att ta hand om min kropp eftersom jag tränar så mkt. Ibland känner man sig som en stel pinne, ont överallt. Därför är det skönt att lägga sig och sträcka på benen lite!

Ringde nyss och bokade in mig på dagens spinning. Jag tvekade lite eftersom jag cyklade nästan 3 timmar igår, men vafan. Efter spinningen ska jag träna lite annat också, och sen blir det kanske bastu, oj vad jag unnar mig vardagslyx! ;)

Nu är det sista rycket innan sommarlovet. Jag trodde att jag skulle flippa ur mer och mer ju närmre sommarlovet kom. Trodde att jag nu sista veckan skulle träna 24/7 och dricka vatten ungefär. fel. Jag har tappat motivationen totalt när det gäller kosten. Jag äter mycket, fuskar med sockret och gör allt jag inte borde göra. Men jag mår på nåt sätt bra av det. Det är ju såhär jag vill vara egentligen. Jag vill inte vara hon som får dåligt samvete om hon äter lite mer till middag, tar ett annat smör på mackan än minilätta och skiter i att äta kvällsfika även om magen skriker av hunger. Jag mår inte bra av att vara hon. Så därför borde jag vara glad att jag ha taggat ner. Men på nåt sätt vet jag ju att jag måste jobba för att få som jag vill, och jag jobbar inte tillräckligt hårt nu. Men som tur är har jag inte tappat motivationen när det gäller träningen, så det kanske löser sig iaf. eller inte.... Men jag är lycklig ändå, verkligen! Så ge oss sommarlov nu, bara för att krydda upp allt lite sådär, för att få livet på topp!<3

 

underbara träning!

Blev rätt sent igår, kom inte i säng förns halv 5. Då hade solen redan gått upp och det va klarblå himmel. När jag vaknade sen vid 11 var det mulet och blåst :( Men det rättade till sig sen, så det vart en härligt dag i solen! Solen tar riktigt bra nu, meeee likeeeeee! Dock har jag fått tillbaka mina kära solränder på halsen, haha :P

Vid fyra bytte jag om, drog ut på cykeln. Dom bygger om i torvalla så jag kunde inte köra till Ope. Så därför köre jag vallsundsbron,torvalla,vallsundsbron,torvalla. haha lite idétorka på vägar :P Men det gick ju kalasbra! Hade inga mål på kaloriförbränning eller så, men ändå brännde jag över 2000 och det va inte alls lika jobbigt denna gång + att jag fick 12 minuters bättre tid :)
Sammanfanning av dagens träning:
Längd på passet: 2 timmar och 48 minuter
Maxpuls: 188
brännda kacl: 2048

Vi får se vad det blir för träning imorn. Beror på hur jag känner mig i benen då, men det kan hända att det blir spinning om inte mina ben töntar ur!

Nu ska jag packa lite grejer, sen ska jag åka till David och sova där. Imorn slutar jag innan lunch, mmh gillar't! ;)


brudkväll in my house!

Igår kväll kom Josse, Emma, Lisa, Rebecca och Lina hem på tjejkväll hos mej. Trevligt trevligt :)
Vi lagade och åt sjukt god mat, åt efterrätt och andra onyttigheter som hör helgen till, umgicks, kollade på film och sånt :) Lite bilder från kvällen !
 
emma!

Josse och Rebecca!

Lisa och Lina!

soffhäng ;)

Jag och Lisa! Orginal pose ofc ;)
´
haha jag åkte på jobbet att pyssla om hunden rebecca! ;) hon har extrema behov av masage och av att man ska klia henne och allt :P haha det är lite kul (x

studentkvällen och annat

Har varit lite dålig med uppdatering i helgen så jag börjar från början!
Efter allt firande och all mat(jag har aldrig varit mättare!) så åkte jag in till stan och träffade folk, treflans :)
Kvällen vart väldigt lyckad. Mycket folk och festligheter!

Igår sov jag verkligen ut, otroligt skönt! När jag vaknade var det kanonfint väder så det vart stek på studsmattan. Väldigt skönt! Dock så brännde jag mig lite, speciellt magen, men sånt får man ta om man vill bli neger :)
Det vart ingen träning igår eftersom jag drack i fredags. Det är helt bortkastat att träna dagen efter man har festat för kroppen kan inte bränna fett då. Den har fullt upp att bränna alkoholen. Det finns femtioelbahundra teorier på träning och alkohol. Men det är ganska klart att inte alkohol är bra för träningen eller vikten, men man måste ju få ha kul ibland också! Vissa teorier säger att man inte går upp i vikt av alkohol för att det är ett gift vilket betyder att kroppen förbränner det direkt. Vissa teorier säger att om man dricker alkohol är det nästan som att dricka fett eftersom det innehåller 7 kcal per gram(fett innehåller 9 kcal per gram). Men man vet som sagt inte säkert hur detta funkar. Jag skulle nog säga att det är ett mellanting. Dom flesta går upp i vikt av alkohol, men kanske inte så mkt som om man skulle dricka rent fett. Men eftersom alkohol är väldigt energirikt är det inte så bra om man vill hålla sig smal. Det krävs mkt socker för att framställa alkohol.

