0,4- sommarens upptäckt, yran

Jag hade aldrig varit på storsjöyran och jag har dissat det ganska hårt alla tidigare år eftersom jag har varit på Smögen och inte kunnat tänka mig att åka därifrån. Men i år fick jag välja, allt var upptill mig. Jag valde att åka hem, offra typ 4 dagar av paradisets tid och göra något nytt. Inget jag ångrar nu, fysatan vad kul jag hade! Det var mycket bra musik, skön stämning överallt och helt underbart att glida runt med goda vänner och göra saker som är förbjudna :)
Yran var helt enkelt en av årets höjdpunkter!




0,3- träningens år, på gott och ont

2010 har verkligen varit det år i mitt liv som jag har tränat allra mest. Jag skaffade mitt gymkort i början av året och sedan dess har jag spenderat mycket tid där. Det vart även sjukt mycket längdskidor under förra vintern, och så fort snön försvann började jag med cyklingen. Jag undrar egentligen hur långt jag har cyklat under hela året, med tanke på att det vart nära 90 mil under 10 veckor nu i höst. Och på sommarlovet blev det betydligt mycket mer haha :)
Under 2010 har jag även försökt att påverka mycket med allt vad min kost innebär. Förut åt jag godis varje dag, inget skämmt. Jag tyckte att jag kunde äta godis varje dag eftersom jag tränade typ 3 gånger i veckan på den tiden. Vad tänkte jag med? Nu har jag iaf lärt mig att ha sockerfria veckor och jag jobbar på det här med helgerna, men har hittills svårt med det. Men 2011 kanske kan hjälpa mig med det? :)

Jag kommer iaf att minnas mitt träningsår som något bra, jag har tagit mycket nya personliga rekord och jag har mått otroligt bra psykigt när jag har tränat vilket har gjort mitt 2010 ännu bättre!! :) 
Jag kommer även att minnas 2010 som året när allt gick över styr. Jag menar, jag har alltid varit tokig i träning. Jag va fan ute i skogen och sprang själv när jag var 10 år. Men det var en annan sak då, det var något jag la kanske 3 timmar i veckan på och sedan tänkte jag inte mer på det. 2010 vart inte riktigt så. Allt detta har tagit upp mer eller mindre alla mina tankar och det är inte bra när det går så långt. Jag vet egentligen inte vad det var som fick mig att inse att jag har spårat, eftersom alla alltid har sagt det till mig. Men när jag inte ens klarar av att vila när jag är skadad eller sjuk finns det saker jag behöver jobba på. Jag ser 2011 som året då jag ska komma ur denna panikartade fixering, men ändå tappa många kilon till sommarlovet ;)

dom senaste dagarna

Har hunnit med mycket roliga saker nu under några dagar. Jag har ju ingen koll på vilka dagar det är nu när man är ledig men jaja. För några dagar sen träffade jag iaf Vincent eftersom vi inte hade träffats typ sen han flyttade till sthlm? Haha det va ju lite kul, vi gick på en resturang jag inte minns vad den heter och jag kännde mig vuxen som kunde beställa alkohol utan att visa lägg :) Efter det åkte jag hem till Josse med Sara och hade en mysig kväll!
Igår städa vi ur ett av mina förråd, det sög. Hittade dock lite roliga saker där! Bland annat en gammal dagbok som var kanske det hemligaste jag har läst? Alltså hur kunde jag? :O haha fyfan jag ska bränna den!! Efter det åkte jag in på eastern och åt med massa tjejer! Supermysigt och gott :)
Idag klev jag upp tidigt och åkte in och tränade med Rebecca! Nu är även hon en trogen medlem på golds, vilket glädjer mig!! :D Det mindre roliga med träningen var att mitt ben inte är redo för något löpning än.. på ett bra tag.. fuck life!! :'( Efter träningen var vi på stan ett bra tag också!
Och slutligen ikväll, då vart det barnkalas! Emma 6 år, mysigt! :)





Hittade ett album från dagis med massa saker i när vi städade ur förådet! Jag blev lite glad, yes även jag har varit kort!! haha?

0,2- familjen

Ibland hatar man sin familj, känner att det är riktigt orättvist att man skulle födas just i den skaran. Ibland älskar man dom som ingenting annat, man får riktiga rysningar bara av tanken att dom skulle försvinna. Känner ni igen er?
Under året som gått så har min familj sätt ut och varit ungefär som alla andra år. Fast en grej har hänt, en av oss flyttade mer än 100 mil bort. Det har varit både skönt och tråkigt. Jag menar jag älskar verkligen att vara ensamt barn numera. Inte för att det har blivit värsta skilnaden så att jag får allt jag pekar på och blir ompysslad som ett litet spädbarn eller så, men jag har givetvis blivit lite bättre behandlad nu när det bara är jag. Det kanske låter hemskt, men jag gillar det :) Sedan har det funnits en baksida med att Caroline har flyttat, saknaden. Hennes rum är nästan helt tomt och hon har bara varit hemma två gånger sedan hon flyttade.
Det är inte familjen i sig som har varit utstickande detta år, men det jag vill hylla dom för är att jag vet att mitt år inte hade varit lika bra utan dom. Dom har ställt upp otroligt mycket för mig, allt från att skjutsa överallt till ekonomisk hjälp och förståelse. Jag vet att vi aldrig hade åkt till Egypten igen om det inte hade varit för att jag ville det väldigt mkt, och vi hade inte heller varit på smögen i nästan 4 veckor om det inte var för min skull.
Jag älskar dom helt enkelt!






