sliten som ett litet flan

Jag va och simmade idag efter skolan. Körde ungefär en timme bara eftersom jag är obeskrivligt sliten i kroppen nu.. Det va 5000 små snoriga barn på badhuset och ett x antal feta taner i vattnet. Inte för att det är nåt fel på feta tanter men dom tar ju liksom lite mer plats än vanligt folk, hehe..
Så nu är jag sjukt trött, mina ögon svider av allt klor och dom är lite checkt röda sådär ;)
Men nu måste jag ta tag i allt plugg varesig jag vill eller inte.. Matte C i mitt hjärta, obeskrivligt <3

& imorgon ska jag till "tandläkaren" så då börjar jag inte förns kvart över 1 ;) sKöÖöNlIiIiV!

jag har väntat så länge på just denna dag

Rubriken ljuger inte! Jag stannade kvar efter skolan idag och köpte en ny sporttejp, ett nytt försök liksom. OCH JAG ÅNGRAR FAN INTE DET! För idag när jag kom hem sprang jag, i 1 timme och 8 minuter! Helt jävla galet. Jag som max brukar kunna köra i 30 minuter. Äntligen några som vet hur sporttejp ska va! Mmh magiskt haha. Egentligen är det ju lite sjukt, jag jobbar som fan för att kunna springa medans andra ligger hemma i soffan med fullt friska fötter som aldrig skulle drabbas av skavsår. Hahah jaja, men jag föddes väll med nåt flipp ;)
Fast jag måste ju medge att jag har jävligt ont i fötterna nu, men det är inte skavsår. Bara att dom är ovana och behöver härdas, och det ska dom fan få göra från och med nu :D
Så nu är jag skitglad moahaha, en ny träningsform kastas in på Sandy's schema. Vilodag på lördag? Möjligtvis..


livet leker

Jag är inte förkyld som alla andra(PEPPAR PEPPAR), Jag drunknar inte i plugg förutom matte C prov på fredag, mina föräldrar är imponerde över att jag hjälper till mer hemma nu, imorgon slutar vi tidigare än vanligt och ikväll har jag cyklat 4,6 mil på 1 timme och 51 minuter. Det går helt enkelt bra nu. Jag har alla anledningar till att va glad!
& jag gillaRE! För det ska va gött att leva, inte sant?


äckelplugg förstör ungarnas liv

Eftersom jag får spykänslor av min mattebok undviker jag den ett tag till och bloggar istället!

Min helg har varit kanoners! I fredags va jag hemma själv så jag passade på att bjuda hem goda vänner. Vi va 9 st här som lagade god mat och hade allmänt trevligt.
Igårkväll åkte jag till Frösön ovanligt nog hehe ;) Där vart det godis och mys med josse och lisen!
Jag la även en timme på träningen igår, och det gick bra så in åt! Nöjd hihi :) Denna vecka har jag tränat lika ofta som vanligt, men inte lika länge. I vanliga fall brukar jag köra ungefär 2 timmar och i veckan har det bara blivit ca 1. Kanske lite längre ibland. Men i vilket fall märker jag stor skillnad, det går så sjukt mkt bättre när man kör kortare tid. I veckan har jag orkat hur mkt som helst eftersom mina ben inte har varit lika utslitna. I vanliga fall är det alltid mina ben som hindrar mig från att orka mer, dom är ju alltid slitna och hinner aldrig återhämta sig. Detta är faktiskt jobbigt, för jag vet att jag borde gå ner och träna kortare tid nu när jag har fått bevisat att det är bättre. Men samtidigt måste man ju tänka på varför man tränar, och i mitt fall är längden på passen väldigt avgörade då.. Aja det får bli som det blir! I veckan ska jag försöka att undvika vilodagar iaf!
Men när jag ändå är inne på det här med träning kan jag meddela att jag ska dra till storsjöbadet och simma nu! Yes en ny träningsform som är kanoners!

Och imorgon blir det extramatte.. Ingen sovmorgon och en svinlång dag. Svagt G i matte C, det är mitt mål just nu hehe.. 

sandy gillar överraskningar!

