sandy grejar middag

Jag har nu varit vaken i lite mer än 13 timmar och undrar vad fan som hände? På 13 timmar borde man få gjort sjukt mycket saker ju? Det ända jag egentligen har fått ut av dagen är att rensa bland mina skolböcker, vilket tog kanske 15 minuter... Aja det är hög tid att sätta igång med allt plugg. Som det ser ut nu kommer jag aldrig kunna gå imorgon heller, jag mår illa som en gorilla.

Men det är ju viktigt att man får i sig bra mat som man gillar när man är sjuker, så därför fixade jag iordning det på egen hand ikväll!


Först stekte jag en halv potatis, mm ser lovande ut va?

Mm sen köttfärs också! Samtidigt som jag åt denna enorma måltid kollade jag på "halv 8 hos mig", kanske dåligt val av program när man mår illa och ska äta en inte fullt lika fin måltid som Tv:n visar!

Sen efter det var det "i form med Anna Anka". Jag blev ledsen när jag såg det.. Dom filmade mängder av löparband och grejer som fick mig att må dåligt, eftersom jag inte kan träna när jag mår såhär. Och om jag inte kan träna imorgon heller är det min andra vilodag på raken, vilket inte har inträffat sen min senaste förkylning? Alltså yran!! Haha opppsss..

vad hände?

Eftersom jag är hemma idag och ändå inte har något att göra kom jag på en grej som skulle kunna roa min tid, eller iaf ge det en chans!! Så jag började leta i mitt föråd efter julklappen som jag fick för 9 år sedan tror jag. Julklappen som jag bara önskade mig för att vara cool(trodde jag), den som skulle ligga framme och alla skulle bli imponerad när dom såg den! Jag pratar såklart om boken Harry Potter!!


Och jag hittade den bland miljoner andra saker!! Så nu ska jag faktiskt ge den en chans, läsa ettpar sidor. Jag måste erkänna att jag har yttrat mig lite väl mycket om Harry Potter med tanke på att jag egentligen inte vet något alls om hela grejen. Jag har sätt första filmen, det är allt. Så man kanske borde ge det en chans? Jag vet att många av mina vänner kommer bli stolt över mig nu moahahah erkänn ;)

digerdöden har drabbat mig

Imorse när jag vaknade hade jag fått digerdöden, tordde jag iaf. Jag mådde illa som aldrig förr och var sjukt yr. Jag gick till toan och var nära på att svimma, försökte att spy men insåg att det inte fanns något i mig att spy upp eftersom jag inte ätit på länge(på grund av illamåendet!). Sen vinglade jag tillbaka till sängen och satte igång mobilen, hoppades på att jag skulle få tag på mamma innan det blev svart och jag dog. Jag lyckades! Mamma svarade och jag försökte prata men det gick inge vidare, jag orkade knappt lipa. Men jag fick ur mig något om att jag va "så helvettes svag". Iaf så blev det bättre efter att jag hade legat i sängen några timmar. Och för kanske första gången i mitt liv kände jag mig undernärd!! Men det gick över efter bara ettpar minuter haha!!
Och nu sitter jag vid datorn, framsteg! Imorgon vill jag att allt illamående ska vara borta så jag kan gå på skolan!

När jag kom ner såg jag att vi hade fått den nya HSB tidningen som mina päron är med i! hihi ganska fult


Man ser det ju sjukt dåligt på bild men om man kollar i tidningen så ser man den lilla ungen till höger i bakgrunden på den lilla bilden. Den ungen heter Sandra och hon va 5 år där!! HAHA och min sexy syrra finns på bilden brevid, 7 år gammal ;)

kaxigheten lönade sig inte

"Jag har inte ens varit förkyld sen yran så jag är säkert immun mot parasiten i Östersundsvattnet".

Mm just, det är säkert därför jag har mått illa hela kvällen och har ont i huvet vilket jag verkligen aldrig har annars... Kaxigheten lönade sig inte!

Så nu ska jag krypa ner i min säng och tycka synd om mig själv. Jag ska unna mig ett avsnitt av de tre vännerna och Jerry, för det får man faktiskt när man mår illa! Sen ska jag sova en lång natts sömn så jag mår bra imorgon och kan åka in på spanskan och sedan träna, mitt illamående ska alltså inte drabba min livsviktiga träning!! Okej nu ska jag inte va kaxig, för det är tydligen inte jag som bestämmer över min kropp. Det borde jag ha fattat nu!


