träning kostar, både tid och pengar

Det finns nackdelar med träning. Två ganska stora faktiskt.

Den första är att det kräver mycket tid. Det kan ju ibland vara bra om man vill bli aktiverad, men oftast är det tid man skulle kunna lägg på annat. Fast jag tror att alla har råd att lägga en timme per dag, bara man är lite effektiv. Men jag nöjer mig inte med en timme per dag, och då får man välja bort andra saker man också skulle vilja hinna med. Det suger faktiskt. Just nu lägger jag mycket tid på träningen, ungefär 12 timmar i veckan. Men det går ju upp och ner.

Det andra som är dåligt är att det kostar ganska mycket pengar. Okej man kan köpa ett par skor till ett schysst pris och sen springa på dom tills sulorna är så gott som slut. Men vill man ha gymkort och grejer kostar det en del. På golds där jag tränar kostar det 369 kr i månaden och sen är det medlemsavgifter och sånt också. Så det gäller ju att man är där och tränar, men om man är det tycker jag att det är värt! Inte för att jag betalar, men jag är ju faktiskt barn :)
Att köpa en utrustning för att kunna cykla är ganska dyrt egentligen, men det är en engångskostnad! Och man kan köpa utrustning i alla prisklasser. Jag har en utrustning som jag är jättenöjd med, den funkar gott och väl. Och den är inte farligt dyr, alltså det finns ju sjukt mkt dyrare saker.
Här är min utrustning som jag kör på när jag cyklar! 

Löparbyxor och vindjacka från craft. Gick på 1800:- , men med tanke på hur skönt det är och så, så var det helt klart värt sitt pris. Men det finns betydligt billigare i andra märken.


Skor från gå och löpkliniken. 1400:- och sen köpte jag några onödiga inlägg till dom också som gick på 600:-. Men jag ska gå iväg och klaga nu eftersom jag fortfarande får skavsår av dom! Men det är samma sak här, det finns betydligt billigare. Men det är faktiskt viktigt med bra skor!


Scott streetbike från cykellogen. Jag är väldigt nöjd med den! Kostade 6000:- (och jag betalade halva själv fast jag är ett barn, haha!). Helt klart värt, för man cyklar ju ibland för att ta sig nånstans också. Finns självklart billigare cyklar också men det är liksom roligare att cykla om  man har en cykel man tycker är bra :)

Sen har jag ju alltid min pulsklocka också, men det är ju absolut inte nödvändigt. Även om jag brukar tipsa starkt om en! Men ni ser ju, det kostar för stunden med träning. Men det är en engångskostnad som sagt och sen får man ju tänka på allt man får igen av det, träning i rätt dos är ju toppen för kroppen! ;) 


2000 äckliga kcal

Eftersom det vart sjukt fint väder idag avbokade jag spinningen. Är roligare att köra ute när det är fint väder :)
När jag kom hem la jag mig på studsmattan ett tag och stekte, mmh sjukt skönt.
Sen tog jag min cykel, cyklade iväg på en ny rekordrunda! Behöver inte ens säga hur långt det blev, jag tror alla mår bäst av det hehe :P Jag gav mej fan på att jag skulle bränna minst 2000 kcal. Och jag fick fan jobba för det! Jag ville bara se den där jävla siffran längst fram ändras till en tvåa, det va allt jag ville. Men nu är det gjort, värt. Men mina ben har aldrig gjort ondare. Dom kanske skulle må bra av en vilodag imorn, men vi får se vad jag har råd med.

Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: cykel som sagt
Längd på passet: 3 timmar och 1 minut, & det känns i mina ben nu!
Maxpuls: 186
förbrännda kcal: 2018

Jag ska erkänna att jag misslyckades lite när jag kom hem, för jag åt blåbärspaj. Men jag va i behov av socker, och jag hade jobbat bra. haha det är ingen mening att jag försöker ursäkta mej, för ni hör antagligen att jag ångrar mig! Men jag får helt enkelt ta nya tag tills imorn :)

Måste också säga att jag får flipp när jag ser allt blått lockande vatten när jag är ute och cyklar. Jag är sjukt sugen på att bada nu!! Hoppas värdet håller i sig så det blir varm i vattnet snabbt. åhh sen ska jag flytta ner under ytan, spendera min sommar där :)




skoleeee!

okej just nu är skolan onödig. men sjukt skön! Sitter ute med bärbar dator och bara chillar i solen. Kan inte skolan alltid vara såhär? :)

Rebecca ville ligga i det blöta gräset, hehe


skapa din mall

Jag kom på en grej som alla borde göra(som har motivationen). Man borde skriva upp exakt hur man skulle vilja att ens kropp ska se ut. Alla har säkert en ungefärlig bild, men ingen exakt. Man borde ju får lite mer motivation om man har mallen uppe? Tänkte därför skriva upp min mall här på bloggen!

Detta är alltså så som jag skulle vilja att min kropp såg ut:
Vaderna- smala
låren- faktiskt inte överdrivet smala för det skulle se äckligt ut på mig som är så lång, vill ha snyggt vältränade lår!
rumpan- lagomt tränad
magen- väldiiigt smal mage, så gott som platt! finns det nåt snyggare? knappast
bröst- stora bröst är sjukt snyggt, det bara är så. men det går ju inte att träna upp, vissa bara har det. En stooor nackdel med träning är dock att man faktiskt får mindre bröst :( 
axlar- inte breda axlar.
armar- smala armar, det får man genom att inte träna dom alls :) haha

Jaa det var väll ungefär min mall, fast sen skulle jag ju vilja bli ungefär en decimeter kortare också men hur fan ska det gå till?
Men det är även viktigt att acceptera att man aldrig kommer få som sin drömkropp. Man får jobba på att komma så nära som möjligt helt enkelt :)

 Det är egentligen lite sjukt hur hårt man granskar sig själv i spegeln, jag vet att jag inte är ensam.. Ibland får den oss att le, ibland att gråta. Egentligen hatar jag speglar, jag missbrukar dom på ett dåligt sätt!

flyt

Tog sovmorgon idag, till 12. Sjukt skönt. Har blivit för lite sömn ett tag nu, finns för mycket annat att göra! fan, man har ju hela döden på sig att vila ;)
Det va väldigt växlande väder idag. Men jag passade på att sola lite när solen väl tittade fram, varmt och skönt :)
Tog bussen in vid kvart över tre för träning. Gick galant idag också! fan va glad jag blir när träningen flyter på såhär, det blir så himla kul att träna då! Hoppas det håller i sig. Imorn är det ju spinningmåndag också ;)

Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: 2 typer av crosstrainer och löpning
Längd på passet: 1 timme och 42 minuter
maxpuls: 193
förbrännda kcal: 1280

Däremot har jag inte haft sockerfri dag idag eftersom det är morsdag.. Jag vet inte vad det är, har nog tappat lite va motivitionen för kosten, får hoppas att det blir bättre.
Och sen råkar jag veta att det inte kommer bli en helt sockerfri vecka heller. Tårtkalas på neu och sen studenten också, massor nu. Så jag funderar faktiskt på att köra en "salladsvecka" vilket innebär att det bara blir grönsaker till lunch. Tror jag provar imorn, jag vet ju inte hur min kropp kommer reagera på det. Om jag blir trött och hungrig hela dan kommer jag inte fortsätta. Om jag däremot bara blir lite hungrigare än vanligt kör jag på!


Känner hur mina talanger för pyssel utstrålas på bilden, höhö.. Men det är insidan som räknas, jag håller på den ;)
Nu är det bara jag och mamma hemma. Kenny har åkt hem till Kalmar, Caroline är på grillfest nånstans och pappa har åkt till Oslo på typ ACDC tror jag det var. Jag är glad för pappas skull, jag vet hur mycket han har längtat till det. Tycker lite synd om pappa ibland annars för att han jobbar större delen av dygnet och sen lägger han alla pengar på oss, han unnar liksom inte sig själv så mycket. Så det var han värd att göra nu! :)

bio

Igårkväll åkte jag in till stan och gick på bio med Lisa, Emma och Josse. Vi såg sex and the city 2, sjukt rolig va den! Efter den gick vi hem till Emma och Lisa, spelade kort och så. Väldans trevligt! :)


haha Lisa flög in och täckte Emma !


Emma och Josse :)


lördagsträning!

Efter stan gick jag ner och tränade! Det gick skitbra idag, hur kul som helst. Jag höll en snittpuls på 170, för er som fattar vad jag menar med det :) Kunde dock inte hålla på så länge som önskat men aja, så blir det ibland(oftast)..
Jag hade även köpt "lunch" på stan. En fitnessmacka, ett äpple och en loka! fast jag åt bara äpplet för jag va inge hungrig :)

Sammanfattning av dagens träning
Träningsform: 2 typer av crosstrainer och löpning
Längd på passet: 1 timme och 30 minuter
maxpuls: 187
förbrännda kcal: 1206

Det va ju lite smart att köpa en bikini innan träningen, hehe. Då fick man lite mer motivation att köra hårdare. Den sitter ju trots allt snyggare om man blir smalare! Kanske va lite dubbelmoral att äta godis sen när jag kom hem men, lördag är ju lördag liksom. det går inte att undvika :)

shopping!

Idag gjorde jag som jag sa att jag skulle göra. Tog med mig kortet och köpte det jag ville ha utan att egentligen stirra mig blind på priserna, skönt!
Resultatet blev såhär!

Svart jacka från H&M


båtig tröja från H&M, hehe :)


Örhängen till mamma på morsdag från ur & penn


Tröja från H&M


Bikiniöverdel från gina, ska köpa underdelen också när den kommer!