0,1- musikens år

Musik har egentligen aldrig varit någon stor grej i mitt liv. Jag har varit hon som bara har lyssnat på musik från radion i bilen. Det ända musikaliska jag har provat på är två instrument, vilket var otroligt tråkigt båda två(kanske för att det var fel val av insturment också haha) och sen har jag sjungit i en kör när jag var lite och det var plågsamt tråkigt! Säkert kul om man är duktig, men det är jag inte.
Men trots mina dåliga erfarenheter av musikens värld så blev 2010 året som musiken kom att betyda otroligt mycket för mig. Jag vet egentligen inte säkert varför. Men några anledningar är nog att jag skaffade spotify i telefonen så jag hade lättare att komma åt musiken, jag kom på att det är underbart med musik när man tränar, jag började associera musiken till olika händelser i mitt liv, och kanske det vilktigaste av allt- jag kom på vilken musik jag älskar. House music
Jag lyssnar självklart inte bara på house, men det är helt klart den bästa musiken jag vet när man är på humör för det. Det är svårt att beskriva vad det är med house music som är så bra, men dels är det grymt när man tränar eftersom man blir peppad av det och sen känner jag själv att jag blir väldigt påverkad av musik. Kommer det en deppig låt blir jag lätt lite nere, lika så om det kommer en peppig house låt blir jag glad. Och alla vill väll vara glada? :)



2010, det bästa året i mitt liv.

2009 var ett år jag älskade. Jag hade inga förväntningar alls på det året eftersom mitt 2008 sög, eller ja det va inte ett toppenår med tanke på körtelfebern och flera av mina nära blev sjuka i allvarligare grejer och vissa klarade sig inte... Att 2010 skulle bli ännu bättre en 2009 hade jag knappt vågat hoppas på. Det är klart att även jag har haft nergångar under året, men i helhet har det varit helt underbart och jag har verkligen tagit vara på tiden vilket jag är glad över nu!
Det hände så sjukt mycket bra saker under 2010. Vissa var ögonblick som blev till minnen medans vissa var långvariga och saker jag kommer att uppskatta att jag hade hela livet. Jag kan ju inte skriva om allt som gjorde mitt år så bra, så istället har jag plockat ut 7 olika saker jag tänkte dela med mig av. Jag uppdaterar lite när jag har tid. Det blir ungefär som en lista som kommer se ut såhär:

2010
0,1- musikens år
0,2- familjen
0,3- träningens år, på gott och ont
0,4- sommarens upptäckt, yran
0,5- sommarens lycka, smögen
0,6- årets umgängeskvällar och fester
0,7- årets bästa av allt, vännerna



Så håll koll ;)

Ås elljusspår=gratis zoo

Idag har jag varit i Bydalen & åkt slalom! Hur nice som helst. Det var dock inte så skönt väder och det var enorma mängde snö så det var inte så bra åkning, mest snövallar, men jag var lycklig som fan ändå :D
När jag kom hem åt jag middag och så, sen blev det andra skidor som ni kanske läste i förra inlägget hehe :) Det var tung snö att köra i och mitt ben kan dra åt helvete om jag säger så... Men aja, jag är ändå glad att den kloka delen av mig tog över och bestämde att det var nog efter en mil.
Jag måste även berätta att det hände ikväll igen!! Alltså detta är sjukt, jag börjar tro att det ligger någon förbannelsen över mig och det här med rådjur i skogen. Igår när jag var ute och körde stötte jag först på ett första varvet, och sen ett till det andra på exakt samma ställe! Det kanske var slumpen, men ikväll flög en till jävel över spåret(dock inte på samma stället tack och lov). Jag väntar bara på att det ska komma en björn nu... Min största fobi... Helvete va farligt, man bör inte vara i skogen själv... & när jag ändå pratar om björnar så har jag lagt till det i min "topp tre vad jag kommer att dö av". Jag kommer alltså aningen att få cancer, bli sjukten eller bli uppäten av en björn. I'm sure.... haha
nu tänkte jag visa kläderna som jag har fått i julklapp/handlat nu på lovet!

