Idag har varit på stan med mina päron. Jag köpte nya jeans. Jag och mamma hade en deal att om jag köper ettpar på gina så ska hon köpa ettpar till mig från JC eller Gabriel. Så nu har jag alltså gjort min insats, så kör vi hennes på fredag! :) Och sen när pappa kom in till stan gick vi på cykelogen för att köpa lampor till min cykel. Dom hade ettpar jävligt fina racercyklar där så vi kollade lite bara för skojs skull. Jag fick prova en bara för att få drömma lite. Och sen när jag kom tillbaka in sa mamma och pappa att dom hade bestämmt sig för att dom ville ge mej den! Jag vart såklar asglad men jag känner mej som en jävla snorunge också. Men jag hade ju verkligen inte förväntat mig det så jag är ju inte så skitig som det låter. Det är ju lite svårt att visa uppskattning när man får sånna där stora grejer helt random, men jag har erbjudit dom att jag kan hjälpa till med vad som helst. Mamma sa att jag kunde få hjälpa henne att tona håret, haha fyfan det va ju nästan hemskt. Ja mamma, jag kan tona ditt hår tills du är 200 år som tack!!

Så vi ska hämta den på fredag, inställd och klar. Jag köpte även en hjälm... Jag är fortfarande emot det men jag tar hellre att se lite störd ut än att riskera mitt liv. Och det kommer inte se lika dumt ut när jag har en rikgit träningscykel heller :) Jag hittade ingen exakt blid på cykeln men ungefär i denna stil är den. Eller typ mer svart och inget rött. Aja jag kan ta en bild på den sen när jag får hem den :)

 


mysfika!

Imorgon är det fredag, helt gälet. Både bra och dåligt, lite läskigt att tiden går så fort ändå!

Idag var det en rätt slapp dag i skolan, skönt! Och Rebecca va tillbaka efter den livsfarliga äckelsjukdomen köretelfeber. Jag får panik bara jag hör det ordet! Jag hade det i 8an och fick därmed ett skitliv, fick inte träna på 3 månader... Kan ni tänka er Sandy utan träning så länge? Ne juste, jag vart alltså rätt förstörd av det!
Men iaf så gick jag lisa josse och rebecca och fikade efter skolan för att fira att hon är tillbaka! gött och mysigt!
Dagens nackdelar är att jag tog ut helgen i förskott igen=fika och godis. + att jag sket i träningen. Fast det va egentligen bra för jag måste ha en vilodag i veckan!




finfint sandy

Tänkte bara skryta lite med resultatet, kolla! ;)



Jag mår typ illa av att ha städat lite för länge nu.. haha det är nåt med städning som jag inte tål! ;)

glaaa cheyy!

Idag är det onsdag, shit va veckan har gått fort!! Åh den har varit bra också ju, jag är värsta glad nu hihi :D

Med tanke på mina knän sprang jag inte igår, jag cyklade istället. Jag va värsta opepp för det tar ju längre tid att cykla också. Men väl ute gick det hur bra som helst, nytt rekord!! ahhh underbart, det kändes som att jag bara flög fram :D Dock jävligt fraligt med tanke på att det va mörkt som satan ute och jag har inga lysen. Men jag ska köpa det i helgen, och kanske en hjälm också.. Stackars mamma är ju så orolig när jag är ute och kör. Men det har hon rätt att va, för jag börjar fatta själv nu hur mkt jag utsätter mig för fara.. :(

Idag slutade jag iaf tidigt, drömmen! Så nu är jag hemma och ska sätta igång med storsnädning av mitt rum... Hehe sug, men jag har underbar musik igång på onaturligt hög volym så det ska nog gå bra ;) Sen ska jag hinna träna ikväll också, hoppas det bara slutar att regna!!


Fan va mycket plotter jag har! Dax att rensa och städa upp lite...


Måndag

Imorse va jag och filippa duktiga! Vi tog tidiga bussen för att åka in på extramatten. Även Linnea va duktig och stack dit. En sovmorgon som inte blev en sovmorgon, men det vare värt!