Tröja från H&M

Så du var man aningen fattigare, men det vare värt! Glömde dock att köpa mitt älskade båthalsband men jag gör det i veckan om det finns kvar! Danke till Johanna som hjälpte mig som fan idag :)

Jag har kommit fram till en sak. Det är ju helt sinnes i huvet va lite pengar man får ut som student :O asså det är typ 1050 i månaden tror jag, och då är tanken att man ska betala allt själv. Kolla in detta:

Kläder, smink, smycken
Mobilen
Träning- typ gymkort
Nöjen- bio, fika mm..
fest- alkohol är inte det billigaste, sen bussar till och från osv..

Har staten tänkt att ungefär tusen spänn ska räcka till allt detta? :O asså det ser ju vilken efterbliven unge som helst att det inte är möjligt! Jag kom nyss på att det kan va bra att ha mamma och pappa ibland!

fredagkväll!

Ska snart ut och umgås med Karin och Anna, får se vad vi hittar på!
& imorn ska jag ta kvart över nio bussen in till stan... skönt! hehe. Men jag ska faktiskt gå en seriös runda på stan, leta saker. Jag är i behov av snygga grejer nu! & Johanna ska följa med mej. Hon är helt klart den bästa av alla mina vänner att gå på stan med. Hon hittar alltid snygga saker som jag kan köpa.
Och eftersom alla klagar på att jag har "så mycket pengar" lovar jag att ta med mig bankkortet, och köpa allt snyggt som jag är i behov av. Vi får väll se om jag hittar nåt, är rätt kräsen.
Sen blir det även träning, en hård sådan! :)

2 veckor kvar

Min dator är bög, det bara är så..
Nu sitter jag och äter min älskade glass som jag har sparat hela veckan och lyssnar på musik. Faktiskt Sean Kingston. Han är så töntigt skön på nåt sätt, jag vet inte varför.
Dagens träning blev rätt lugn. Crosstrainer i 1 och enhalv timme. Förbrännde det jag skulle för att inte gå så mycket plus idag. Det blir hårdare pass i helgen!

Två veckor kvar nu, shit.. Föresten kanske det låter på tidigare inlägg som jag har slutmålet sommarlovet och sen lägger jag ner allt. Men jag har bara satt upp sommarlovet som en lämplig tid att jobba inför. Men jag kommer självklar inte sluta träna bara för att det är sommarlov! Vi får se, jag kanske taggar ner lite. Eller så blir det tvärt om, att när jag har mer tid blir det mer. Jag ska antagligen ta med mig cykeln till Smögen, 85 mils frakt, hehe. Men dieten kommer iaf gå åt helvette i sommar, och det ska den också! Jag ska inte ha några regler på den. Vad skulle en sommar vara utan allt skit man stoppar i sig? Ne, ingen diet under sommaren! :) Får väll helt enkelt ta tag i allt till hösten igen sen. För då ska jag ju till mitt älskade Egypten också!<3


haha asså va?

Jag känner att jag kanske börjar bli lite jobbig med mina blogginlägg men jag måste bara berätta en grej som va så töntigt och sååååå typsikt min syrra så jag dör!!
Igår frågade hon om jag ville höra en krönika som hon hade skrivit. Hon ba"Jag har faktiskt använt dig som insperationskälla". Då blev jag ju rätt nyfiken, kul liksom att höra en tex om sig själv som nån annan har skrivit. Ända tills man får höra den..... hehe. Den lät ungefär nåt sånthär"- Jag har börjat se på fjortisar med andra ögon nu, deras blonda plattade hår, tuttarna upp till hakan och deras bruna hud som dom verkligen har jobbat på". Jag avbröt henne rätt snabbt och frågade om det där skulle va om mej. Och då svarade hon som om jag va dum i huve ba" jaa hör du inte det?" Det som är roligast av allt tycker jag är att hon inte verkar se sig själv, men det kanske är skönt?


En liten seriös bild på oss fick följa med. Det är alltså jag, världens största fjortis och sen är det min otroligt mogna och smarta syster. Jag vill också säga förlåt för att jag föddes blond, råkar ha större bröst än henne och för att jag blir brun i solen. Jag måste ju verkligen skärpa mig, det känner jag!

hyllning!

Jag måste hissa mina vänner när det gäller träning! Jag har tänkt att skriva detta inlägg för länge sen men det har inte blivit av, så jag gör det nu! Måste bara säga att jag är imponerad av många av mina vänner. Många som aldrig brukar träna alls har tagit tag i det och är ute och springer och dyligt, super! Jag är den typen som blir jätteglad när någon gör något ovanligt, som är bra. Jag är stolt över er brudar!
Ser även flera som är helt sockergalna som börjar tagga ner lite, tänker efter. Ibland händer det att dom säger nej, skippar godiset eller så. Det är så kul att se när folk bestämmer sig! För det är det som är hemligheten, att bestämma sig. Ingen annan kan bestämma åt dig, du måste känna det själv. Och sen är det bara att fiska hem alla framgångar! 

När jag ändå snackar om att bestämma sig och så kan jag ju dra min mamma som ett exempel. Shit förut, hon klagade alltid på att hon tyckte att hon va mullig osv.. Hon sa helt ärligt att hon va avundsjuk på mej att jag hade ork och motivation till att träna så mycket. Jag sa inte som dom flesta skulle ha sagt ba"men nej mamma du är fin som du är". Jag sa som det var,att det finns bara en som kan göra något åt det, du själv. Sen tog mamma faktiskt tag i det, viket jag aldrig trodde skulle hända. Hon gick liksom från stadium"en liter smör på pastan" till stenhårt med viktväktarna. Minns inte riktigt hur länge sen det va men aa, hon har iaf tappat galet mycket vikt sen dess! Hon kanske inte vill att jag säger hur mycket, men det är lite galet iaf tkr jag! & nu brukar hon säga att det va jag som fick henne att ta tag i det, att jag hade rätt med det jag sa. Bra känner jag, någon som förstod vad allt handlar om! 
Nu har det nästan vänt lite, att jag blir avis på mamma. Det är lite jobbigt att höra hennes uttalande om att "det är så bra med glass och godis för då går man inte ner i vikt lika mycket". mm klockrent va? haha fyfan
  
 

sikken da

Jag säger rätt ofta att det har varit en onödig dag i skolan, men idag om någon gång menar jag det verkligen! Men den tog ju slut i rätt schysst tid så aja :)
Efter skolan vart det stan en stund. Hittade inget speciellt, lokavatten va allt jag kom hem med hehe :) men det va gött!
När jag kom hem bytte jag om till cykelkläder och sen drog jag ut. Körde den långa rundan, alltså vallsundsbron gånger 2 och ope. Kan ju inte påstå att det va så nice väder. Hårda isvindar och delvis regn. När jag kom hem tog jag en grymt lång och varm dusch, hur skönt som helst.

Sammanfattning av dagens träning:
Längd på passet: 2 timmar och 32 minuter
maxpuls: 176
förbrännda kcal: 1804

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, fixa mina naglar och så. Kanske umgås lite med nån här i ås? Sen kommer David hit runt halv 11 och sover hääär.

PUSS!

okej godnatt nu... okej

Nu sitter jag bara uppe och gör meningslösa blogg inlägg för att slippa sova, haha. Men det känns verkligen sjukt tråkigt att bara lägga sig och koppla bort hela världen nu, jag vill fan leva mitt liv vaken! Men jag har väll inget val.. Och imorn måste vi ta kvart i 8 bussen. Jag måste verkligen sluta hitta på egna busstider. Jag va helt säker på att det gick en kvart över 8, men det va bara för att det skulle passa bra då, hehe.

Nu ska jag sura i min säng. godnatt........

sandy's teori!

Jag har tänkt på en sak! Det här är helt och hållet mina egna teorier, men jag påstår att varma och fina sommardagar gör oss smalare än rengiga sommardagar. Koll in det här!

Fin sommardag:
*Du badar. Även om det inte känns så, så förbränner du ganska bra med kalorier då!
*Du tappar aptiten i värmen. Det beyrder att ditt kaloriintag inte blir lika stort.
*Strandpromenader, även dom bränner fett!
*Du är ute vilket betyder att du inte har tillgång till ditt kylskåp, ett ganska stor bov när man bara är hemma.

Regnig sommardag:
*Du kollar på en film, och då följer lätt snacksen med!
*Du går och fikar för det finns inget annat att göra!
*Du är inne och degar för att vädret inte tillåter annat
*Du tröstäter lite just för att vädret är dåligt.

Så med detta vill jag bara säga att jag vill ha en fin sommar! Inte bara för att det är helt underbart, utan också får att pricka in på punkterna om fina sommardagar! ;)

 

skön dag! :)

Dagen vart inte som planerad, inte alls. Men det vart bra, bättre än planerad.
Mina planer va ju att komma hem rätt tidigt, typ halv 2, och sen cykla. Men vädret lockade inte precis. Gick på stan lite med Rebecca, Emma och Josse först efter skolan. Sen gick vi till tehuset och då kom Lisa också. Sen när vi gick ner på stan igen hamnade Lisa och Emma på bild med greenpeace, jag vägrade :)
Klockan tickade på. Jag planerade att ta bussen hem kvart över fyra. Men den missade jag med några få sekunder, skönt... Då gick jag ner på stan för att beställa klipptid, men det va ju stängt såklart så det va bara att gå tillbaka. På bussen satt Karin, vi bestämmde att ta en promenad när vi kom hem. Det betyder att jag sket i träningen idag, omg.. Men ibland blir det så, det är ändå viktigare med vännerna faktiskt! Va ett tag sen jag träffade Karin nu, så vi hade mycket att prata om! mysmys. Efter promenaden slängde jag i mej lite midda och duschade på två minuter, sen åkte jag in till stan igen med Erica. Vi gick på pause, som vanligt kanske man kan säga? Det är alltid lika mysigt! Efter det köpte jag lite godis... förlåt, men jag mådde bra av det! :) Sen åkte vi hem till Erica. mysig kväll!