Föresten så borde man väll kunna stämma Östersunds kommun för att de ställer till med detta? Att slänga i parasiter i vattnet så folk kanske inte ens kan träna nu innan juletider, fetmans tider, det är väll hälsofarligt? Äh lite Sandy teorier bara :) 

stålveckan

Idag hade jag sovmorgon till 12. Så jag passade på att åka in och springa istället, 11 km fick jag till idag. Jag har planerat in en hård vecka som jag hoppas att jag orkar fullfölja! Det är ju så förfärligt tråkigt att äta hårdbröd utan något på till frukost, samtidigt som jag vet hur glad jag blir när det ger resultat! Men men, just nu känner jag mig inte jättepepp på värsta dietveckan men jag hoppas att jag blir det snart.. I vilket fall är det invägning på fredag moahaha jag är knäpp ni behöver inte påminna mig ;)
Veckans träning är redan uppgjord och klar i minsta detalj, löpning och spinning. Kanske nått pass med crosstrainer också om jag mäktar med.

Ikväll skulle jag egentligen träffa Anna, men hon hade fått feber tyvärr :( Så istället ska jag försöka att använda tiden och plugga undan det lilla jag har så kanske man kan få vara ledig resten av veckan? Eller kanske inte men ändå! Funderade precis på att kanske se på TV en timme ikväll eftersom jag har tid, men jag tror inte jag orkar det.. En timme är ändå väldigt länge om man bara ska ligga still i en soffa haha!

Även imorgon har jag sovmorgon, till halv 12. Och på onsdag igen, till 12! Jag börjar gilla det här med skola ;)


helvettes fikatider!!

Imorse vaknade jag och Rebecca strax före 11, klockan var ställd hehe. Men det var jätteskönt, vi tog det lugnt och tillslut bytte vi om och åt KÖRV innan vi åkte in till staden med Emma. Där gick vi runt och tittade på allt mysigt i kylan! Efter det åkte jag hem och åt kakor på löpande band som mamma stog och bakade. Advent är verkligen supermysigt, hela julen är ju det! Men helvettes fikatider säger jag bara.. Fan det går ju inte att hålla sig borta från all skit. Så allt jag har att säga är att om man inte har lyckats blivit smal nu innan jul är det ingen idé att försöka bli det under julen heller.. haha men det är tur att det är mer än 20 veckor kvar tills sommarlovet efter jul då det bara är att kötta!! ;)
Nu ska jag åka in på spinning och sen ska jag hem och vila upp mig inför morgondagens sovmorgon som jag ska spendera på ett löparband! Lucky me :*




Jag börjar misstänka att mamma och pappa har nån liten plan om att få mig extremt fet..

fattar ni vad jag menar? haha

lördagar är till för att njuta! :)

Igår kväll åkte jag hem till Rebecca där även Emma och Lisa var på plats! Vi kollade på film och hade det jättemysigt! Det vart en hel del svull också, ja en hel del... Och sen ingen träning på det.. Vart är världen påväg? Eller snarare Sandy? jaja det blir hårdare i veckan ;) Jag fick även se Rebeccas nya rum som var superfint!!
Senare på kvällen gick Emma och Lisa hem för Lisa skulle upp och jobba tidigt på morgonen. Då bytte jag och Rebecca om och gick och la oss och pratade innan vi tillslut efter en lång tid somnade!

 
Mina stekiga vänner är ju faktiskt rätt coola tycker jag!

jag hatar att jag älskar dig, & jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Jag sitter just nu och lyssnar på Håkans låt "jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig" och äter mammis hallonkakor samtidigt. Texten beskriver verkligen hur jag känner för kakorna!! Haha jobbigt liv jag vet ;)

Igår kväll va jag hemma hos Sara med henne Jenny Karin Filippa och sen Matilda också en snabbis. Vi satt och snackade om allt mellan himel och jord, sjukt mycket minnen både från Ås tiderna och gymnasiet! Supermysigt :) Kvällens händelse var att det började brinna i Saras lägenhet. Och ni som vet hur Sara reagerar bara inför en brandalarmsövning fattar vad jag menar när jag säger att det va rätt darrigt. Jag har nog aldrig slängt mig ut från en soffa så fort. Men men, bra att man är rädd om livet sitt för det vore ju trist att bli av med det hehe ;)

Idag har jag varit på stan och fikat med Rebecca och Sara. Det va gött, sen köpte jag godis också som också smakade väl :)



surprisedukning!