Efter att ha haft kanske världens segaste NK va dagen slut, så då gick jag runt och degade lite på stan med Lisa Emma och Josse. Det innebar att det blev mindre träningstid, bara en timme. Skönt höhöh. Jag har haft ont i mina knän ett tag nu men ignorerat det, men idag hade jag jävligt ont så det va onice. Bättre lycka nästa gång helt enkelt :)

Nu ikväll har jag hunnit med att rensa bort allt på min gamla dator, så nu äre tack och hej med den :D Jag har även kollat på Biggest loser Sverige och kommit fram till att ja, det är fan det jag vill jobba med när jag blir stor. Ha ett jävla fatcamp nånstans och få folk att gå ner i vikt genom träning och rätt mat. Skulle väll passa mej perfekt? Fyfan va kul!

Aja nog om det, nu ska jag sova bättre än vad jag gjorde inatt! så nattiiiii


brudarna får bjuda på dagens bild! Den är dock från rätt länge sen tror jag? haha :)

men äntligen!

I mitt förra inlägg eller när det va klagade jag ju på träningen. Men jag stack ut och cyklade iaf. Det sög, det började regna också.. Men så idag äntligen gick träningen hur bra som helst! Kalorierna flög av min kropp och pulsen va skyhög utan att jag knappt märkte det. Underbart förfan! Så nu har jag tänkt om igen, taggat som fan. Nu glömmer vi allt som kallas vila och fokuserar på allt vad svett innebär!! moahahaha ;)

Även helgen har varit bra! I fredags efter skolan gick jag på stan med emma lisa och josse. Sen på kvällen kom karin hit, mycket mysigt! Vi åt massa gosaker och snackade om allt och ännu mer. Välbehövligt, hade inte varit med henne själv på ett tag nu så det va tipptopp! Sen i lördagskväll vart det frösökväll, inte heller helt fel :D

Nu ska jag trippa ner för trappen för lite familjefika! mmh hihi det här med att va ensambarn är som gjort för mej! Jag mår skitbra moahaha! ;) fast det är klart jag saknar syrran också, menvafan. Grett att stå i centrum själv ju ;)


Haha jag hittade en gammal bild på mej och karin! 8an kanske? aja det va tillräckligt länge sen för att det ska va okej att va fjortis, eller aa haha.

sandy har problem

& det är lätt sagt, jag älskar godis och hatar träning........ Ne okej jag hatar inte alltid träning, men nu gör jag det! Fyfan va tråkigt det är, man vill ju bara dö och aldrig mer dra på sig träningskläderna igen.. Åh jag har slarvat som fan, åkte hem tidigare från träningen i torsdags och igår sket jag i den helt, och om det fortsätter att regna ute blir det ju inget idag heller. & pappa fortsätter att köpa godis i massor till mej, ajaj.. Jag har alltid missbrukat godis, det är ingen nyhet. Men jag brukar aldrig slarva med träningen, så nu är jag fan skakig över mig själv. Hoppas det bara är en kort svacka för annars vet jag fan inte vad jag gör..
Hahah vilka problem jag har. Ni ska bara veta hur avundsjuk jag är på er där ute som tränar tre gånger i veckan och sen nöjer er med det, äter som vanligt osv.. Hur klarar ni det?! Jag fattar inte.. Men jag vill fatta, och jag vill lära av er! För jag har bestämmt mig för att börja träna tre gånger i veckan och äta som vanligt!!... När jag blir 25 år. Eller kanske 30? Men jag är bara 17 vilket betyder att det bara är att bita ihop och köra på, haha va hemskt det låter! Menmen det blir nog bra snart! :)


Okej under tiden jag skrev inlägget har det slutat att regna så jag drar på mig mina satans träningskläder och sticker iväg på en cykeltur nu.. Och hoppas att jag har kommit på hur underbart träning är när jag kommer hem! För just nu är jag väll kanske inte lika pepp som bilden visar hehe... nej detta kallas tvångsträning, oskönt och illa ;)


mitt nya hem om kanske 8 månader? jihoooooo!!