Nu har jag precis ätit en macka med messmör, mm gött! Jag brukar försöka hålla mig borta från kvällsfika men vafan, jag insåg att jag inte kommer va tjockare efter en macka, så äre. Jag tror jag har tappat lite motivation?
& nu vill jag inte gå och lägga mig! Så jag blir uppe länge inatt, så får det bli :)


Dagens lunch! Ser ni hur mkt morötter det är eller? fyra rårivna faktiskt. Jag kommer dö den läskiga grönsaksdöden snart! Okej jag vet att det vart för lite paj, och jag åt inte allt för det va lite äckligt på kanten, men jag trodde ju att jag skulle komma hem tidigt så jag kunde fika då! Men så blev det ju inte.. Men jag lever ju ändå :)
 

jäval fittfot!!

Om det är något jag hatar så är det min högerfot! Jag vill hugga av den, spotta på den och kasta den bort långt som fan! Ne men ungefär. Idag sprang jag tio minuter innan jag började känna av äckliga skav. Och det är ju bara på högerfoten! Jag måste verkligen gå iväg och fixa det nu. Jag vet ju varför jag får skav, för att jag faller innåt med foten när jag springer. Och det verkar vara svårt att lösa.... Det är fan min fots fel att jag inte blir smal!!, eller det är iaf lätt att skylla på det :)

Föresten så har jag svarat på min skolsköterskas mail idag! Hon frågade ju hur det va med mina "problem" angående träning och kost eftersom jag sa till henne i vintras att jag hade lite jobbigt med det. Jag svarade att det går bra, att jag försöker att inte tänka på det. höhö. Jag va ju tvungen att va på den säkra sidan. Om jag skulle skriva att jag har startat träningsblogg, tränar minst 6 gånger i veckan, får dåligt samvete över allt jag stoppar i mig och tänker kring dessa områden kanske 98% av min vakna tid riskerar jag ju att bli inlaggd nånstans, ne men ungefär. Okej jag kanske överdriver lite, det går ju som sagt i vågor. Men jag surfar rätt högt uppe på vågen nu om ni fattar vad jag menar.. Men jag mår finfint :D

Det finns bara en på hela jorden som uppmuntrar mig att träna så mycket som jag gör och försöka hålla en diet. Den personen är jag själv. Det är ganska otroligt tycker jag. Alla kommentarer och alla som försöker ha seriösa snack med mig, ni ska bara veta hur många ni är! & ändå fortsätter jag som att jag inte har hört ett ord av vad folk har sagt. Ni tycker säkert att det är väldigt dåligt. Men ni måste lita på att även jag har en gräns, även om den är hög. Jag går inte hur långt som helst. Men om jag ska uppnå mina drömmar måste jag gå rätt långt, det gör sig inte själv vill jag lova! Jag kommer aldrig bli helt nöjd, jag känner mig själv. Men mer nöjd, det kan jag bli!

kort sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: två typer av crosstrainer och löpning
Längd på passet: 2 timmar och 10 minuter
maxpuls: 173
förbrännda kcal: 1420

Imorn ska jag cykla, jihouuu! Om vädret tillåter vill säga (: puss på er, jag vet att ni älskar att hata min blogg ;)

Bilden säger allt. Ingen slår mig i armbrytning. Shit mina armmuskler har aldrig varit i bättre form.. höhö. Men jag funderar faktiskt på att börja träna styrka en gång i veckan i höst. För er som inte visste det så tränar jag aldrig styrka av flera anledningar, men det kanske kommer, vi får se!


fotbollsutbildning

Idag var det alltså utbildning inför fotbollsskolan, det va ju givande.... hehe not.
Allt va så planerat och det flöt på. Jag hoppade på rätt buss ut till frösön och allt. Sen när jag skulle ringa Rebecca som jag skulle dit med funkade inte det. Jag ringde säkert 20 gånger, men icke. Men det löste sig ju iaf, haha :)
Vi fick iaf lunch där, eller aa korv.. Rebecca gissade på det också, lite fräckt :P Men vissa lyckliga jävlar fick ju pizza, då kände jag att det lös lite mord i min blick, haha :)
På eftermiddan hade vi praktik ute på lövsta. Ni som känner mig lär ju fatta hur mycket jag frös då! Jävla väder.. Vad är det för fel på min kropp? Jag fryser ju alltid! Det kanske är nåt fel på mitt underhudsfett, jag skyller på det :)

Nu sitter jag och grubblar på om jag ska värma lite paj till middag eller om jag ska vänta tills mamma kommer hem och gör potatisbullar och bacon. hmm svårt val av många anledningar.
Och jag vet inte heller vilken buss jag ska ta in till golds sen.. Jag vill ta halv 7, men då blir det bara 1 timme och 30 minuters träning och det är lite för lite känner jag.. får nog bli en tidigare buss!

Ett annat problem jag har är att jag verkligen inte hinner plugga till geografiprovet imorn.. kanske 10 minuter innan jag går och lägger mej, vi får se!


Funderar ärligt på att skaffa spotifypremium! Skulle va sjukt nice att ha när man tränar. Men då måste jag köpa en ny mobil också tror jag :( Men mamma kom med en fin idé att om jag köper en telefon kan hon betala premiumet, kanske värt? Måste kolla upp det :)
fattar ni bilden föresten? haha jag och hon som också synt lite på mobilen tyckte vi va grymt smarta när vi kom på idén. Vi har alltså lika mobil, så vi tog kort med den ena på den andra, höhöh ;)

vad är vila?

Spinningen gick bra, finns inte så mycket mer att säga om den. Efter den körade jag lite träning på egen hand också, bara för att dryga ut väntetiden lite. Sen unnade jag mig några minuter i bastun också, mmh!

Nu sitter jag och softar lite, äter en banan. Asså det va helt galet länge sen jag åt en banan bara sådär, säkert 2 år sen! Jag har ju ätit banan i andra saker, men inte bara som det är. Kanske beror på att jag råkar veta att det är en av de onyttigaste frukterna, hehe. 95 kcal tror jag om jag inte minns fel, men det är ju rätt gott :)

Jag kan inte låta bli att garva lite åt att alla tränar som fan på måndagar! Det är alltid fullt på golds då. Det är så tydligt att folk har dåligt samvete efter helgens onyttigheter och vila. haha, visst jag äter också på helger och tränar måndagar, men jag är medveten om att fettet bränns lika bra alla andra dagar också! Så har du dåligt samvete efter helgen är mitt tips att inte bara köra skiten ur dig på måndan, håll ut istället!

Från det ena till det andra, skolmaten. Denna vecka är det sjukt god mat i skolan har jag upptäckt. Jag är nog den enda på hela wargen som tycker att det är dåligt! haha. Men asså visst det är nice med god mat men om man inte har nåt stop och inte kan ta fram sitt sunda förnuft när det gäller mat är det dåligt!!

Denna vecka ser ganska skön ut i övrigt, har rätt mycket tid över som jag ska lägga på mina vänner!
Träningen i veckan ser ut som så att det blir hårda pass varenda dag, mmyeah..! Har inte råd med nån vila för tillfället, sorry :')

hejhallå

Inatt sov jag hos David. Vi kollade på avatar, den slutade sent och jag vet inte hur många gånger jag höll på att somna! Imorse när vi skulle med bussen va ju chaffisen störd i huvet som alla andra på stadsbussarna så vi va lite väl nära att missa den!

Dagen va väldigt onödig, som dom flesta andra dagarna! Men det är ändå kul att träffa alla så :)

När jag kom hem va pappa hemma. Jag hann bara öppna dörren så lät det såhär:
pappa: Hej sandra! Det finns lunch till dej.
sandra: men jag vill inte ha.
pappa: men det är ju paj!
sandra: men jag har ju nyss ätit i skolan
pappa: jaha, men du kan ju äta något annat, det finns mackor
sandra: eller så äter jag ingenting?
pappa: jaha jaja...

haha stackars pappa, han försöker verkligen att övergöda mej :)

Nu ska jag tagga inför spinningen, jag ska va bäst. hehe
& ikväll blir det lite lugnt, tv nån timme kanske :) kanske uppdaterar efter spinningen! pöss

iii

Träningen gick faktiskt bra idag. 2 timmar brukar kännas länge men det flöt på. Men shit vad allt som gick på tv sög! Brukar ju bli lite roligare att träna om det är ett okej program att titta på samtidigt. När det blev reklam för wildkids trodde jag att det skulle börja så jag blev överlycklig, tills jag insåg att det inte alls va så. Då ville jag lipa, ne men typ. Det är ju ändå ett program i hög klass! ;)

sammanfattning av dagens träning:
Träningstyp: 2 typer av crosstrainer, löpning och roddmaskin
Längd på passet: 2 timmar och 2 minuter
Maxpuls: 190
förbrännda kcal: 1435

Bokade in mig på spinningen tills imorn också! Det blir spinningmåndag varje måndag ut nu, kanske fler dagar också, men det passar lite dåligt med tider tyvärr...

När jag kom hem hade pappa köpt glass till mej, men icke att jag ens tittar på den nu! haha. Den får vänta tills fredag, minst :)

Nu ska jag packa lite sovgrejer och dra mig in till stan, övernattar hos David.

Jag har räknat ut att det inte är några fler helveckor kvar för mig nu! Denna vecka har jag fotbollskolegrejs på tisdag, nästa vecka är det studenten och veckan därpå tänker jag inte gå i skolan på fredan iaf! :) jihooooeh

söndag idag igen.

Har nyss ätit en jävligt god frukost! Rostade mackor med marmelad och oboy och sån skit. Va det sista goda jag åt denna helg. Nu får jag vänta tills på fredag, minst!
Visst är det skönt att vakna av att familjen har svårt att va tysta? bara för att dom har tråkigt och går och lägger sig typ 10 på helgerna så betyder inte det att hela världen gör det! Har helt enklet fått för lite sömn inatt och jag måste faktiskt skylla det på dom!