Kom nyss hem efter en ganska slitsam dag. Förs hade vi matte c prov, och jag har ingen aning om hur det gick men fan jag hoppas som en gud på G.. Sen hade jag hälsopedagogik, vilket kanske inte va så slitsamt men det va inlämning och lite muntligt där. Sen fick man tillbaka proven också, och det hade gått kanoners :) Det är nu det roliga i hälsopedagogiken börjar! Vi ska nu gå in på träning och kost, Jihooooo äntligen! Idag fick vi se en film om det och nästa gång ska vi få läsa på nätet om olika saker som har med det att göra. Sånt som jag själv gör på fritiden ska jag alltså få göra på skoltid, inte illa :D

Efter skolan vart det träning. 11 km löpning, 6 km cykling och lite crosstrainer i slutet. Imorgon ska jag nog vila min utslitna kropp! :)

Vägen hem till Ås idag var förjävla lång! Bussen hann mest bara backa ut så blev jag åksjuk, och det blev värre och värre!! I slutet satt jag och tog djupa andetag för att inte spy, för det hade ju varit lite pinsamt.. Men det gick vägen haha! Jag tror att det var alla kakor som mamma hade bakat som gjorde att jag blev frisk igen när jag kom hem ;)

& nu ska ni få se vad jag just gjorde för att va snäll mot mina päron! EN SUPRISEDUKNING!!

Haha det gällar att skrapa ihop lite pluspoäng ju ;) Jag vet exakt hur dom kommer att reagera när dom kommer hem! Mamma kommer bli rörd och säga att jag är världens bästa eller nåt liknande och pappa kommer garva och säga att jag är en tönt! haha ;)

Mammas freaking hallonkakor som jag hatar att jag älskar... Dom förstör alltid allt, hehe men det är fredag och jag måste fan få lite helgkänsla nu :)

life is wonderful

Även fast jag inte tränade ikväll kom jag tillslut på något att göra, något som det var länge sen jag gjorde. Redigera bilder! Jag är verkligen inte duktig på det, men det är faktiskt himla skoj. Man kan ju välja bland så himla många snygga effekter och klippa in texter och grejer :)
Här får ni lite smakprover på några av resultaten!






bada är sköj

Idag hade vi bad på idrotten, det va sköj! Man skulle livrädda och greja på. Förutom den där stela tunga dockan så räddade jag filippa, och jag tror att hon gilladere! ;)
Sen när vi kom tillbaka så var det min favvolunch! Fisk med filsås ofc!
Efter skolan stannade jag kvar med lisa och hanna. Vi jobbade lite med engelskan, fast det blev mest prat men det är ju betydligt mycket roligare :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, inte träna iaf.. Och jag vägrar att sätta mig i soffan och se på tv, för det får man ju damp utav! Om jag är smart så borde jag plugga inför matteprovet, men eftersom jag inte är smart så blir det nog inte så heller :)

Imorgon blir det en skön dag, slutar klockan 2 så jag ska inte klaga! Då ska jag springa 1,5 mil. Spikat och klart! :)



Föresten så måste jag säga att jag gillar alla mina vänners teorier när det gäller saker man kan äta!! Jag får höra rätt mycket och idag kom en klockren angående badhusets sourcream and onion snacks! Det lät ungefär såhär:
"Men asså dom innehåller ju typ luft och det är ju bra för stjälen. Sen är det majs och det är ju nyttigt, och lite kryddor också".
HAHA ja ni brudar, om världen ändå va så enkel skulle vi må gött ;)

jag behövde en dag hemma

Idag stannade jag hemma från skolan, inte för att jag är sjuk utan bara för att jag behövde det. Det va ändå inget viktigt i skolan och efter lite grejer sen igår kände jag att det va lika bra att ta en dag hemma, bara vara och fundera över allt.. Inget jag skriver på bloggen. Sen vore det ju bra om jag kunde plugga en del också, men jag tar det senare isf..

Nu ska jag ta och städa mitt rum, och sen ska jag åka in och träna. Träning är faktiskt den ulitmata kuren när man vill tänka på annat! 