Idag har jag varit och kollat på mitt framtida hem från utsidan!! Kanske lite tråkig färg på just våran lägenhet men fan det kan man ju inte påverka, kommer ju bli kalasnice inne i den istället! :D Åh jag längtar som fan, fast det är lite svårt att fatta. Och okej lite trist att lämna huset som jag har växt upp i, men jag kommer inte sakna Ås för det suger när man är 17 år, 17 år i standen juee!
Okej jag ska börja peppa med fördelarna!

* Mitt i stan, aldrig mer buss för jag bor granne med allt man behöver
* Det tar 2 minuter till golds, OMG det är ju lite för bra för att vara sant!!
* Jag kan va ute hur länge som helst på helgerna för jag behöver inte passa busstider, och jag råkar vara 18 då chalala
* Vi ska bo i en 5:a, så det kommer finnas bra med utrymme.
* Jag bor galet nära skolan, om man går genom campus är man där på nolltid.
* Allt blir ju nybyggt vilket förhoppningsvis betyder att det kommer va jävligt snyggt.
* Jag får desgina mitt eget rum helt och hållet.
* Jag kommer närmre ÖSK så jag kan åka skidor som dom coola där på vintern.
* Jag kommer bli lycklig som fan, haha!


Såhär kommer det se ut när allt är klart!

stadium kan ta sig litegrann!

Sporttejp, vet ni vad det är? Ganska logiskt, en tejp man har när man sportar. Men tejp, vad är det? Jo nåt med klister på. JUSTE KLISTER! Det verkar ju stadium har missat vad det är på sina sporttjeper! Jag har köpt två olika sorter nu och den ena flög ju typ av huden när man blåste på den(ne men ungefär) och den andra knövlade ihop sig efter att jag hade sprungit i 25 minuter. Åhh nu är jag deprimerad, jag bara måste hitta en sporttjep med rejält jävla mycket klister på så jag kan börja springa långt igen. Fan att min gammla tog slut... RIP my real sporttejp med riktigt jävla KLISTER!!

Föresten måste jag bara säga att det är sjukt mkt skönare att träna ute i mörkret nu när alla lampor lyser. Igår cyklade jag en av mina rundor sent på kvällen. Tvärmörkt, men massor av lampor i stan. Mkt skönare på nåt sätt, men jävligt mkt farligre också när det på vissa ställen inte finns lampor så man inte ens ser vägen. Då kan det ju hända att man är nära på att bli överkörd av en taxi och att man är nära på att köra över en katt hehe.. Jag måste fan skaffa mej en hjälm tids nog varesig jag vill eller inte. Snart är det inte ens nära att jag blir överkörd liteöverallt, utan då blir jag det och jag vill inte ha en hjärnskada för då kommer jag aldrig mer kunna cykla hehe..

Sweet dreams

Igår vart det middag(kanske hur god som helst) och förfest hos filippa. 10 brudar i ett föräldrafritt hus med sandy's playlist "the best of house", gillaaaaa! Sen åkte vi in tills stan och flög runt. Lyckad kväll helt enkelt!

Och idag har jag haft vilodag. Välbehövligt! Jag skulle ju egentligen behöva sätta mej ner och tänka igenom mina träningsvanor så jag slipper få förslitningsskador när jag är 25.... Men jag har inte kommit så långt än!

Nu ska jag fixa mej för att sedan åka ner till matilda och ha en till grym kväll! :)




body attack

Idag har jag provat på ett nytt pass på golds, body attack. Nja säger jag nog, lite för mkt friskisvarning för min smak. Det stog typ att det skulle va väldigt pulshöjande och att man skulle förbränna "mängder" av kalorier. Jag håller nog inte med. Om jag säger som så att under en timmes spinning förbränner man dubbelt så många kalorier och blir betydligt mycket svettigare. Men det är klart, gammla tanter skulle ju dö om de gick på spinning!

Idag har jag även pratat med min syster för första gången sedan hon flyttade!!! Det va kul att höra hennes röst igen och alla sjuka saker hon sa. Haha hon har inte förändrats än iaf kan jag ju säga :P

Ne nu ska jag plugga bort all skit och sen ska jag sova för jag ska upp och springa imorgon före frukost. Jag ska inte alls tänka på att alla andra i min klass kommer sova då, inte alls. Jag ska tänka på hur jävla slim jag ska bli och det blir man fan inte av att sova så höhö hejdåååå!


snälla ge mej inga sötsaker!