Igårkväll umgicks jag med anna och johanna, va evigheter sen jag va med nån av dom så det passade ju bra att ta båda i samma smäll :) Det va mysigt. Vi kollade på den otroligt vidriga filmen annonsmannen. Okej den är inte så hemsk längre, men det va förut!



Har inte så mycket på mitt schema idag. Det blir träning och sen ska jag träffa David.

Vi hörs väll senare! puss


schexigt

Hade faktiskt glömmt att min syrras boyfriend som bor i Kalmar skulle komma idag. Så jag vart lite chokad när han tittade fram. Eftersom min syrra aldrig vill spela fotboll med mig hade han lovat att göra det! Han har spelat i nåt spanskt lag så jag va ju tvungen att kolla upp om han va nå bra ;) Så vi drig med oss Caroline ut och plågade henne lite, det va skönt ;) Kan ju inte låta bli att malla mig att jag nu har spelat fotboll med snyggerik i E.M.D:s kusin, för det är just vad han är! Jag tycker det är lite fräckt att min syrra är ihop med han, hallå? men det tkr inte hon så haha.. 
aa jag vet, träningsfri dag.. Men det va ju kul!
Och sen kanske vi ska köra lite matcher i badminton också, yeah!

Nu regnar det ute, sug.. Jag sörjer det med en kaka i min hand! asså vet nu hur gott det är med kakor eller? :O det är liksom så mmhh, schexigt ;)


Och föresten har jag fixat maränger som står i ugnen nu! Jag brukar aldrig baka, brukar vara den som står och tigger när syrran bakar. Men jag har kommit på att det egentligen är smartare att baka själv. Då behöver man inte tigga, bara äta tills man spyr :)



fina kvällar

Väldigt lyckad kväll igår! Supergod grillning och värdens mysigaste stämning. Väl inne i stan träffade vi andra kända ansikten också! Jag älskar fina kvällar, folk vågar liksom komma ut istället för att bara sitta hemma.

Idag har jag inte sådär jättemycket planer, skulle vilja gå på stan. Vill ha nya kläder och minst en ny bikini! Men vi får se, kanske tar det en annan dag också.

Funderar på att göra lite frukost nu, har bara ätit två kakor idag, men dom va underbara så dom lever jag länge på! ;)

Dagens minus är att det inte är sol.. hehe. Fast min hud kanske mår bra av det eftersom det vart en hel del stek igår! Min hud va rätt checkt röd sådär efteråt ;) Men man måste ju jobba när solen väl tittar fram! haha sa hon som kommer får hudcancer vid 25 års ålder.. :P men jag älskar att sola och jag vill va brun, Vad hände med negersandra liksom? Måste ju ha tillbaka det :)

Kanske uppdaterar mer sen idag, så håll koll mina coola läsare! hare bra, och njut av helgens härligheter!<3

fredag!

Idag är det fredag, det är sol som fan och allt är bra. Så det passade ju jättebra med ett nytt cykelrekord! haha undra hur länge till jag kommer hålla på såhär :P Men nu vart det iaf stan, frösön, vallsundsbron-tillbaka till stan, ope, tillbaka till stan, ut på försön och över vallsundsbron igen och sen hem till Ås. En rätt lång runda sådär.
sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: cykel då
Längd på passet: 2 timmar och 30 minuter
maxpuls: 186
förbrännda kcal: 1836

& imorn ska jag faktiskt lägg in en vilodag. Jag har ju trots allt cylkat mer än 10 min på dom här två dagarna. Nu känner ni inte igen mej va? haha ne precis. det är inte därför jag ska ha vilodag fattar ni va? Ne men jag ska festa med mina friendssss ikväll så då är det ju ingen mening att träna imorn. För er som inte visste det så är det bortkastat att träna dagen efter för man förbränner ändå ingenting, kroppen har fullt upp att förbränna alkoholen. Och sen är det inte bra att träna dagen efter heller för leverns skull. Det är samma sak som att träna när man är förkyld. Så nu vet ni det!

Nu ska jag alltså skynda mig att bege mig till Elin för lite grill där, sen blir det kanske stan? 
Men jag är redan sen i vanlig ordning, men puss ! <3 

grymt!

Idag köpte jag det som räddar mina sockerfria dagar, tuggummi! Tre påsar för 15 spänn, måste ha vart nåt fel? men jag gilladere!
Skyndade mig att städa upp lite på rummet när jag kom hem, för att undvika allvarliga bråk när mamma kom hem! Efter det drog jag ut på cykeln, och som jag hade planer på så blev det ännu en rekordlång cykeltur! :D
Till stan, ut på frösön, över vallsundsbron, tillbaka till stan, till ope och tillbaka till Ås! Underbart. Hade tänkt att köra längre men cykelvägen tog slut så jag fick problem :P
Det finns massa bra saker med cykling, men två saker hatar jag.. Det första är all vind, shit va den förstör. Idag blåste det jättemycket, vallsundsbron trodde jag aldrig att jag skulle ta mig över, trodde jag skulle blåsa bort som en vante! Den andra saken är nästan ännu störigare, alla jävla äckliga flygfän som har noll kontroll och kör in i huvet på en hela tiden. Fyy jag hatar flugor och allt annat skit!
Om det blir fint väder imorn funderar jag på att cykla samma runda igen då, eller kanske lite lite längre?vi får se;)
sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: cykel som sagt
Längd på passet: 2 timmar och 15 minuter
maxpuls: 182
förbrännda kcal: 1602


Och mitt halsont är borta peppar peppar! åhh jag ska kyssa den som tog bort det! Kunde knappas bli bättre! :')

Nu ska jag måla mina naglar, lyssna på musik och sen kanske jag ska läsa lite i min svenskabok som jag läser i skolan. Sen kommer ju David och sover här, fast det är inte förns efter hans träning, typ 10.
puss på er! och om nån hade missat det så är det fredag imorn! chalalalala, livet flyter på förjävla bra :)<3

skoleee!

Skolan är rätt onödig, nu vill jag åka hem.. Om ni ville veta ;)
För när jag kommer hem ska jag cykla jättelångt chalalalala!!
Sen ska jag äta viktväktarnas soppa som man blir såå mätt på.. Jag ska äta 20 tusen mackor :) ne det ska jag inte men!
Sen kommer david sent ikväll och sover över. Imorn är det bara en lektion, det gillar jag!
Nödvändigt inlägg måste ju följas med en nödvändig bild!
Lina fokuserar, jag cpar och Hanna är arab! yeah
föresten ser ni mitt älskade mineralvatten? mm mitt nya liv!!

sovmorgon!

Som vanligt på onsdagar så hade jag sovmorgon, jävligt skönt.
Klev upp typ kvart i nio, tog en varm dusch och bara softade på. Det är skönt att ha mkt tid på sig!
På onsdagar blir det ju ingen frukost, lite onödigt när man ändå ska äta tidig lunch.
Men problemet va att vi inte hade nånting hemma att laga till lunch heller.. Men jag tog lite av makaronerna som blev över sen middan igår, och la lite ost på dom och körde dom i micron. Sånt brukar ju bli gott, men icke. Så jag slängde dom, meningslöst att äta äcklig mat enligt mej. Så jag tog nåt norskt bröd ur frysen som pappa hade köpt, betydligt godare! :)

Meningslös skoldag idag igen! haha dom är rätt många..
Efter skolan åkte jag och David hem till honom, snackade skit och hade det bra. Jag har typ kommit på att det är skönt att inte alltid göra något speciellt, bara ta det lugnt och hänga.

& nu sitter jag här, med massa plugg att ta tag i och inväntar sista avsnittet av det underbara programmet Anna Anka söker assistent!

Jag ska njuta av min vilodag, lägga mig på soffan och göra tidig kväll! puss

ännu en tisdag

Jag har aldrig jobbat så mkt matte i hela mitt liv som jag gjorde idag. Np, oskönt.

Efter skolan åkte jag hem för ovanlighetens skull! Fixade lite fika, om man nu kan kalla det för fika.. Microgröt..

Man ser ju på långa vägar att detta inte är speciellt gött. Det är inte ens nån mening att försöka piffa upp det med mjölk eller nåt, så illa är det med microgröt! Men det är smidigt som fan, tar 30 sekunder att göra och man blir ju mätt även om man bara äter lite. Inget socker eller fett i heller (Y) fast det blir ingen vardaglig vana tror jag... 

Jag lagade även min middag, betydligt godare! Ni som känner mig vet ju att jag alltid lagar rätt konstig mat när jag gör det själv. Det kan va allt ifrån köttfärs till räkor i nån påhittad sås. Så för att vara lite ovanlig idag lagade jag normal mat!! haha checka in detta ;) Vart ju okej tillslut. Fast jag har kommit på att jag suger på att laga mat! Det kokade över ett x antal gånger och jag trodde jag skulle bränna ner huset, men sånt händer ju ;)

Kötbullar, makaroner, kokta morötter, saltgurka(okej det kanske inte va normalt?) och mitt älskade mineralvatten till det! Asså mina nya salladsvanor, shit tror ju knappt att det är jag! Kokta morötter är ju mmmmmh! gött

Efter middan tog jag bussen in till mitt kära golds. Det va inge kul idag för jag hade ont i halsen, va trött i kroppen och tiden gick långsamt. Så resultaten vart väll inte på topp. Men 1250 kcal mindre är bättre än inga alls :)

& imorn är det vilodag! åhh underbart, jag har längtat! Men jag får hoppas att mitt halsont bara är tillfälligt för annars blir det jobbigt....

Nu ska jag äta en morot och njuta av tanken att vi har sovmorgon imorn! puss

SOMMAR!

