föralltid finns inte

Ja det är sant att det är slut mellan mig och david, och nej jag tänker inte skriva om varför och blabla på bloggen för enligt mig så gör man inte så. Fråga mig istället sen. Nu vet ni iaf, och förlåt för att jag inte svarar på min telefon men jag vill inte ta detta just nu. För jag ska fortsätta att ha världens bästa yran med mina söta vänner!
& om ett tag är jag tillbaka som vanligt, ge mig bara lite tid.

vart tog den överdrivet goda aptiten vägen?

Jag har fått ett problem.. Jag har tappat aptiten helt!! Jag som brukar ha lite väl god aptit annars? Det började för knappt en vecka sen och det är faktiskt skitjobbigt. Alltså även fast jag är hungrig vill jag inte äta något för jag blir så äcklad. Frukt är typ det ända som går bra, och wokie dokie(ett gatukök på Smögenbryggan). Så jag har med andra ord livnärt mig på körsbär och melon fram till middag och då ätit wokie dokie. Men nu finns det inget wokie dokie i ösd... Aja jag hoppas att det går över för jag är verkligen skithungrig och jag försöker äta, men det går inge vidare. Så om ni märker att jag äter lite klent nu så vet ni varför, jag bantar alltså INTE.




Nu ska jag klippa gräs och sen träna. Föresten gick cyklingen skitbra igår även fast jag är väldigt otränad nu!
Sen ska jag fixa mig och åka till Emma och Lisa, yeeeeeeeees yran ikväll!


house!

åh det är sol och rätt varmt i Jämtland idag! Kanske sista fina dan på sommarlovet om man kollar yr? Ne okej så får det inte va, dom är norskar, dom har fel :)
Jag sitter iaf ute på min ballkong och gör en grym playlist på min spotify. Only housemusic!! I love it. Det har tagit mer än två timmar så jag ska ta en pause snart och lyssna igenom all shöön musik! :) Sen får jag jobba vidare på den nånannan dag för snart måste jag klippa gräs som kommer ta tid.. Och sen ska jag träna(vilket jag inte har gjort på över en vecka, cp halsen har dampat). Och det blir cykling, vilket jag heller inte har tränat på en månad... 

& sen kommer David hit. Vi ska äta middag(som jag ska laga :S) och sen får vi se vad som händer. Det ska bli så skönt att få träffa honom igen!<3

hemma bra men Smögen bäst..........

Nu är jag hemma i Östersund igen. Jag har haft det sjukt bra på Smögen, som alla andra år. Det kan liksom inte misslyckas. Det är nästan lite jobbigt att älska ett ställe så mycket. Det är ett helvette att åka därifrån. Jag grät väldigt länge inatt, och jag blundade när vi åkte över bron imorse för att jag inte ville se det jag lämnade. Jag skulle utan tvekan kunna gråta nu också, men jag får skärpa mig. Jag ska försöka tänka på hur bra jag har det som faktiskt får vara där, tänka på allt bra som denna sommar har bjudit på och inte tänka på vad jag lämnar när jag åker!
Föresten så har jag möjlighet att åka ner igen om typ 4 veckor när min syster ska flytta. Fast det blir ju inte alls länge på Smögen då, mest bara sova och äta. Men ändå, det känns ändå bra att jag kan välja att åka ner och njuta av lite extratid på min älskade ö! :)  

Jag orkar inte skriva massa om vad som har hänt i sommar men en snabb sammanfattning kan jag bjuda på!
* massa sol och bad ofc
* emma och lisa kom i en vecka, grymt kul!
* äckligt mkt godis, jaa jag är faktiskt trött på godis nu!
* James kom i en vecka så vi hann ungås betydligt mer än förra året
* Lisseberg, åkte allt för jag hade inga andra alternativ :)
* Släktmiddagar med shhhöööna galna flippade släktingar ofc ;)
* och en massa massa mer underbara saker!!

Men livet är ju inte direkt pest nu bara för att man har kommit hem. För jag har saknat väldigt många här hemma! Och jag har redan hunnit varit med Rebecca, Lisa, Emma och Josse! Pappa släppte av mig på Frösön när vi åkte hem. Det va sjukt kul att träffa dom ingen! Jag har saknat dom gälet mkt. Och även fast emma och lisa va hos mig på smögen för typ nån vecka sen kändes det som att det va länge sen jag träffade dom med. Så det blev en bra kväll :) & nu är det hög tid att peppa inför yran, min första yra. GÄLET 



Jag åker hem till min ö inatt!

Ne det är inte sant, det är för bra för att vara verklighet. ?

Hej då, vi hörs om ungefär en månad sådär! fan va jag kommer sakna många av er...

PUSS. Jag är lyckligast på jorden!<3


Längtan!

Det vart inte lika fint väder som lovat idag på dan, och det kanske va tur för då fick jag gjort lite grejer. Först packade jag inför smögenresan, så jag är snart klar med det nu. Sen klippte jag gräs både på området och hemma. Skönt att ha det gjort så slipper jag tänka på det imorn!
Sen efter middan åkte jag ut till Rebecca på frösön. Vi spelade tv-spel, resultaten va på topp! haha ;) Sen gick vi på en väldigt kort promenad också innan jag skulle hem. Väldans trevligt! Juste jag skulle inte glömma att jag även åt morötter hos Rebecca, vi spelade alltså inte bara tv-spel! hahaha :P

Imorgon är det min sista dag i Östersund. Det låter ungefär som att jag aldrig kommer tillbaka haha. Men det är som vanligt med blandade känslor man åker. Jag kommer sakna väldigt många här hemma. Och det känns alltid så sjukt att Östersund faktiskt flyter på även fast man inte är där och ser det. Men det känns ju såklart mest skönt att åka ner. Jag menar, hur mkt har jag inte längtat efter detta? Jag älskar ju trots allt den där ön över allt annat på jorden! För att längta lite mer ska jag rada upp lite vad jag ska ha för mig där nere!
- bada får bli nummer ett ofc. Vallevik, Makrillviken, Flöjten, Sanö är bara några exempel på vart jag kommer vara hela dagarna där nere. Jag ska snorkla mer än någonsin i år!
- Äta, jag bor 3 hus ifrån Sverigens bästa godisaffär, Inte många meter från flera grymma glasställen och inte heller långt ifrån fiskehallarna där man köper färsk fisk. Jag ska helt enkelt äta ihjäl mej :)
- fika, tänka alla otroligt mysiga utecafféer där nere alldeles vid havet. Dyrt som fan men värt som fan :)
- Umgås med släkten, eftersom vi är utspridda över hela jorden så träffas vi bara när alla är på Smögen.
- Shoppa, finns alltid saker man hittar både på Smögenbryggan och i Kungshamn!
- och till sist lite träning också. Finns sjukt fina ställen att springa på där man har utsikt över havet hela tiden. Blir liksom inte lika jobbigt då :)

& jag ska som vanligt be mamma och pappa att väcka mig när vi åker över Smögenbron, det har jag gjort sen jag va noll och ingenting. Nostalgi på hög nivå haha :)

Men nu måste jag lägga mej för jag ska till Lövstabadet med erica imorn och sen ska jag träffa David en sista gång på kvällen. Usch och fy, men det är smällar man får ta!

RSS 2.0