Om ni läste mitt förra inlägg så vet ni att jag har bakat sportfrallor ikväll. Och dom blev väldigt goda! Men jag brännde mig på plåten så jag är ett inte så snyggt brännmärke på armen nu. Fast det är lite tufft för jag ser ut som x-man :)
Nu sitter jag uppe på mitt rum och surar över att mamma och pappa äter min jävla favoritpaj(maxis blåbärspaj) med massa go sås och grejer. Och sen hade dom köpt glass till mej också. Men jag ska fan inte ha för det är söndag och det är skärpning! Okej det är väll snällt av dom att köpa hem gosaker men jag är trött på det nu. Allt skulle ju va så mkt lättare om man inte ens hade något hemma liksom! Men icke, har man svull föräldrar får man fan stå på sig!
Jag har iaf bokat in mig på spinning imorgonkväll. Shit det va mer än 10 veckor sen jag gick på det!
Aja jag gör tidig kväll så jag slipper tänka på blåbärspajen och är utvilad tills imorn! ;) Älskade I-landsproblem<3

we love HELG!

Kom nyss in från en springtur, härligt härligt men farligt farligt! haha. 7 km utan skavsår, lycka!! Och sen 200 sit-ups på det. Känns bra efter en svull helg som denna :)
I fredags va vi lite brudar här som åt kräftor till middag, gälet gött! Sen lyssnade vi på good music, degade i soffan mm.. Yes jag somnade i Lisens knä och vaknade av att jag ramlade när jag spelade hokey? I min dröm alltså hehe..
I lördags vart det brudmiddag igen, fast med andra brudar. Väligt trevligt det också! :)

Helgen har också bjudit på lite nyinförskaffade prylar!
* Ny dator! :O fett skönt. Men det är inte jättebra så jag ska bara ha den ett tag tills jag köper en ny, och då tar mamma och pappa över denna. finfint
* Iphonedocka(alltså ljud för er som inte fattar). Sjukt bra va det, och jag betalade hela sjävl, jodå :)
* Jacka från vila. Behövde en höstjacka :)
* leggings från vila, hål i mina gamla.
* sprottopp, kändes sportigt och bra!
* sprotlinne från nike, jag behövde verkligen ett nytt!
* Iphoneskal.

Har säkert glömmt något också men aja, jag är nöjd iaf :)
Nu ska jag gå ner och fortsätta baka bröd haha. Sportfrallor typ, jag måste ha det innan träningarna för annars svälter jag ihjäl. Det är fan ett problem när man ska träna vid 5/6 tiden och inte åker hem emellan. Och om skollunchen är äcklig är man ju körd. Kanske blir lite tråkigt med sportfrallor också eftersom jag inte kan ha nåt pålägg men bättre än ingenting! :)




från & med NU!

Det va länge sen jag tjatade om träning och kost va? Kanske för att jag har haft dålig motivation.. eller inte till träningen men till kosten. Men från och med nu, exakt nu, ska jag fan köra på! Är sjukt trött på mej själv för att jag skjuter upp allt hela tiden. Men det är ju typ bara 9 veckor kvar tills alla mål ska va uppfyllda så det finns ingen tid att förlora!
Det är ju egentligen lite hemskt att jag säger att jag ska börja nu när jag redan tränar minst 6 gånger i veckan och försöker att inte äta onyttigt på veckorna. Men asså mitt stora problem nu är att jag äter massa fast jag inte ens är hungrig, och det är fan slut på det nu! Mätt= va nöjd med det. Därför ska jag börja med nåt hemskt som jag aldrig har haft förut, ett freaking MATSCHEMA! Okej det låter nog värre än vad jag ska göra det. Inget svältschema, men bara en typ av mall som inte får överstigas. Känns som att jag kommer kunna hålla mig bättre då :) Men självklart kommer det inte hållas på heltid, ingen regel utan undantag!


som vanligt rekomenderar jag morötter. finfina grejer, förutom att det kanske inte är så jävla gott om man ska vara ärlig? Men man vänjer sig väll :)


RSS 2.0