Tror att det var allt. Känns skönt att jag äntligen har hittat nya kläder som jag gillar, för innan jul fanns det inte så mycket i min smak. Även om detta sved för sparsamma sandy så vare värt det ;)

lite off

Tjabba tjena. Jag har varit lite off från datan nu för att det har varit full rulle, men nu har jag typ 10 minuter på mig att skriva lite innan jag ska ut i den mörka sogen! ;)
I torsdags var jag som sagt på middag hos mina kusiner. Det var supermysigt och gott! Min kusin Emma ville aldrig gå och lägga sig så lite senare på kvällen tog jag med henne ut på en promenad. Jag fick stora problem att få in henne sen haha




Sen igår var jag på stan. Hittade mycket kläder som jag tänkte visa bilder på senare ikväll :) Från början var det jag och Josse men sen droppade även dom bruna tvillingarna Jansson in samt Rebecca och Hanna. Vi gick runt och kollade lite och sen vart det 11ans grill. Fast jag tog själv en äppellunch på ICA moahaha!!
Sen på kvällen åkte jag hem till Rebecca, och sen kom massa fler tjejer också :) Vi kollade på film och mådde gött :)



julfrukost på Scandic hotell

Imorse mådde jag bättre som tur va hehe, så då åkte vi in till Scandic hotell där farmor och farfar hade sovit inatt och åt julfrukost med dom där. Det var supermysigt, och där blev vi kvar ganska många timmar.. Haha Blomqvistare har verkligen problem att sluta prata, och ni som har mött min käre far och tycker att han pratar mycket så är det ingenting om man jämför med min käre farmor!! Haha, men det är ju lite kul också :)


Sandys lycka!


Ikväll ska jag på middag hos mina vilda kusiner. Vi får väll se vad som händer ikväll. I veckan när vi var där blev det ju rätt mycket innehokey med Alexander 3 år! Kanske blir en repris ;)
Men nu ska jag ta tag i livet och trotsa mitt helvettes ben, det blir längdspåret. Vi får se hur långt, men det känns skönt att det inte blev två vilodagar på raken som jag befarade!! :)

julafton slutade med kräkattacker för Sandy...

Min julafton var verkligen supermysig ända in mot slutet.. Det kanske var då min kropp började reagera på att jag bara hade ätit massa sött hela dagen och egentligen ingen riktig mat, för den sa ifrån ganska skarpt iaf. haha detta är ju sjuuuuukt pinsamt, och jag om någon brukar ju kunna svulla som ett as? Men nehepp tydligen inte denna dag. Det började med att jag gick ner på toan där nere och ville dö för jag mådde så illa. Jag stod helt enkelt inte ut, så jag tryckte faktiskt fingrarna i halsen bara för att få illamåendet att släppa. Och det gjorde det lite iaf. Så då gick jag upp och la mig i min säng, och sa ingenting till min syster som va hemma. Men sen kom det jävla illamåendet tillbaka och jaa, jag kunde inte dölja det längre.. Haha fyfan vad jag spydde(om ni ville veta) och min syster fick hjälpa mig.... Och allt hamnade i handfatet så det blev stopp..... Och när pappa kom hem fick han ta reda på det... HAHA sjuk kul, men jag hoppas fortfarande att det var något konstigt jag hade ätit för annars är det ju fan illa :P

Aja, jag är iaf supernöjd med årets julkalppar! Det bästa var pengar, kläder, presentkort på Gabriell & platt/locktång. 

 





JULEFRID

Sista julen i huset ever, känns lite trist.. Julen är ju väldigt traditionsenlig och vi har alltid firat jul här. Men man överlever nog, kan ju bli bra i mitt nya hem också :)

Jag började min julafton med att bryta en viktigt tradition som jag har skapat själv, att åka längdskidor!! hehe. Men kylan satte stopp för Sandy så tyvärr.
Det fick bli en FET julfrukost istället.

Detta finns i familjen Blomqvists kylskåp EN gång per år, åh juletider♥


Mm jag levde drömmen imorse!! :)

Stan med Rebecca

Idag åkte jag in på stan tidigt som fan, eller aa vid 10. Gick och visade mamma allt jag önskar mig. Eftersom jag nästan aldrig spenderar mina egna pengar bestämde jag mig för att för en gång skull sätta sprätt på dom där 800 som jag tjänade förra veckan, så jag köpte två tröjor. Hoppas jag hittar något snyggt på rean efter jul också som jag kan handla upp resten av pengarna för ;)
Lite senare idag kom Rebecca in på stan. Vi gick först runt lite i affärerna och sen drog vi oss mot törners. Där vart det Clubbiz, mycket delikat. Dom har dock blivit lite väl dyra och taniga på senaste tiden, men dom är fortfarande goda! Där satt vi väldigt länge som alltid, bara pratade om allt mellan himmel och jord. Supermysigt! :)
Efter det vart det lite träning såhär innan juletider, och även en lång tid i bastun för att få uppleva lite värme!! :)
När jag väl kom hem bakade jag och min syster muffins som även det ska bli en julklapp!
Ikväll ska jag vara hemma och mysa med familjen. Äta julgodis och julskinka blir ett måste! :)



Glömde ju som alltid att ta kort idag.. Men som tur va hittade jag en väldigt beautiful bild på mig och Rebecca sen i 1an? haha göll