Det kanske låter som att jag bara ha panik över att det snart är sommar genom alla mina inlägg om träning och kost? Men nejnejnej!! Jag längtar som fean! Inte för att jag kan fatta att det faktiskt snart är sommar men ändå :)
I början av somaren ska jag jobba som ledare på fotbollsskolan, kan ju bli kul ändå. Det är i två veckor och sen ska man göra några ströjobb också. Min önskan vore att åka ner till mitt käraste älskade underbaraste smögen efter dom två veckorna, men jag tror inte det går för ingen är där i vårt hus då tror jag.. Men annars får jag åka ner efter 3 veckor, så snabbt jag bara kan! skulle va skönt att åka nattåg i år igen, det är ju trots allt en rätt seg resa på ungefär 85 mil dit ner. Jag kommer hem två dagar innan yran börjar, så då blir det ju Östersund för hela slanten! Efter yran har jag inte så mkt planer, kanske sthlm med kompisar. Eller en tripp till skåne eftersom min syrra ska flytta dit i sommar. 
Det va lite av mina sommarplaner! 
 
Eftersom min farmor är på smögen nu har jag funderat på att ta ledigt några dagar och åka ner, men det är ju lite problems att det är jävligt långt dit och att det blir väldigt kort tid isf, och dyrt. Jag får väll helt enklet hålla ut ett tag till..












kan ju inte låta bli att fälla en liten tår när jag kollar igenom mina kära sommarblider från Smögen.
jag får lov att längta ett tag till, men sen så! <3


hårdare regler!

Idag har jag lärt mig en sak, att lite rivna morötter på 8 timmar är för lite om man även ska på ett spinningpass. Shit jag trodde att jag skulle svälta ihjäl. Förlåt, det ska inte hända igen!

Spinningen gick sådär, börjar bli rejält trött i kroppen nu. Har planerat in en vilodag på onsdag. Ska bli så jävla skönt. Jag måste erkänna att jag är trött på all träning nu. Visst att jag gillar att träna, men inte sex gånger i veckan... Men men, bara att hålla ut ett tag till!!

Nu är det vecka 20. Det betyder att det är fyra veckor kvar till sommarlovet. Det är säkert flera av er där ute som har gett upp lite, tänker att det inte är någon mening att börja vässa på formen nu. Men jag vill nog påstå att det är fel. På fya veckor kan det hända mkt!
Jag vet att vissa av er kommer vilja döda mig nu, men från och med igår började jag med hårdare regler när det gäller träning och kost. Fast jag kan inte börja träna så jättemycket mer än vad jag gör nu eftersom jag redan tränar väldigt mkt. Men man kan alltid skärpa till kosten lite extra! Kommer fortsätta med mina sockerfria dagar, lägg in några sockerfria helger och sådär. Har tänkt mig att mitt matschema kommer se ut ungefär såhär framöver:
Frukost: Gröt
Lunch: skollunch, men berydligt mer sallad än tidigare
Fika: frukt, hårdbröd, morötter eller mikrogröt(om du vill äta nåt gott ska du inte äta microgröt!! men det är nyttingt så det är värt enligt mej)
Middag: mammas viktväktarmat och mer sallad även här
Kvällsmål: helst ingenting, ett glas vatten. Men vissa dagar kan det bli nån frukt

För att hejda mitt otroligt stora sötbehov kommer jag fortsätta med ramlösavatten, tuggummi, te, hallon och blåbär!

Nuså har jag sagt vad jag ska göra, så ta efter mina regler om du har sommarångest! Fast jag vill inte att ni kör lika hårt som mej för det är inge bra, haha! Kom ihåg att det inte är någon idé att svälta sig själv och sedan träna jättemycket på det, det håller aldrig. Men lika väl som man kan töja ut magsäcken kan man krympa den, oj det där sa jag inte högt.... (; puss på er!



stressigt inlägg!

Har en ganska fullbokad dag idag igen. Först måste jag plugga, sen träning fram till middan och sen kommer David till mig :) Han har varit i skåne och tävlat sen i tisdags så det ska bli skönt att få hem han igen :)

Kommer nog inte hinna uppdatera om dagens träning ikväll men kanske gör det imornkväll. Kommer inte hem förns vid 8 imornkväll kom jag nyss på, för det är spinning! :)

Denna vecka blir extremt hård. Mkt träning, inget socker och mkt nyttig mat! Det blir vecka 20, finns ingen tid att förlora, verkligen!

Ha det bra och kom ihåg att hård träning och nyttig mat lönar sig ;) haha puss!

persolnliga tränare

Egentligen är min syn på personliga tränare jättebra. Dom är ju toppen för människor som inte vet hur de ska göra för att uppnå sina mål.
För er som inte vet hur det funkar med en personlig tränare ska jag berätta det. Man går iväg till nån som kan ämnet, säger vad man vill uppnå med träningen och så gör dom ett program utifrån dina mål. Man kan även ha en personlig tränare med när man tränar som peppar och ger goda råd.
Jag har varit iväg till två personliga tränare, en för kanske två år sen och en nu i vintras. När jag har sagt mina mål med träningen har dom sagt samma sak båda två, att jag inte behöver gå ner i vikt. Okej tackar det tar jag som en komplimang men hallå, jag är inte där för att fiska efter komplimanger ju? Enligt mig ska en personlig tränare inte kommentera kundernas mål hur galna målen än är. Dom ska bara lyssna och göra ett program utifrån det. Därför måste jag dissa personliga tränare litegrann, iaf om dom inte lyssnar på ens mål!


framsteg ger sämre resultat

Sanningen är att rubriken faktiskt stämmer, framsteg ger sämre resultat när det gäller att förbränna kalorier. Ju mer man väger desto fler kalorier kan man förbränna.
Igår när jag fixade inställningarna på min pulsklocka såg jag att jag va tvungen att ändra på viktinställningarna eftersom jag har gått ner i vikt en del den senare tiden.
Idag när jag tränade körde jag stenhårt, det gick jättebra. Men eftersom jag väger mindre nu märkte jag snabbt att jag inte bränner lika mkt kcal längre. Förut brännde jag ungefär 900-1000 på en timme om jag körde hårt. Nu får jag räkna med ungefär 700-800. Känns sjukt jobbigt när man inte är van det. Man tycker ju inte att några kilo hit eller dit ska spela någon roll, men det spelar väldigt stor roll. Så jag får helt enkelt sänka kraven på mig själv lite och bara inse att ju mer man går ner desto mindre bränner man. Det är ju trots allt viktminskning jag vill nå så jag borde ju va jätteglad egentligen.
Ju mer man väger desto mer kalorier ska man äta. Så det betyder ju att jag ska minska mitt kaloriintag nu när jag har gått ner i vikt. Så det kommer att jämna ut sig. Jag menar inte att jag ska minska intaget dramatiskt för er som tror det, jag har senkoll på exakt hur många kcal jag ska få i mig nu. Och jag ska varken få i mig mkt mer eller mkt mindre än det.
 Dagens träning vart iaf som planerat, skönt!
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: två typer av crosstrainer och löpning
Längd på passet: 1 timme och 50 minuter
maxpuls: 189
förbrännda kcal: 1480

En sak som jag blev glad över att se va att det finns en annan inställning på min pulsklocka som räknar ut hur hög och låg puls jag bör ha med tanke på min ålder,vikt,kön och längd. Enligt den ska jag ligga på en puls mellan 132 och 173 om jag är normal. Eftersom jag nästan alltid överstiger 173 och sällan understiger 132 betyder ju det att jag är bättre än vad jag bör va, gillas!







nya mål ska få mig att må bättre!

Vet ni vad jag ska bli bättre på? Ne det vet ni inte, men jag ska berätta!
Jag fick mig en liten tankeställare när jag gick med i en grupp på facebook för ett tag sen. Gruppen heter"alla vi som älskar känslan efter hård träning". Jag tänkte inte speciellt mycket, gick bara med i den för det lät bra. Sen började jag fundera. Jag minns hur det var förut, då jag brukade lägga mig i soffan efter träningar och bara njuta av att benen var döda. Numera gör jag aldrig det. Den där känslan efter hård träning har blivit en vana för mig, jag uppskattar den inte längre, känner knappt av den. Det är precis samma sak men sötsakerna. Förut vart jag jättestolt om jag klarade att hålla mig ifrån sötsaker en dag, jag berömde mig själv. Nu för tiden är det inte så. Det är snarare så att jag känner mig dålig om jag misslyckas med mitt sötintag. Det är jättejobbigt, jag vill verkligen bli bättre på detta. För jag skulle ju lika gärna kunna skita i all träning och svulla hela dagarna, eller hur? Det finns ju ingen lag på att man måste hålla på som jag gör.
Jag minns när jag precis hade fått min pulsklocka. Då va jag ute och sprang, förbrännde ungefär 600 kcal och va jättenöjd. Om jag förbränner 600 kcal under ett av mina pass i dagsläget har jag misslyckats, kört jävligt dåligt och är missnöjd. Jag ska jobba på att förändra detta. Jag ska försöka vara stolt över mig själv efter jag har tränat istället för att ta det som en självklarhet. Och samma sak med sötsakerna, jag ska va stolt över mig själv när jag lyckas hålla mig ifrån dom och jag ska inte känna mig värdelös när jag misslyckas.
Jag vill klara detta. Jag vet att det kommer bli svårt. När det gäller träning och diet fungerar jag inte som andra har jag märkt. Jag skulle gissa att dom flesta av er där ute är nöjda när ni har tränat och unnar er nåt gott utan att ens fundera över det. Så funkar inte jag. Men ni ska bara veta hur gärna jag vill funka så. Man mår så mycket bättre av det. Så just därför ska jag göra mitt bästa för att lyckas, för min egen skull! :)
 

I love ledigheter!