Men imorgon är jag tillbaka i skolan :)

Puss


springer mot mina mål

Måndagar är väll egentligen en ganska jobbig dag i skolan, men man ska ju ta sig igenom dom också!
Efter skolan vart det löpning. Jag va dock lite trött i början eftersom det vart ett hårt pass på spinningen igår. Men med tiden gick det bra och jag har kommit på hemligheten bakom löpningen nu, att aldrig stanna! Dom brukar säga det på spinningen också, att ju mer man tappar i puls desto jobbigare blir det att komma upp igen. Och väl nu har jag insätt att det är sant! Så jag sprang en mil utan att stanna. Sen tog jag en minut till att hämta andan, sen 5 km till. Det kändes bra, jag hoppas att löpningen ska ge mig en hård knuff mot mina mål! Men jag har långt kvar, en helvettes massa mil framför mig, men det ska jag nog fixa! :)

Veckans träning är såklart redan planerad för länge sen! Vilodag på onsdag, förutom skolidrotten då som aldrig räknas! Sen har jag funderat mycket på att inte äta allt vad socker och fett innebär fram till jul, men det är svårt för socker/fettgalna Sandy... Vi får se om jag mognar så pass ;)

Gorgeoussky_large
eftersom jag är ett flan och aldrig tar några bilder själv så fick jag sno nåt från nätet som beskrev min eftermiddag, fast på ett skönare sätt :)


sånt som bara händer i filmer...

Lite senare på fredagen följde jag med pappa in och tränade, vi körde dock på olika gym eftersom jag hatar hans farliga gym hehe.. Jag sprang och det gick hur lätt som helst. Åh jag älskar den känslan, det kändes som att jag bara flög fram och även fast min puls va jävligt hög var det knappt jobbigt. 9,8 km blev det, inte riktigt en mil eftersom inte tiden räckte till!
Sen på kvällen åkte jag till Josse där även Emma och Lisa var och myste framför idol. Vi bakade scones som vanligt hehe, det passade min sockerfria fredag! Det var dock nära att Lisa lyckades trycka ner lite choklad i min mun, men jag lyckades komma undan i sista sekund! Det är tydligen bra med choklad efter maten enligt Lisa, hmm intressant teori tkr jag!! haha.
I lördags blev det en oplanerad vilodag, jag åkte in och fikade med Rebecca Emma och Lisa istället! Det va himlar så mysigt :) Senare på kvällen kom dom + Josse och Sara till mig. Vi skulle egentligen kolla på skräckfilmer men det blev inte så hehe, men det va superkul ändå! :)

Sen när dom åkte och jag va hemma själv i ett stort mörkt hus var det inte lika roligt längre.. Och det lite mer osköna var alla fruktansvärt läskiga saker som hände utan att det finns något förklaring till det och att jag inte fick tag på mamma och pappa förns halv 4 på natten... Fyfan, jag vågar inte skriva mer om detta för då kanske det kommer tillbaka och börjar förfölja mig!! Men ni får fråga mig så ska jag berätta vilken helvettes natt det blev... Shit min mörkerrädsla är tillbaka........................

Nu till något annat, här är lite av det som jag har införskaffat mig i helgen! :)

Obeservar att jag aldrig i hela mitt liv har haft ett par skor med högre klack!haha. Dom är säkert 2 cm höga vilket egentligen strider mot min vilja starkt. Men det får funka.. Ni får helt enkelt leva med att jag numera kommer gå runt och va 188 cm lång..... Jag spydde just lite......


Jag har dock inte fått dunjackan än men den är beställd!

Sen har jag köpt ett nytt iphoneskal också, och mamma är faktiskt ute på uppdrag att köpa ett till just nu! :)


prima liv

Idag slutade jag strax före 11, hur skönt som helst! Då följde jag med mamma och pappa på deras "fredagslunch". Eftersom dom båda är ledig på fredagar så äter dom lunch ihop då och det är väll inte mer än rätt att jag får följa med tkr jag hehe, så det blir lite familjelunch av det hela ;)
Efter det gick vi på stan ett tag. Först gick vi till HSB och kollade upp något med nya lägenheten. Det är nemligen en hel del intriger där nu hehe... Sen gick vi på stan och jag fick välja två par nya skor! Mamma är och hämtar ut dom nu så jag kan visa bilder på dom sen när jag får dom :) Sen skulle även mamma beställa min kära dunjacka som jag har kollat på ett tag nu! Prima liv :)

Nu ska jag packa ihop lite grejer och sticka in på golds. 1 mils löpning står på schemat, gött...? Äh det är bara att bita ihop! Sen är det faktiskt en sockerfri fredag.. Mycket tråkigt men vafan jag lär ju inte dö av det heller! :)


boxning

Idag hade vi boxning på idrotten & det var superkul även fast jag har Sveriges klenaste armar! Jag hade nog lite fel uppfattning om boxning, tänkte att det bara var för folk som ville bli biff. Men sanningen är att det faktiskt var mycket kondition också! Så jag funderar faktiskt på att testa på boxning på golds, värt ett försök! Och då kanske mina armar skulle komma i lite bättre form också hehe...