GI bak

Min onsdag började med att jag och min syster bakade bröd. Typ ett GI morotsbröd, som vi ska ge till farmor och farfar i julklapp. Förra gången jag bakade bröd fick jag ju en brännskada på min arm som jag kommer få leva med haha, men denna gång gick det finfint! :)
Efter baket åkte jag in till stan och bland annat cyklade lite. Mitt pyskiska mådde bra av det, mitt fysiska desto sämre. Men jag är iaf lite bättre nu i benet än för några dagar sen!
Men nu ska jag ta och trippa ner till mina kusiner här i Ås. Sen lite senare ska jag se på morden i Sandhamn. Sista avsnittet ikväll och det är väldigt spännande! Bra som fan vare :)
Jag kan ta kort på bröden som vi bakade sen så ni får se!
Hejsvejs!


Ny design!

Som ni ser så har jag en ny design nu, allt tack vare Lina Didriksson! Supergulligt av henne att göra den tycker jag!! :) Och det roliga tycker jag är att jag inte hade sagt något alls om hur jag ville att den skulle se ut. Jag fick bara ett sms där det stog att hon hade fixat en "båtig design" till bloggen. Jag vart lite nervös innan, för jag menar det här med design är ju en smaksak och det är ju inte alls säkert att man tycker lika. Men jag blev ju supernöjd! Ens vänner kanske känner än bättre än vad man tror, för jag vart ju jättenöjd med min förra design också som Rebecca gjorde! :)
Nu har jag två saker med min blogg som är otroligt typsikt mig, namnet och designen. För i ärlighetens namn är jag ju träningsnarkomanen som alltid kommer att älska havslivet!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag först baka bröd(haha det är en julklapp) och sen ska jag till stan, och efter det lite dampträning för att rena mitt samvete. Juste jag skulle ju inte skriva om träning nu på ett tag, men aja. Ni vet hur jag är och ni kanske har förstått nu att jag vill ändra på det en smula, för mitt eget bästa. Men eftersom det sitter djupt inne i min skalle kommer det ta tid. Men nu har jag lov vilket betyder mängder av godis + träning lite då och då om mitt ben pallar. Sen efter jul kommer ni säkert få stå ut med min ångest hehe, men dom tiderna kommer senare ;)
PUSS♥ 


nu har vi nåt hälften mina vänner

Idag när jag kom hem blev jag glad i hjärtat, min syster dunkade nämligen min "the best of house" playlist!! Åh det kanske smittar av sig ;)
Idag i skolan gjorde vi egentligen inget speciellt, åt tusen pepparkakor och bara hade det mysigt :) Jag känner mig inte alls i behov av lov egentligen, men man kan ju ändå aldrig få för mycket av det!! :)
När jag kom hem åt jag mängder av julgodis och kollade på ett sjukt coolt program, Great white appetite. Jag är ju väldigt fascinerad av havet och allt vad det innebär, så jag blev kvar inne i hajarnas värld i över en timme haha. 
Och nu har ju föresten halva gymnasiet gått. Herre gudars vad det har gått snabbt :O Men det har ju varit gälet underbart, och den bästa tiden väntar tror jag :D Men jag måste ju erkänna att det känns tungt att man ska splittas från alla nya vänner om inte allt för länge. Vissa flyttar 10 mil bort, andra 100. Huvva!! 





Lina fixade finfin frilla på Rebecca!

Ni kan kalla mig skadaN

Just nu vill jag bara gråta, eller kanske kapa av mig mitt vänstra ben. För min skada har blivit sjukt mkt värre bara sen igår. Okej, jaa det var dumt att springa en mil med ett skadat ben imorse, men jag lever ju som ni vet efter mina egna måsten. Jag som inte skulle skriva om träning och kost på ett tag nu, men jag va bara tvungen att sörja över detta. Och jag hoppas fan att jag blir bra till jul för annars vet jag inte vad jag gör. Träingnen är mitt ända prepparat till att kunna svulla julgodis ju! Aja, det löser sig. Får väll ta 20 stålveckor fram till sommaren annars. Nog om det, för träning och kost är inte hela världen.. Inte för Sandy heller.. ? fuck haha

Idag efter skolan följde jag med Rebecca på stan. Det va supermysigt! Vi gick runt och luktade på alla möjliga dofter och drömde oss bort i hudprodukternas värld :)

Och ikväll blev det TV. Vart ju tvungen att kolla om min kompis klass var med på Ung och Bortskämd, och mycket riktigt så va han en av dom som satt i klassrummet. Det va lite kul att se :)

Men nu ska jag ta och behandla mitt FITTIGA ben. Please god help me!!