Visst är det skönt med lite ledighet? Borde finnas mer av den varan.
Igår va jag som sagt på skräckkväll hos Josse på Frösön. Vi vart rätt många där, det va jävligt kul! :) Sen sov jag över där också, kan nog inte påstå att det vart så många timmars sömn direkt så det blir nog rätt tidig kväll ikväll. Sen när jag åkte hem runt fem på eftermiddan gjorde jag upp en plan, tänkte åka hem och äta och sen ta bussen in och träna direkt efter. Men sen såg jag ju att golds stängde 7 så det va ju liten mening. Eftersom det regnade va jag inte så sugen på att dra ut och cykla heller så då tänkte jag köra ett program som jag har hemma. Men när även internett fuckade ur kändes det ju värdelöst att köra utan musik.. Jag bestämde mig för att cykla ändå, fast inte vädret tillät det. Ni vet ju hur jag är, det finns liksom inga alternativ. När jag tog på mej pulsklockan insåg jag att inställningarna på den hade fuckat ur dom med. Jag började undra vem fan det va som inte ville att jag skulle träna idag!? Men jag sket i det, körde ändå. Och det blev den långa rundan fast jag inte hade tänkt det, vallsundsbron och sen torvalla. & jag klarade mig från regnet så jag är nöjd :)& nu har jag fixat pulskolckan så den ska gå som vanligt igen. Förbättrade min tid med tre minuter föresten, haha. Fast jag har inte börjat jaga tid ännu, det kommer snart!
sammanfattning av dagens träning:
Träningstyp: cykling som sagt
Längd på passet: 1 timme och 51 minuter
Maxpuls: 186
förbrännda kcal: eftersom klockan va cp såg jag inte det, men skulle gissa på ungefär 1900

Nu har jag precis tagit en varm dusch och dragit på mej mjukiskläder och snobbentofflor, underbart. Ska gå och ta lite efterrätt medans det finns kvar!
Juste, jag tog ju med mig kameran till frösön men jag glömde helt bort att ta några kort, haha good sandy!!
 Så jag tog nån annan bild som kändes skön. Från Gran Canaria för två år sen kanske?

skönt väder...

Imorse vaknade jag av att jag hörde hur det spöregnade ute, jag ville lipa. Jag hade ju planerat min cykeltur idag men icke. Sen va golds stängt också så jag fick lite paniiik eftersom jag redan har haft en vilodag denna vecka och sen ska jag ju på en onyttig filmkväll ikväll också! Men det löste sig, pappa tog med mig på gymmet som han tränar på. Visserligen så hatar jag det gymmet, nere i en mörk källare och det är bara massa anabolagubbar med tatueringar som tränar där, inte några tjejer alls! Men det finns ju några b-cyklar, nån b-crosstrainer och ett mobbat löparband så det fick duga, jag höll mig där! :)
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: cykel, crosstrainer och löpning
Längd på passet: 1 timme och 41 minuter
maxpuls: 189
förbrännda kcal: 1688

Föresten så unnade jag mig en såndär extremt god frukost imorse! Massor av oboy, 100 råstade mackor med överdrivet mycket marmelad på. jag gilladere!

Nu väntar jag på att pappa ska grilla klart, jag är utsvulten med tanke på att jag inte har ätit något mer än alla rostade mackor idag typ vid 10 imorse! inte bra alls,helt fel metod, men jag har liksom inte haft tid..

Sen ska jag ju på skräckkväll på frösön, sen blir det övernattning där. gälet! jag tar med mej kameran ;)




frokosttestet!

Nu har jag ju haft mina två dagar med lite frukosttest! Ska berätta för er vad jag har gjort.
Jag har jämfört två olika frukostar. Dels hur många kcal vardera innehåller och även vilken som ger mest mättnad. Här har vi bilderna från de två:

Tisdag, Grahamsgröt och lättmjölk.


Onsdag, lättfil och flingor.
 
För att vara säker på att resultaten blev rätt räknade använde jag ett dl mått för att måtta upp mjölken och filen.

Gröten: Kanske inte så gott och det tar lite längre tid att göra. Men om man tittar på kalorierna är det ju sjukt värt, själva gröten vart ungefär 130 kcal och sen hade jag en dl lättmjölk till vilket blir 31 kcal. Så allt som allt innehöll denna frukost ungefär 161 kcal. Blev helt okej mätt också, typ lagom.

Filen och flingorna: Betydligt godare frukost och går snabbt att fixa. Tog 2 dl lättfil vilket blir 100 kcal, sen flingor på det som är ungefär 160 kcal. Så denna frukost innehöll ungefär 260 kcal. Det är egentligen ingen katastrof det heller, men jämfört med gröten är det ju lite mer plus att jag höll mig mätt på gröten betydligt längre!

Okej det kanske är mer värt att äta gröt, men man ska nog ändå hålla en varierad kost.

Föresten så läste jag i dom nya böckerna jag har lånat och där stog det att ungefär 25% av dagens kaloriintag ska komma från frukosten! :O oj hehe va? Det betyder alltså ungefär 500 kcal. Och jag äter nästan alltid gröt som alltså gav 161. Lite minus där, men vafan tycker dom att man ska äta typ tre potioner eller? ähh gröt kanske är lite övernyttigt, så det va ju bra :)

Onsdag & redan helg!

Jag tränade på golds idag eftersom jag skulle på den där grejen vid halv 6. Det gick väll sådär, va väldigt opepp så det blev inte så hår och länge.
Sammanfattning av dagens träning:
Träningstyp: två typer av crosstrainer & roddmaskin
Längd på passet: 1 timme och 22 minuter
maxpuls: 181
förbrännda kcal: 1236

Eftersom den där grejen slutade tidigt hade jag ju hunnit cykla nu. Men klockan åtta är det Anna Anka söker assistent och det går inte att missa!! Vi får se efter det, borde egentligen inte träna två gånger på en dag och plus att jag planerar att köra en långtur imorn, så det kanske är bättre att vänta till imorn och köra ordentligt då.

& nu är det ju lite ledighet också, underbart som feaaaan! Blir mkt träning i helgen, ojaa ;)

Vet ni vad jag är sjukt desperat efter nu? just det, socker... men jag får lida ett tag till. Jag har sagt torsdag och då är det så, inga ursäkter. Jag är så sjukt förvånad över att jag förhuvudtage överlever mina nyttiga dagar. Om nån hade sagt till mig i vintras att jag skulle börja med sockerfria dagar hade jag trott att det hade varit ett skämt, hade trott att det va nån annan sandra det snackades om. Så jag har faktiskt blivit bättre på det :)

 
Jag får hålla mig till mitt kära ramlösavatten en dag till. Kanske Sandras nya beroende? Mango är ju en klar favorit, göttgött!!


gomårrån!

Jag vaknar oftast före väckarklockan, det är nåt fel på mej :P Men det kan faktiskt ha att göra med att jag tränar så mkt, man blir piggare helt enkelt :) Så jag vaknade för bara en stund sen och min lektioin börjar inte förns ett. Men jag ska ta 10 bussen in till stan och jobba matte med rebecca. Vi slutar typ halv tre idag så helt ok!
Men shhhiiiiittt min dag har redan kört ihop sig lite... Fick veta igår att jag ska på nån utbildning till sommarjobbet(fotbollsskolan) klockan halv 6! Jag som hade tänkt att cykla idag efter skolan, men jag kommer nog inte hinna.. & vädret är kanon.. Frågan är om jag ska cykla efter, men jag vet ju inte hur länge den där skiten håller på. Jag får kolla med brudarna på skolan idag, får ta med mig kläder för gymmet i värsta fall. Man kan ju inte riskera att utsätta sig för två vilodagar på raken!! farligt farligt



Föresten har jag testat lite grejer när det gäller frukost, eller jag gjorde det igår och ska köra det andra försöket idag, kommer väll ut på bloggen ikväll eller imorn då! Då får ni se det spännande resultatet av frukosttestet ;)


vilodag

Rätt onödig dag i skolan idag igen. Eller det va matteprov, gick kanske bra, kanske dåligt. Vi får se!
Efter skolan kom David ner till stan och vi gick och åt middag. Vi har varit tillsammans tre månader idag, sick. Tiden går snabbt som fean!
Idag har jag ju som sagt vilodag. Det suger, jag hatar vilodagar. Eller okej, det är typ skönt att bara softa också men ändå. Jag hoppaaaaaaas att vädret är ok imorn så jag kan cykla en långtur, vore nice :)



Eftersom detta blev ett ganska kort inlägg tänkte jag lägga in ett litet tips också! Ett ätbart tips, just morötter! Är helt okej gott, ger mättnadskänsla och innehåller bara ca 25 kacl per morot! värt värt. Med detta menar jag dock inte att du ska äta en morot till middag, det gör inte jag heller!

bantning

Folk verkar tro att jag bantar. Det gör jag inte. Visst att det kommer dagar då jag håller nere på matintaget, men oftast äter jag mig mätt. Jag är inte körd i huvet, jag förstår att det inte håller i längden att träna som jag gör och sedan nästan inte äta något alls. Man kan likna det med en bil som inte får bensin, då kan man inte köra. Men jag tillhör ju dom som tror på teorin att man inte behöver bli jättemätt efter varje mål. Bilen går ju faktiskt även om den inte är fulltankad dygnet runt.
Om man tränar som jag gör och sedan inte äter nästan något(på väldigt lång sikt), kan man dö. Och det är verkligen inte mitt mål.