Efter skolan åkte jag hem och va lite besvärad över att det var vilodag. Imorse tvekade jag som fan, kändes så himla värt att bara springa typ 30 minuter efter skolan! Men jag var klok, lämnade träningskortet hemma så jag hade inget val.
Men som tur var räddade Karin min vilodag lite iaf, hon drog med mig ut på en promenad. Dock var det gälet kallt så vi gick in till henne efter en mycket kort sväng haha :)

Men nu ska jag fan i mej plugga! Jag måste... Fast jag ska bara ringa och boka in mig på morgondagens spinning först hihi :)



en mil på löparbandet

Det blev inte mycket sömn inatt, max 6 timmar.. Och så hade vi en lång dag på det som kanske inte blev så lång men iaf, det va jobbiga lektioner som man bara ville stryka bort från schemat! Och sen visste jag att jag skulle springa efter skolan, en mil på löparbandet, fanns inga genvägar. Så just därför så va jag inte speciellt pepp idag! Och egentligen hatar jag när jag är så eftersom jag själv verkligen ogillar negativa människor!! Men man kan inte alltid vara på topp, så äre. Och inatt ska det bli mer sömn så jag är piggare och gladare tills imorgon! :)
Trots att allt allt va blä så gick träningen bra! Bara tanken på att springa inne på samma ställe i 1 timme gör ju att man spyr lite, men det flöt på som fan så det var skönt! :) Jag ska fortsätta att köra på med löpningen nu, bra för konditionen och för formen! ;)

Nu ska jag sätta igång med allt pluggande! Man blir liksom aldrig klar, and I hate it!! Jag som älskar fritid, och skolan dödar allt vad det innebär så fuck off jag vill hoppa över 2an!!


fika och spinning!

Igår kväll kom Erica Johanna och Karin hit! Det va mysigt, vi snackade och spelade kort typ :) Sen lite senare gick vi ner till johanna och drack varm oboy och åt chips, också mys!
När jag och Karin gick hem följde jag med henne och jag fick ta över ALLA hennes skräckfilmer!! 27 filmer tror jag att det blev, med bara massa hemskheter! Så be prepared för skräckhelger framöver mina vänner moahaha! ;)

Idag kom mina kusiner m.familj  hit och firade att mamma har fyllt år + fars dag. Jag gjorde det billigt för mig, gav pappa kort på honom som jag hade ramat in. Kort när han ser helt jävla galen ut haha, yes det är min far det, lite mer flippad än de flesta andras pappor hehe...
Sen efter allt fika och grejer åkte jag in på spinning! Åh det va superkul, det va ju evigheter sen jag va på det nu! Dock var det kanske det jobbigaste på länge också, men det va ju bra! Jag kom upp i en puls av 191 vilket jag inte har gjort på allt för länge nu, så passet va nyttigt för mig helt enkelt!
Efter spinningen körde jag lite mage i gymmet också. Jag har ju börjat för fullt med det igen, så vi får se vart det leder hehe.. Jag har försökt att få min syrra att vilja tävla om vem som kan få tydligas magrutor fram till jul, men jag tror inte att hon är på ;)

Nu ska jag måla mina naglar och titta på "ung och bortskämd". Alla snackar ju om det och jag kom på att en kompis som också har sommarställe på smögen snackade i sommras om att hans klass skulle vara med i något program i en serie, och jag tror att det var just i detta! Han bor på Lidingö så det känns som att titteln passar ganska bra in också hehe. Men jag får se om han dyker upp! :)


Jag och min kusin Alexander! Han är en kul liten prick, dock är jag mycket rädd för hans dagisbaciller!! haha

ät inte upp glassen före frukten

Kom hem från en uppfriskande promenad med matilda för en lite stund sen! Jag tog ett sunt beslut som att dissa golds, men eftersom jag inte har samvete att bara sitta inne och äta kakor istället så drog jag med mig matilda ut på en promenad istället hihi :) Trevligt trevligt. Vi gick typ 1 timme och 30 minuter först och sen gick vi in till henne och åt kladdkaka haha, sen gick jag hem igen!