Min syster lever i krig

Denna söndag har jag lagt på vad ni förmodligen skulle tycka var skönt men som jag själv får lite panik utav, dega. Jag har inte varit utanför huset en sekund och knappt utanför mitt rum heller. Men aja, jag kanske behövde det på nåt sätt. Nu har jag precis påbörjat en "behandling" med starka salvor mot min muskelskada som jag har fått i benet för ett tag sen men ignorerat (fuck my life), och ska nu dra mig in mot badrummet för att noppa mina ögonbryn! 

titeln som kvällens puckobarn kammade min syster hem!
Sandra: Men Carro, är det inte ganska många gatubråk nere i Skåne där du bor?
Caroline: Nja, men det brukar vara skottlossningar ganska ofta utanför min lägenhet!

Jag fick föresten finbesök av min käre vän Karin ikväll också! Hon kom över med en lite julklapp till mig. Hon är ju väldigt "duktig i händerna" som jag brukar säga, så hon hade gjort värsta chokladasken och bakat massa fina praliner! Jag är imponerad, både av utseendet och av smaken! Tack hjärtat♥


Imorgon har jag en lektion och där är det redovisning som jag redan har gjort. Nödvändig dag va? haha. & Sandy ska inte vara "sjuk". Vilka framsteg jag gör (:
 


paranormal activity 2

12 timmars sömn inatt, jag är lycklig haha :)

Igår kväll skulle jag och Anna egentligen se Jackass 3D men vad ser vi?! Jo att den har slutat att gå... Oskönt :( Men när jag tittade runt lite på vad det fanns för andra filmer så blev jag glad som fan! Paranormal activity 2!!! Jag och Anna som va värsta inne i 1an förut, det passade ju perfekt! Dock hade Anna redan sätt den, men hon va snäll och såg den igen. & ja, den va braa!! Har man sätt 1an måste man se 2an helt enkelt, för dom kopplade ihop dom på ett sjukt bra sätt tkr jag! I 1an va man rädd som fan, men i 2an var det betydligt värre haha :D

Idag har jag inga direkta planer. Ska städa rummet, slå in julklappar och kanske åka in på stan en sväng. Det känns faktiskt som att jag redan har lov, och har haft det ett tag nu haha för det va länge sen det va nåt plugg inför ett jobbigt prov nu, skönt skönt :)


sweet sleep

Inatt sov jag sjukt gott, åh jag älskar verkligen det! Även fast jag inte sov så många timmar så var det kvalitetstid ändå haha :) Jag startade min dag med att äta en bamsefrukost, och sen trippade min SYSTER ner. Hon va sig lik, och jag fick krama henne utan att hon fick panik haha :)

När jag kom in lite senare idag hade mamma en "liten låda" till mig, haha gu va hon tyckte att hon va gullig mot mig alltså!! Men aja, hon fick väl va det då :)


Utan dig inget mig, snöboll ♥ haha djup_tjej93

fredagkväll

Spenderades hos Sara Sedin, himlars va mysigt det var. Fast det började med lite trouble haha. Sara hade nemligen redan börjat sitt första bråk med sin pen pal!! Haha ganska fult om man tänker efter såhär i efterhand, han bor ju i Kanada och dom har skrivit 1 brev var till varandra och det har redan blivit fight. Filippa kände sig skylldig haha stackarn :P Men när bråket var löst verkade det som att Sara kom sin pen pal ännu närmre så det va ju bra haha :)

Resten av kvällen vart det massor utav snack, glögg och andra gottigheter :)





Filippa vart väldigt kristen efter allt med den stackars Kanadensaren!! haha


Sandy mår illa som en gorilla

Dagens lunch fick mig att fundera. Det är ju ganska fränt att lite sås kan gåra en maträtt i toppklass så helvetes äcklig!! Mattanterna får ju helt enkelt skylla sig själva att eleverna protesterar och lämnar alla tallrikar på bordet då ;)

Idag på Hälsopedagogiken var vi på studiebesök på fristilen, det va kul :) Efter det gick jag och josse ner på stan och köpte godis + att jag handlade lite inför julbaket som jag skulle ha med mamma. Så när jag kom hem fikade vi lite och sen droppade även pappsen hem från Norgelandet.


Först bakade vi knäck. Och jag åt liiiiiiiite för många så det är nog därav mitt fruktansvärda illamående kommer hehe.


Sen bakade jag lite egna ehh aa? haha fan va beautiful dom blev erkänn! Det spelar ju ingen roll om jag bakar/ritar eller gör något annat kreativt, så ser det ju ut som att det är en 3åring som har varit i farten hehe. känns bra känns bra :)

Ikväll ska jag till Sara och dricka glögg med 2% alkohol i, crayz motherfucker!! Det va ganska kul att hon inte kunde köpa det själv för att hon inte va 18 tycker jag HAHA!! Rätt kul att Sverige har så sjuka lagar tkr jag, som att saftglögg skulle leda till fler alkolister? Haha coolt

Operation dödlig utgång

Enligt min åsikt har man alldeles för lite ledighet i skolan. Alla behöver va ledig, och om inte skolan erbjuder det får man väll erbjuda sig själv det? Haha det var iaf skönt med en ledig dag idag :)

Imorse va jag på specialisttandvården. Det va inte kul alls, och som jag trodde blev det snack om hur man så gå till väga med min käft, och jag får välja helt själv hur jag vill göra vilket gör det ännu svårare!!

