Operation dödlig utgång

Enligt min åsikt har man alldeles för lite ledighet i skolan. Alla behöver va ledig, och om inte skolan erbjuder det får man väll erbjuda sig själv det? Haha det var iaf skönt med en ledig dag idag :)

Imorse va jag på specialisttandvården. Det va inte kul alls, och som jag trodde blev det snack om hur man så gå till väga med min käft, och jag får välja helt själv hur jag vill göra vilket gör det ännu svårare!!

Alternativ 1: jag låter allt va och lever med det helt enkelt. Kan sätta in ett inplantat på en av mina tänder när jag blir äldre för att göra det lite snyggare. Jag tyckte att detta lät bra fram tills jag fick veta att det kostar 20 tusen för EN tand.
Alternativ 2: jag får tandställning både uppe och nere för att räta ut mina tänder, vilket leder till att jag kommer få det fulaste bettet i Sverige. Sen gör jag en operation där en kirurg går in och skär upp rätt mycket för att kunna flytta både min över och underkäke. Sen efter det blir det tandställning både uppe och nere igen. Det finns vissa osköna risker med operationen också, tex att dom kan skära av en stor nerv så jag tappar känseln runt hakan föralltid.

Jag vill ha snygga tänder, men jag vill inte se ut som ett fån på vägen dit. Just nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra, det är 50 50 helt klart.. Men jag har ju lite tid att tänka ändå..

Föresten tjänade jag ju 800 spänn igår på att sälja min, ehh aa pryl hehe... Mamma va på mig direkt att jag borde handla eftersom hon inte gillar att jag sparar pengar haha. Och för er som trodde det, var det alltså inte mina kära hokeyhandskar jag sålde. Men jag är fortfarande arg på mamma och pappa för att dom gav sin dotter ett par jävla hokeyhandskar?! Jag menar va??? ne jag får inte fram det. Men min dotter ska iaf aldrig få några hokeyhandskar!! haha

Här är mina små älsklingar! man va ju rätt cool när man va liten asså



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0