Och när jag kom hem gjorde jag en liten "förebyggande kur", haha gu vad jag håller på.. Men jag har stött på en helvettes massa baciller i helgen så man måste ju se till att ta in lite antioxidanter nu ;)




stay in shape? ähh det är lördag, det ska va lite exclusive! Som alltid... hehe

Ikväll ska jag va med min kakis! Vi får se vad vi hittar på, kanske ringer upp lite fler också :) puss!

Inte ICA

Igår var det Neu-fest. Det va ganska spårat med mkt sköj ändå! Jag sov på frösön hos Emma och Lisa, så idag sov vi ut och sen vart det stan! Vi köpte lite smågrejer och sen handlade vi middag också. Jag åkte hem i 30 minuter innan jag åkte tillbaka igen sen haha :) Väl där igen började jag emma lisa rebecca och josse laga middag, mycket gott och trevligt! Sedan vart det promenad till Korre(INTE ICA), där vi samlade på oss lite godis att götta oss med framför idol!
Det vart ju även en fet vilodag idag eftersom det var party igår, never forget it! Och jag funderar faktiskt på att ha en till vilodag imorgon, men vi får se. Jag ska sova på saken nu så nattiiii!!

Eftersom min mobil dog batteridöden så får det bli lite äldre bilder på brudarna, med tema mat!!




Hade dock ingen matbild på lisen men det fick bli en bild från pause, FIKA alltså!! ;)


mysigt med snö!

Kom just in från promenaden med matilda! Det va jätteskönt, vi va ute i en och en halv timme! Jag gillar verkligen att bara va ute och gå innan man går och lägger sig, få lite frisk luft och röra på benen liksom. Och även fast jag tycker att det skulle vara skönare om Egyptens hetta följde med mig hem till Sverige så är det ju faktiskt skönt att komma in i värmen efter man har varit ute! :)
Och nu har jag precis druckit upp ett stort glas loka citron och jag överväger faktiskt att gå hela även ner till kylskåpet och fylla på för att det va förjävla gött!!



Och jag måste ju även visa lite bilder på saker som jag köpte på lovet!! :)

Jag köpte en västa, dolce & gabbana  för 200 spänn haahha fyndarn 100%(o)äckta ;) araben som jag köpte den av måste ju har varit bög, haha han va skitsöt!! :)


Lite krimskrams som man alltid måste köpa när man är iväg! :)


lite grejs för skojs skull. fast grejen är egentligen den att jag köpte exat detta när jag åkte förra året också men äh det är nice med lite påfyllning! :)


Och det bästa av det bästa!! Jag är numera ägare av ca 550 tuggummin och 4 pack läkerol!! haha nu får detta fan räcka fram till jul!

det blir en powerwalk med matilda nu!


(Observera med stavar och en reflex)

lagom är bäst

Idag va skolan chill, slutade strax före 1. Vårt nya schema är ju finfint faktiskt!

Efter skolan gick jag till golds och körde ett hårt och långt konditionspass! Det va skönt, rätt kul faktiskt. Men dock ballade min fot ur? haha fyfan min skyddsängel har dött, det är jag säker på!! Men tur att det är vilodag imorgon!
Jag såg även kanske det värsta jag har sätt i livet mitt idag, ne men ungefär. Det va en tjej på golds, kanske runt 25 år som va så in åt helvette mager så jag fattar inte ens att så magra människor får komma in på ett gym!! Alltså det är ju det sista stället hon skulle va på, hon borde gå raka vägen till McDonalds iställer. Ne men ungefär, stackarn alltså, varje litet ben i kroppen stack ut som fan. Sen sprang hon som en galning på löparbandet i över en timme... Helt sjukt. Jag blev fan påverkad av den hemska synen, så efter träningen åkte jag hem och fikade asmycket, mackor med extra mycket smör och ost!! haha kanske väldigt olikt mig, men seriöst jag vart ju fan rädd.. Och jag tänkte på en grej också, att jag hoppas att folk inte tror att det är mitt mål att bli mager som en sticka. Jag vill bli friskt smal, inte mager. Det är stor skillnad!! 