Alternativ 1: jag låter allt va och lever med det helt enkelt. Kan sätta in ett inplantat på en av mina tänder när jag blir äldre för att göra det lite snyggare. Jag tyckte att detta lät bra fram tills jag fick veta att det kostar 20 tusen för EN tand.
Alternativ 2: jag får tandställning både uppe och nere för att räta ut mina tänder, vilket leder till att jag kommer få det fulaste bettet i Sverige. Sen gör jag en operation där en kirurg går in och skär upp rätt mycket för att kunna flytta både min över och underkäke. Sen efter det blir det tandställning både uppe och nere igen. Det finns vissa osköna risker med operationen också, tex att dom kan skära av en stor nerv så jag tappar känseln runt hakan föralltid.

Jag vill ha snygga tänder, men jag vill inte se ut som ett fån på vägen dit. Just nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra, det är 50 50 helt klart.. Men jag har ju lite tid att tänka ändå..

Föresten tjänade jag ju 800 spänn igår på att sälja min, ehh aa pryl hehe... Mamma va på mig direkt att jag borde handla eftersom hon inte gillar att jag sparar pengar haha. Och för er som trodde det, var det alltså inte mina kära hokeyhandskar jag sålde. Men jag är fortfarande arg på mamma och pappa för att dom gav sin dotter ett par jävla hokeyhandskar?! Jag menar va??? ne jag får inte fram det. Men min dotter ska iaf aldrig få några hokeyhandskar!! haha

Här är mina små älsklingar! man va ju rätt cool när man va liten asså



julklappshandling

Idag efter skolan gick jag till tacobaren där anna johanna och emelie satt och åt. Efter en stund tog jag och johanna bussen mot ö&b som planerat haha :D Det har fan blivit en tradition att vi åker dit innan jul och hanldar lite julklappar och även godis till oss själva. Det är grymt bra om man är i full gång med att spara pengar, för det är samma grejer fast billigare!

Till Mamma eftersom hon dels har önskat sig det och sen tycker jag att hon kan behöva ett kilo choklad! :D Och det är även bra att dom innhåller nötter så inte pappa kan sno av dom haha!


Till Pappa för han är kär i Robert Gustafsson!!


Till min syster eftersom hon är en riktig alcobitch!! haha :)


Lite julgodis till mig själv! :)


Och dagens jävla upptäckt!!! VIMTOSAFT!! alltså världen blir ju bara bättre, eller hur Lisen & Emmzih? :D

myskväll

Idag när jag kom hem kom en glad överraskning, mitt nya batteri till datorn! Först tänkte jag skita i att öppna när det knackade på dörren eftersom jag inte hade hunnit platta håret efter jag hade duschat haha, men jag bet ihop och det va ju tur då ;)

Nu ska jag fortsätta jobba med mitt arbete i hälsopedagogiken, vill få klart det helst ikväll. Sen ska jag gå över till Karin och mysa med henne hela kvällen! Lucky me.

Ps. Jag tror att jag har fått en till tand. & jag ska till specialisttandvården på torsdag så det passade ju bra! Tror att det ska snackas om operation och tandställning hit och dit då, mindre bra. I'm scared......



  


sandy taggar ner

Lika väl som många av er där ute vill lära sig att träna och äta nyttigt så vill jag lära mig att bli som er, skita i träningen och ta en bulle istället. Jag ska helt enkelt lära mig att livet inte handlar om att vara lika saml som man var när man var sju år, ingen kommer tycka mer om mig för det. Så från och med nu tänker jag inte skriva om min träning eller kost på bloggen, bara om min vardag i övrigt. Jag kommer givetvis inte sluta träna och tänka på kosten, men jag ska försöka sluta tänka på det 98% av min vakna tid så därför kanske det passar bra att inte heller skriva något om det. Men sen när jag har lärt mig att tagga ner och bli som er andra kommer jag säkert börja skriva om det igen :) Eftersom jag inte har en aning om vilka som läser min blogg så säger jag inget mer om detta.

Ikväll har jag inga direkta planer, funderar på att ringa nån :)

PUSS♥


björnen sover. not

Jag tror att jag är en aning efterbilven, för jag var helt säker på att det var tre veckor kvar tills jullovet. Men det va ju gött att detta är sista veckan, ungefär iaf.
Idag åkte jag längdskidor ofc för det va ju varmt ute. Och det var en stor dag inom längdåkningen för Sandy idag. Jag åkte nemligen 6,5 km spåret helt själv. Annars brukar jag bara våga åka 2,5 spåret för att jag tycker att det är behagligt att den inte är så jävla långt in i dom djupa skogarna, vilket betyder att risken för min stora fobi att bli uppäten av en björn avtar en aning. Men det har jag inte tid att tänka på nu, jag får helt enkelt riskera börjnfällan, för det suger en aning att köra 8 varv varje dag i samma spår som ni kanske fattar hehe.
Jag åkte 2 varv i 6,5 spåret. Jag är en aning sliten efter helgens träning. 11 km löpning och 28 km längd, finns en liten chans till vila imorgon :)

När jag kom hem började jag fixa iordning lite inför veckans käk. Jag gjorde fetaste fruktsalladen som jag kan äta ifrån när som helst i veckan och sen gjorde jag lite äggröra som jag tänkte värma och äta imorgon till frukost!