Sen skulle jag vilja dra lite fakta om det här med bantning. Folk som påstår att man inte blir smal av att banta, snarare tjock, har fel. När man inte äter tvingas kroppen ta energi från fettreserver och det gör att man bli smalare. Varför skulle annars alla med ätstörningar vara så smala? Juste, för att dom svälter sig själva.
Däremot är det väldigt ohälsosamt att svälta sig själv. Kroppen mår otroligt dåligt av det och psyket blir också rejält påverkat. Så jag uppmanar verkligen ingen till att svälta sig själv!! Det är 1000 gånger mer värt att träna regelbundet och äta bra man i lagom mängd. Du kommer att må så mycket bättre då!

spinning!

Måndag & skola idag, gjorde ingenting vettigt alls. Men Rebecca hjälpte mig att fixa lite design till bloggen, danke till henne!! Sen åt jag lunch, hade betygssamtal i samhällskunskap och sen drog jag till biblioteket för att sätta mig i lugn och ro, plugga matte. När jag ändå va på biblan passade jag på att låna två nya böcker om träning och kost. Får väll se om jag blir lite klokare av att bläddra i dom. Skriver självklart på bloggen om det stog nåt bra! Gick lite tidigare till golds idag för jag hade tid över, så jag körde lite lugnt på crosstrainern innan jag gick på spinningpasset. 
En trevlig överraskning va att dom hade köpt in nya cyklar, jättebra va dom! Jag brukar gå på spinning på måndagar dels för att det passar ganska bra med tiden och sen är det en grymt bra ledare då! Fast hon hade skaffat en ny playlist nu, inte lika bra som förra. Hon är lite väl mkt rockbrud för mej ;)
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: först crosstrainer, sen spinning.
Längd på passet: 1 timme och 48 minuter(fast spinningen va i 55 minuter)
Maxpuls: 186
brännda kcal: 1502

& imorn skulle jag ju ha vilodag ja, känns lite motvilligt med tanke på att jag har tid att träna egentligen men men. Jag tror jag måste vila med tanke på att det va rätt länge sen nu och så planerar jag att köra långtur på cykeln på onsdag om allt är bra!


lite träning och sen fakta!

Kom nyss hem från golds. Gick faktiskt väldigt bra idag, trorts att jag har lite träningverk sen igår. Hann inte köra så länge idag men men :)
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: crosstrainer och löpning
Längd på passet: 1 timme och 2 minuter
Maxpuls: 185
brännda kcal: 1003

Sen fick jag en fråga av min vän sara på mina kommentarer, hur jag visste vad jag har för maxpuls efter passen och hur jag kan veta hur många kcal jag har brännt. Jag har ju som sagt en pulsklocka som är inställd just efter mig. Så det skulle alltså inte funka om jag lånade ut den, då skulle det bli felräknat. Men det är fortfarande mitt hetaste träningstips till er att skaffa en. Man blir så grymt mer motiverad att träna när man ser hur hög puls man har och hur många kcal man förbränner. Dom kostar allt mellan tusen och gud vet vad, hur många tusen som helst. Jag fick min i present, men jag tror att den kostade ungefär 1500 och då är den kanonersbra så väl investerade pengar! :)


Tog en bild från nätet på exakt den pulsklocka jag har. Som ni ser på den ser man vilken puls man har och där uppe står det hur många kcal man har brännt. Sen finns det massa andra grejer man kan kolla men dom bryr jag mig inte om speciellt mkt.

tjabba

Igår va jag på tjejmiddag, det va myssss!
Sen tog David samma buss som mig till Ås och sov här. Jag vaknade i vanlig ordning tidigare än han så jag väckte honom för jag va hungrig, haha. Sen tvingade jag honom att sola lite med mej också, hehe.
Nu har jag lite tid att plugga fram till dagens träning, kanske uppdaterar om den sen! puss


Matte står på schemat först, måste verkligen fatta allt nu!
Sen har jag nåt äckligt hemprov i SH som jag är långt ifrån klar med :(

gladare

Jag hann med allt jag ville idag! Skulle få skjuts in till golds vid typ tre. Precis innan vi skulle åka kom jag på att golds stänger fyra på lördagar, sämst! Eftersom det va väldigt fint väder gav jag mig ut på cykeln istället. Jag tvekade innan på om jag skulle orka årets första långrunda, den från Ås till stan-över till frösön och sedan över vallsundsbron och tillbaka. Allt slutade med att jag körde betydligt längre än så, faktiskt mitt livs längsta runda!! Det blev från Ås till stan-över till frösön och sedan över vallsundsbron, tillbaka till stan och bort till Torvalla och hela vägen tillbaka till Ås sen igen! Det va huuuur skönt som helst, och det värsta är att jag skulle kunna ha kört ännu längre om jag hade tid. Det är underbart att känna att alla dessa miljoner timmar jag har lagt ner på träningen det senaste året faktiskt visar resultat!
Föresten så älskar jag alla blickar man får av folk som sitter och softar med en glass i handen. Man ser verkligen att dom tänker "shit vilken sjuk idiot bruden på cykeln är". Men jag lovar, till sommaren kommer dom tänka tillbaka på den sjuka idioten på cykeln och ångra att dom inte hängde på! ;)

lite sammanfattning av cykelrundan:
Längd på passet: 1 timme och 54 minuter
Maxpuls: 194
förbrännda kcal: 1886

Nu ska jag på tjejmiddan, puss på er och träna hårt! Du kommer inte ångra dig, tro mej :)
Det är lördag, jag har tränat grymt bra, klart det blir lite godis :)


godmorgon!

Jag måste berätta för er om min dröm som jag hade inatt, haha så sjukt typsik sandradröm så det finns inte! :P Drömde att jag skulle på badhuset och att mamma ringde innan och frågade om jag ville äta lunch med henne. Det ville jag såklart, så vi gick och åt huuuuur mkt kinamat som helst! Vad jag inte tänkte på då va att jag skulle på badet efteråt och att man kanske inte ser sådär överdrivet undernärd ut efter ett besök på en kinaresturang... Så efteråt fick jag lite panik.. Som tur va så vaknade jag efter det, hann liksom aldrig komma in i själva badhuset. Haha jag vart väldans glad när jag vaknade iaf :P

Och idag har jag femtioelva tusen saker på mitt schema, ne men ungefär. Nu ska jag snart cykla ner till mina kära kusiner, Sen vill jag hinna sola i det fina vädret, sen ska jag på någotvis ta mig in till golds för träning och klockan fem ska jag va på tjejmiddag. Ska bli kul att se hur denna dag kommer gå ihop, haha det kommer bli något som blir lidande, men det ska inte bli träningen! kanske uppdaterar imorgon om dagens träning :) puss på er!


så får man inte göra

Eftersom både pappa och caroline är borta kändes det som att det va läge för en hemmakväll med mamma ikväll. Så jag har inte gjort så mkt, kollat på talang och käkat onyttigheter.. Jag gillar egentligen inte hemmakvällar men det kan va skönt ibland, kanske.. haha!

Jag ska erkänna en sak för er.. Det bär emot men aa.. Jag kom nyss in.... Får en träningsrunda på cykeln... Okej jag vet att jag redan har tränat idag och man ska inte träna flera gånger på en dag men det va verkligen perfekta förhållanden, kändes så sjukt frestande att köra en sväng innan läggdax. Så det fick bli så. Och det va huuur underbart som helst! Det här med cykling kommer alltid va nåt speciellt för mig, farten ger mej adrenalin som fan :) Tror jag ska börja köra lite långa rundor nu på veckorna. Saknar faktiskt mitt gammla cykelflipp lite :)
Iaf så körde jag i 1 timme och 1 minut, hade en maxpuls på 181 och brännde 881 kcal.


Mina kära cykelkläder va på, allt va perfekt!


Detta trodde du inte om Sandy!!


Det är fredag, jag har tränat idag, jag har haft sockerfri vecka. Klart jag unnar mig en glass! :)
På helgerna brukar jag sällan va noga med vad jag stoppar i mig, man måste ju få njuta också!
Det ska vara skillnad på helg och vardag, så unna dig gosaker ibland! Annars blir livet trist.

hola

Jag lovade att uppdatera lite info efter jag hade tränat idag! Dagens pass gick bra, dock rätt trött i benen men det är bara att kötta på för på tisdag är det ju vilodag.
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: crosstrainer, cykel
Längd på passet: 1 timme och 36 minuter
maxpuls: 176
färbrännda kcal: 1449

Föresten fick jag en fråga på mina kommentarer. Personen frågade vad jag menade med maxpuls. Jag har faktiskt inte ens tänkt på att det inte är så lätt att veta om man inte är väldigt träningsintresserad. Pulsen svarar för hur många slag ditt hjärta slår varje minut, ju högre puls desto jobbigare är det. Det är väldigt olika vad man har för puls. Den högsta puls jag har uppnåt är 200. Under ett vanligt träningspass brukar jag försöka att hålla mig på runt 165/170 och sen göra vissa toppar på runt 180. Under tillexempel ett spinningpass ligger pulsen på en betydligt högre nivå. Om man vill få bättre kondition ska man försöka toppa pulsen.
Jag kan absolut rekomendera er att skaffa en pulsklocka!! Jag har alltid det när jag tränar. Då har jag koll på hur hög min puls är hela tiden och så står det exakt hur många kalorier jag har förbrännt.

jag som hade tagit kort på min frukost imorse och tänkte visa er, men bilden försvann.. Men det va iaf grahamsgröt, som typ alltid :P
jag som hade varit duktig och tagit kort på min frukost imorse och sen försvann bilden.. men det va iaf grahamsgröt, som vanligt typ :P

yeeees!