Från det ena till det andra så har jag hittat en söt fast ful båt jag vill ha! Den kostar bara 6000 och det är så himla värt det även fast den inte är den snyggaste direkt, men jag bryr mig inte för jag vill bara ha en båt som jag kan åka runt mellan olika kända hamnar i Sverige hela somrarna med vänner och bara vara 18 år och leva livet!! åh bara tanken får mig galen!!
Jag har bara ett krav på den som gifter sig med mig, han MÅSTE kunna segla, annars kan han dra haha! 
Klicka för att se nästa bild
Den är gjord för mellan två och tre personer, men vafan man kan ju trycka ihop sig fler än så! :)

undervattensbilder också!

Jag fick låna pappas kompis undervattenskamera under resan så jag har pepprat på med sjukt mycket bilder och filmer under vattnet, så jag bjuder på lite av det med! :)











Nemo!!


bilder i massor

Idag var det skola igen. Helt okej ändå med tanke på att jag tycker att detta lov har varit sjukt långt även fast det bara var en vecka! Det va superkul att träffa alla igen!! Jag har ju varit lite socialt undernärd under resan eftersom jag va ensamtbarn, bara araber att hänga med ;)

Men nu har jag iaf laddat över bilderna på datorn så jag tänkte bjuda på lite!


Vi bodde brevid en korallstrand så det var nära och bra till finfin snorkling!


Jag har inte hållt igen på mina intag i veckan direkt!! Ungefär såhär såg mitt matschema ut varje dag: Frukost= munkar med glasyr, chokladyogurt med coco flingor, rostade mackor och coca-cola. Lunch= två gånger per dag bara för att det va så jävla gött, pizza, pommes och coca-cola. Middag= lite olika men mycket lammstek och pommes blev det. Och sen feta efterrätterna också ofc!! :D jag kan verkligen konsten att skita i allt när jag är utomlands ;)


yepp jag saknar mina goda älsklingar!!




deg på stranden varje dag! ;)




Vi åkte på en båtutflykt till Ras Mohammed, en nationalpark ute i röda havet. Snorkling i högsta klass! Det va så himla kul för när vi va i Egypten första gången va i också i Sharm el Sheikh så det vart nästan lite nostalgiskt att komma tillbaka och se allt!!
När vi väntade på att få komma på båten va det en reseledare som stod och pratade med några och det lät ungefär såhär: Folket: det är väldigt fint här! Reseledaren: Ja verkligen! Just på denna plats som vi står på nu bombade dom på för några år sedan! Smart ställe att bomba på om man vill ha ut något av det! Folket: oj shit, ja jo kanske det... HAHA asså vafan så säger man väll inte som reseledare? Snacka om att folk blev stressade!!



Vi snorklade på ett av världens bästa snorkelplatser, näst efter några ställen i stora bariärrevet.

Gött vatten, dom svarta prickarna är fladdermusfiskar!


fråga mig inte vad han hette, ahasfkjsfkajh kanske? haha men han va en snäll typ! :)

nästa stjärna minns jag inte heller namnet på haha! Men jag va lite lack på han under veckan eftersom han va så sjuuukt jobbig haha, men det är väll så det ska va ;)


Men nästa stjärna minns jag helt klarn namnet på: James, min käre vän från Kairo!! åh skönare snubbe får man ju leta efter, hur kort som helst och bara gled runt och levde livet! Han hade en tvillingbror också så jag visste inte alltid vem av dom jag va med haha.. Även fast jag bara kännde James i en vecka va han sjukt öppen och hade lite deep-talk med mej! Det va jättejobbigt att säga hejdå till honom, han grät jättemycket stackarn! Men han va dock väldigt pepp på att jag skulle komma ner själv om några månader och bo hos honom där! haha ja vi får väll se hur det blir med det hehe.. Ne men jag saknar iaf James och hoppas jag får träffa han nån fler gång i livet mitt! :)


GRATTIS MAMMA!


nemen hejhallå!

Nu är jag tillbaka från mitt älskade egypten! Jag är ledsen, jag ville stanna hela mitt liv där. Min vecka har varit helt perfekt, jag hade knappt kunnat önska mig mer. Men jag hinner inte skriva så mkt mer nu för jag har miljoner saker att ta tag i, men jag slänger upp tre bilder och sen hör jag av mig imorgon med massa bilder och grejer! :)

ps. jag har levt enligt min dröm när det gäller träning och mat! Tränat tre gånger, ätit så i åt helvette mycket skit så det är nog inte ens möljigt och bara mått så sjukt bra. Mitt ben är helt bra nu och jag har aldrig varit såhär mjuk och go i hela mitt liv hahaha!




RSS 2.0