Tog ett litet smakprov med salt och peppar. Hur gott som helst! :)




Lördagkväll

Spenderades hos Filippa, även med Karin och Anna! Myssssss :)


StålveckanS slut med stort S firas med tacoSfest med stort S

Igår tog ÄNTLIGEN den plågsamma stålveckan slut, och den har givit resultat som tur är!! Nej, man ser verkligen ingen skilnad på en person efter bara en vecka jag vet, men man måste börja någonstans. Och efter 10 veckor lovar jag att man ser skilnad! Inte för att jag ska fortsätta exakt såhär hårt, men det är ju bra att veta att det funkar när man kommer i krissituationer tex efter jul och innan sommarlovet hehe.
Efter skolan sprang jag 11 km för att kunna unna mig lite gottis med gott samvete när jag kom hem. Jag tog ett glas oboy och öppnade en ny paradisask, valde ut fyra praliner med omsorg. Jag ville gråta, så underbart var det! På kvällen åkte jag in till frösön. Eftersom mamma tyckte synd om mig att jag skulle behöva vänta hela 10 minuter på frösöbussen så väntade dom på mig och körde ut mig dit sen, hehe.
Väl där vart det tacoSfest som emma kallar det, haha mycket gott och trevligt! Sen vart det korre ofc, godis♥
Resten av kvällen spenderades i soffan framför idol och sen ute på okända vägar på frösön!

Idag är jag lycklig! -8 grader, helvete vad bra längdväder! Men innan jag sticker ut ska jag iaf börja med ett arbete i skolan. Lät tråkigt va? Men icke, för det är ett arbete om träning i hälsopedagogiken!! Man får typ skriva om vad man vill inom träning, så nu jävlar :)





jag å lisen

Idag efter skolan gick jag till frösön och mötte upp Lisa Jansson. Först gick vi till stora törners men Lisa insåg snabbt att dom inte hade kvar några clubbisar där så vi gick då upp till mittpunkten istället! haha :) Där satt vi länge som attan, tills kvart i 6 då jag blev tvungen att ta bussen hem med tanke på att det aldrig går några bussar ut hit till damp-Ås på kvällarna..... Men det var en supermysig eftermiddag iaf! Vi snackade vilt och brett om ALLT! Haha

Denna träningsfria afton ska jag faktiskt försöka att använda på bästa sätt, ta upp nåt plugg kanske? För i helgen ska jag vara fri till 100%. Puss på det!

Och imorgon är det fan slut på stålveckan, fy helvete vad skönt. Jag måste faktiskt erkänna att jag har lidit en del i veckan och jag hoppas att det har gett en gnutta resultat, vi låter vågen visa imorgon! ;) Jag är nervös..... Och sen måste jag även erkänna min längtan efter choklad. Jag gick faktiskt och spanade in våran godisskål idag efter middagen, tog upp en chokladkaka och luktade. Jag ville grina, att dom små jävlarna kan frästa mig så hårt. Typ styra mitt liv, alltså seriöst jag måste hitta något annat att leva för än sötsaker haha! Men jag tog ingenting iaf, och det ska jag inte göra förns imorgon! Blir det allt för jobbigt att motstå ikväll tänker jag fan gå och lägga mig, för nåt godis blir det inte! Jag ska fullfölja min nyttiga vecka, punkt slut. :)


Tog en vacker bild i damp-Ås när jag gick hem. Solen lös rätt starkt även om det inte framgår på bilden...? eh ja

Kvällens!


Kvällens sysselsättning: Längdskidor 13 km. (det kommer mer haha)
Kvällens skada: blåsa på högra tummen...
Kvällens bästa: Mammas kommentar "jadu sandra, du är ju duktig på att röra på dig" (tyckte att det var lite gulligt att hon har lagt märke till det nu......haha)
Kvällens upptäckt: Längdskidor är fan jobbigt, helvetes bra träning för oss som söker sånt.
Kvällens förvåning: Jag har smörjt in mig med VITALIZING!! haha man kanske skulle börja missbruka hudkräm?:)
Kvällens konstaterande: Jag har dom svagaste armarna som någonsin har funnits!!
Kvällens löfte: Vilodag imorgon, Sandy LOVAR! :)

dag 3, jag köttar

Imorse vaknade jag vid 10, utvilad och glad :) Jag klev upp och skrev klart psykologifördjupningen! Chalalalala jag är klar med hela kursen nu!! Ledig fram till jul? Kanske, men jag kan ju alltid fixa till lite och sega på :)
Sen åkte jag in till skolan vid 12, varför kan man ju undra? Jag gjorde ingenting där på öppet hus så jag åkte hem efter två igen. När jag kom hem städade jag och tvättade, kände mig lite vuxen helt enkelt. Sen kokade jag gröt-stålveckan you know. Jag börjar nog bli lite van? Jag menar, det finns verkligen inte i min värd att ta en mjukmacka med smör och ost efter skolan nu! Och det är ju faktiskt bra, för gröt innehåller varken fett eller socker men man blir mätt ändå! :)