Okej goda nyheter nu!! Nattens vila gjorde sitt, mitt ben är mkt bättre nu! :D känner fortfarande av att jag har tränat rätt många dagar på raken nu men ändå. Så det får bli fredagsträning idag! Kanske inte lika länge och hårt som igår dock men men! Sen har jag faktiskt planerat in en vilodag också, på tisdag! hehe.
Men nu måste jag va lite aktiv i skolan, men jag skriver när jag kommer hem efter träningen! chao

R.I.P

okej sjukt dåliga nyheter på g här, R.I.P mitt högra ben som för tillfället mår väldigt dåligt. Överansträngt skulle jag gissa på, gör galet ont! Det kanske inte va så smart att spela fotboll efter att ha tränat hårt i 2 och en halv timme, men aa.. Får helt enkelt hoppas på att nattens vila gör sitt och att mitt ben är som nytt imorn! för imorn är det ju fredag, veckans hårdaste träningsdag! Om jag inte kan träna imorn dör jag, för på fredagar vill man inte banta heller! Ne men okej, jag får nog köra lite lungn träning imorn i värsta fall. Skulle ju inte va så nice att få benhinneinflamation eller nåt sånt. typ 500 års vila= sandras död.....

dagens

När jag gick in på golds idag bestämmde jag mig för en sak, jag skulle inte gå ut därifrån förns jag hade brännt minst 2000 kcal. Det vart ett väldigt tungt träningspass, mina ben skakade ganska rejält efteråt. Men det va värt varje liten sekund! 
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: cykel, löpning, crosstrainer
Längd på passet: 2 timmar och 18 minuter
maxpuls: 186
förbrännda kcal: 2151

När jag kom hem va jag rätt hungrig så jag fixade lite återhämtningsföda. Det blev så mkt som vatten och gurka! haha kanske inte så mättande men rätt gött. Måste tippsa om ramlösa jordgubb lime. Väldans gött och inga kalorier heller! 
 Thumbnail

Så nu ligger jag på ett ganska rejält minus i kaloriintaget, inget jag kommer ångra!
åhh jag skulle kunna träna ihjäl mej!! fast det kanske är det jag håller på med men haha.
Jag önskar att man kunde träna hur mkt som helst.. då skulle jag träna typ 6 timmar om dagen och äta resten av min vakna tid! haha även att jag har tänkt i dom banorna ;)

onsdag, en perfekt dag att dra ner på matintaget!

Jag tkr att onsdagar är en perfekt dag att dra ner på maten lite. Först och främst har vi sovmorgon så jag äter aldrig frukost på onsdagar. Idag till lunch åt jag lite kyklingbitar stekta i nån kryddmix, en bit gurka och så drack jag vatten. Inte för att jag blev speciellt mätt på det men det spelade ingen roll eftersom vi bara hade två lektioner. Sen åt jag ett äpple och ett hårdbröd också innan träningen. Träningen gick bra med tanke på att jag fortfarande är lite mesförkyld.. 
Sammanfattning av dagens träning:
Träningsform: Gym. Blev löpning, crosstrainer och cykling.
Längd på passet: 1 timme och 40 minuter
Maxpuls: 183
Förbrännda kcal: 1532

Nu ska jag äta middag, blir korv och pasta. Ska försöka att äta mest sallad. Sen blir det ingen mer mat idag, ett glas vatten innan läggdax. 

 


kalorier

Jag trodde att det va självklart att man visste vad kalorier är och vad det innbär men jag har märkt att det inte alls är självklart! Eftersom förbränning av kalorier och träning hänger ihop måste jag nog klargöra lite fakta om det. Är det något jag kan så är det detta ämne, och jag tkr faktiskt att det är muyyy intressssant!

Men nu ska jag berätta lite om kalorier alltså. Det är enerig, alltså något som är nödvändigt för att vi ska kunna överleva. Det finns två typer av kalorier, tomma kalorier och enerigrika kalorier. Tomma kalorier är enerig som egentligen inte är någon enerig. Det där vart krångligt.. Men alltså saker som innehåller tomma kalorier(tex godis) är saker som det finns mycket kalorier i men det ger oss ingen enerig vi kan klara oss på. Tänk dig att du äter en påse godis. Genom den påsen kanske du får i dig viss många kalorier, vi säger 500 som ett exempel. Du kommer inte att hålla dig mätt på det någon längre stund. Om du istället äter något med energirika kalorier(tex en bra lunch) kanske du får i dig lika många kalorier men du kommer att hålla dig mätt väldigt mkt längre. Det är skillnaden på tomma kalorier och energirika, Hoppas ni förstår nu, annars får ni fråga!

Nu undrar du säkert hur många kalorier du ska ha i dig under en dag. En kvinna ska enligt teorier äta 2000 kcal på en dag om hon vill ha sin vikt oförändrad. Om du vill ha ännu mer exakt ska du ta din vikt gånger 30.
Om man vill gå ner i vikt ska man antingen förbränna kalorier genom att träna, eller så ska man spara in genom att inte äta lika mycket.

Att du ska ha i dig 2000 kcal om dagen kanske inte säger dig någonting om du inte vet hur många kalorier olika saker innehåller. Jag tänkte därför rada upp en del grejer som jag kan bara sådär i huvet(jag är sjuk jag vet) så får ni en uppfattning! Alla stämmer inte exakt men men :)
En semla500, vatten:0, 1 portion gröt:150, en ruta choklad:40, en magnumglass:250, daimstrut:350, Mariekex:30, en morot:25, ett äpple:65, ett glas mjölk:60, felix färdigpaj:570, En köppizza:1500, Billyspizza:500, mumsmums:80, ett glas cola: 167, ett tuggummi:3, en banan:95, viktväktarnas färdigmat:320, pigelin:60, ballerina kladdkala:80, en portion vanliga flingor:120, en dl yogurt:65, en tablett läkerol:2

& till sist, hur många kalorier förbränner du genom träning? Längdskidor är helt klart det bästa, ungefär 1000 kcal i timmen. Annan träning kommer strax under. När jag är på gymmet varierar det väldigt hur mycker jag förbränner, men jag brukar försöka att komma upp i över 1000 under ett pass. Mitt rekord ligger fortfarande på 2389 kcal.

Det vart rätt mkt nu, men jag va tvungen att köra lite fakta så ni kan häng med i mitt snack senare ;)

prioritering och vilja

Träning handlar egentligen bara om två saker, prioritering och vilja. Man kan säga att dom följer varandra, om man prioriterar något så vill man något, om man vill något så prioriterar man det. Du känner säkert igen dig i att komma på tusen olika bortförklaringar till varför du inte hinner träna just idag, eller hur? Du har för mkt läxor, det är bra på tv eller så är du för trött. Vet du vem det är som förlorar på att tänka så? just precis, det är bara du. Det är ingen annan som mår dåligt av att inte du va ute och sprang förra veckan, eller cyklade till skolan som du hade sagt att du skulle.
Träning handlar alltså om att prioritera. Det kanske är värt att strunta i ett tv program ibland. Det är bara du som kan avgöra det. Egentligen tycker jag att alla bortförklaringar är dåliga. Man har tid bara man vill och planerar. Jag tränar ungefär sex gånger i veckan(det går i vågor). Jag hinner det plus att jag har läxor, ofta är med vänner, har pojkvän och även jag ser på tv och sitter vid datorn.
Kanske det viktigaste med träning- viljan eller att du tycker att det är roligt. Du måste vilja träna av en anledning, annars kommer du träna i max några veckor. Det spelar ingen roll vad det är du vill med din träning, men du måste vilja något starkt. Du kanske vill få en gym kondition så att du kan springa en viss sträcka på en viss tid, den håller absolut. Men om du bara vill ha bra kondition och inte vet varför kommer du antagligen ge upp ganska snart. Du kanske vill bli smalare för att du inte är nöjd med hur du ser ut nu, den håller den också, bara du verkligen vill.
Så om du inte har någon vilja är det ingen mening att tvinga ut dig själv på träning, det håller inte i längden.

Jag tänkte berätta för er vad jag vill med min träning!
* jag vill såklart som många andra tjejer bli smalare, den främsta anledningen till varför jag tränar så mkt. Det är många som stör sig på att jag säger ärligt att jag vill bli smalare, men det är min vilja. Det är så fruktansvärt viktigt för mig, och jag kan inte hjälpa det. Jag älskar när folk säger att jag redan är smal, men jag måste fortfarande gå efter vad jag ser och göra så att jag själv blir nöjd. Sen finns det dom som påstår att jag bara säger att jag vill bli smalare för att få uppmärksamhet men hallå, varför skulle jag då lägga ner så mkt tid på min träning?
* jag blir mkt piggare av att träna. Jag har sover ungefär 8 timmar per natt, har oftast inga problem att komma upp på morgonen, är sällan trött efter skolan eller över huvud taget. superskönt!
* jag behöver egentid. Det har jag alltid behövd. Visst är det jättekul att träna med någon ibland men ofta tkr jag att det är underbart att köra på sitt race själv och tänka på precis det man känner för.
* jag hatar att ha brist på saker att göra! Så träning är ett bra sätt att få lite mer saker på schemat.
* jag tycker oftast att det är roligt. det är klart att även jag ibland känner att det ska bli piss att gå till gymmet. Jag är unik med det att jag går till gymmet ändå sånna dagar, dom flesta struntar i det då. Men för mig finns det liksom inga alternativ, det är bara att köra på. Men oftast tkr jag att det är helt okej att träna, det är värt det helt enkelt! 

Hellu!

Jag vet att bloggen är väldigt ful just nu men Lina har lovat att hjälpa mig med designen snart!

Jag har egentligen inte alls tid för detta nu men det får gå ändå. tänkte berätta lite om vad denna blogg kommer att handla om. Den kommer att handla om mig och eftersom jag är ett träningsfreak kommer det bli mkt inriktning på det! tex så kommer jag skriva om min träning, tips på träning, om olika diettips och hur jag äter.
sen kommer det säkert bli en del om min fritid och vänner och sånt, som dom flesta bloggarna :)

nu måste jag ta tag i allt äckelplugg vi har, har 10 minuter på mig! vi hörs!
& bilder kommer såfort min kamera är fixad :)

RSS 2.0