förmiddan

Det va sjukt mycket folk i stan! Världens trängsel vid skolan(jag ville helst inte vara där när jag äntligen är ledig). Det tog rätt lång tid innan alla klasser hade kommit ut på trappan, och vädret va inte det skönaste vilket betyder att sandra fick blå händer och skakade som en gris, men det är ju inget ovanligt :P Min syrra fick stependium för bästa betyg, hon är lite smått översmart..Efter allt åkte vi ut till frösön på tages för att hämta tårtor. Och så tog vi lite lunch. Jag åt pommes och chickengnaggets! sjukt gott. hade inte ätit det sen i höstas då jag va på Lanzarote, och då åt jag det 14 måltider på raken(fel metod för "stay in shape", men det är bra för humöret!) så jag vart rätt nöjd på det då.
Asså jag måste bara tillägga att mina föräldrars uttalande om alkohol och studenten är såååå töntigt så jag dör! Hela tiden ba"aa men nästan alla här är underåriga och dom dricker ändå", hallå dom gjorde ju också det på sin tid?! :O Och sen ba"oj han såg full ut, ser du hur han vinglar?". Hahah så töntigt, jag ska fan visa dom vad riktigt fylla är ! Haha ne okej va jobbig unge jag är, men seriöst jag tål inte sånthär snack! Okej att föräldrar kanske inte ska uppmuntra sina barn att dricka, men dom måste ju fatta att det hör till ungdomen! punkt slut :)
 
lite bilder från dagen!






tidig morgon

Imorse tog jag 6 bussen in till stan, juste, för att träna!! OMG hon är ju dum i huvet jag vet. Men jag skulle klippa mig kl.8 och jag ville inte träna efter så jag hade inget val :) och vad gör det att det vart en tidig morgon?, jag är ju ändå ledig för det är studentennnnn! :)
Jag trodde att jag skulle va sjukt trött imorse, men det sjuka va att jag vaknade kvart över 4 av att solen sken rakt in genom min rullgardin. Sen kunde jag inte somna om, klev upp vid typ 5. åt lite frukost och drog iväg. Träningen gick faktiskt bra, men jag gillar egentligen inte morgonträning.. Jag mår typ illa va det, vill spy. Men då har man ju testat det också ;)

Nu ska jag fixa mig, åka in till stan och se min syrra ta studenten. treflans! Sen blir det helt sjukt mkt onyttigheter resten av dan, mmmmh! gött som fan :)
Sen ikväll tror jag att det blir stan med lite tuffa brudar!

Dagen kommer se ut ungefär såhär som bilderna visar, 50% studentfirande och 50% socker! haha skönt

 


igår

Igår hade jag ingen tid allt för datorn, ganska skönt ändå :)
Jag tog en välbehövlig sovmorgon, förlåt Soledad.. Dagen va inte sådär överdrivet slapp, hade redovisning i både svenska och engelska. Men skönt som fan att det är gjort nu för jag har inget kvar i skolan nu! Nu har mitt psyke tagit sommarlov på allvar. Vi har ju lektioner kvar, men jag tänker faktiskt inte jobba, för jag vill inte :)
Vi fick även tårta igår på NEU. PÄRONTÅRTA(matilda) haha. Det va lite fult för ingen trodde på mig när jag sa att det såg ut som pärontårta. Dom flesta trodde att jag hade hittat på det, att det inte ens fanns något som hette pärontårta. Därför var det lite extra skönt när det faktiskt va just PÄRONTÅRTA! haha. Filippa trodde dock att det va EU tårta eftersom någon hade tagit biten där det stod N, haha blondieeeee! ;)

Efter skolan vart det träning, gick ungefär som det brukar så jag ska inte klaga!
Efter träningen åkte jag hem, åt kakor och sen direkt på bussen in till Rebecca på frösön. Vi käkade god middag ihop och sen hjälpte jag henne med matten. Sen vart det konsum och godis med josse emma och lisa också! treflanssssss!
 

träningsvärk

Jag har träningsvärk i benen, och det händer typ aldrig eftersom jag alltid använder benen när jag tränar. Men det är skönt, för då vet man att man har fått ut något av träningen!
Men idag är det vilodag för hela slanten. Jag är väldigt stel i kroppen, sådär träningsstel om ni fattar vad jag snackar om. Och sen är mina ben trötta som få, så det passade utmärkt med en vilodag! skönt som fan :)

Jag fick nyss ett trevligt sms av mamma att jag skulle städa rummet tills hon kom hem, kul. För nu är det snart studenten och då måste det ju va så rent och fint och blablabla i huset. Aja, jag ska aldrig ta efter och bli städgalen, det lovar jag!

Sen ikväll åker jag in till David. Eller om vi är här, vi får se. Det brukar ju va tämligen lungare där, haha. Inga syskon som är störiga eller så :)


kväll på jamtlibryggan!

Igår efter skolan körde jag ett lugnt träningspass, mina ben var sega som fan. Kanske för att jag tränade 3 timmar dagen innan. Så därför mesade jag bara på. Bättre med något än ingenting :)

Sen efter middan åkte jag in till stan för att träffa Emma, Josse, Lisa, Rebecca och Sara. Vi va mest på jamtlibyggan, umgicks och körade farliga tävlingar med stenar! haha det va kul. Jag älskar verkligen fint väder! Det är så mysigt på kvällarna när man kan va ute utan att behöva frysa!
Tog lite bilder under kvällen också!

 












RSS 2.0