Ikväll ska jag nog vara bad och åka längdskidor på min vilodag. Det är inte så lätt för mig att vila :( Vad fan håller jag på med? Ajuste, stålveckan ;) Ps. Snart taggar jag ner och blir som alla andra. snart... Don't worry :D

dag 2, nya upptäckter

Dagen började med att jag tog bussen i för att träna. Jag slarvade dock med frukosten, men om man tränar på morgonen är ett hett tips att skippa frukosten! Man tvingar då kroppen att gå direkt in på fettreserverna-vilket vi gillar starkt! ;) Jag sprang 9 km enbart på vilja. Mina ben klarar inte mer, detta var 5 träningspasset på raken utan vila.. Så imorgon vilar jag hårt, tror jag iaf :)
Jag åkte hem vid halv 2 och sen dess har jag fan inte gjort något haha.. Eller lyssnat på musik och rivit morötter typ! Idag till fika kom jag på en ny upptäckt! Eftersom det är så jävla tråkigt att bara äta hårdbröd piffade jag upp det lite, helt utan fett- Saltgurka! Det va gott, eller jaa gott vet jag inte men helt okej! :)

Ikväll ska jag städa, tvätta och kolla på i form med Anna Anka! Imorgon tar jag 12 bussen in, skönliv!

Jag räknade ut att denna macka innehåller 28 kcal, lika mycket som i tre briogodisar om ni vill ha en uppfatting om hur mycket det är!


dag 1

Idag var det en nödvändigt dag i skolan. Tror aldrig att jag har skrivit det på bloggen förut haha :)
Jag och Tildis va på matten och gjorde klart veckans tal, lovely! På feken sen fick vi lära oss hur man bokför moms vilket också kan vara bra att veta. Sedan på psykologin fick vi jobba med vad vi ville, och det går framåt med min fördjupning! Till sist Nk, där vi fick jobba med redovisningarna. Så jag är nöjd med dagen, inge jävla dötid här inte haha :D

Efter skolan var tanken att jag skulle springa. Men jag gick tyvärr ut lite för hårt efter att jag blev frisk, så jag är redan galet sliten :'( Ingen bra start på stålveckan haha! Så jag åkte hem och gjorde något alldeles underbart, åkte LÄNGDSKIDOR!!! Det var -22 grader, spåret sög, jag hade inge glid, det va läskigt mört i skogen, min skidhållare gick av pga kylan, min teknik sög och jag hade ingen känsel i ansiktet. Men Sandy var lycklig ändå. Shit alltså, jag är sjukt pepp på detta! Jag kunde dock bara köra ett varv på grund av alla dåliga förutsättningar, istället för 8 varv som jag brukade köra förra året.. Men det kommer, tro mig ;)

Och dieten har gått bra idag. Även fast jag har mått psykiskt dåligt över hur jävla sugen jag är på godis. Jag tänker på choklad hela tiden och jag kan inte sluta!! Typ julgodis..... jävla julgodis. Jag vill ha :'(



GAAAAAAAAHH!!!

Kom nyss hem efter ett välbehövligt träningspass på golds! Det var underbart att kunna springa igen, jag är lycklig moahaha :)

Och nu smäller det, imorgon sartar jag den omtalade stålveckan haha!! Jag kanske inte har berättat vad det kommer att innebära? Jo, jag ska äta 4/5 mål om dagen. Och eftersom jag inte kan påverka vad det är för lunch eller middag ska jag påverka alla mina andra mål, alltså frukost mellanmål och eventuellt kvällsfika. Jag har en meny där jag får välja fritt, det ser ut såhär:
1. Gröt
2. Morötter
3. Hårdbröd som det är
4. Frukt

Och sen blir det massor utav träning på det också! Och det bästa av allt är det har kommit till min vetskap att dom har gjort freaking LÄNGDSPÅR i Ås nu! Alltså är jag lycklig eller är jag lycklig? AHHHHH. Nu ska det börjas igen, jag ska spendera all min fritid i skogen haha. Ne men mycket iaf. Förra året åkte jag ungefär 2 mil per kväll, och det gav resultat. Även fast jag vart ganska sliten så vart min kondition stenhård och jag va mycket smalare då än vad jag är nu, inge skämt!! Det vore ju förjävla nice om jag får tid att åka så mycket i vinter igen!! Det finns ingenting som bränner fett som längdskidor, så nu ska jag fan utnyttja det! Jag har faktiskt bara 5 kg kvar till min "drömvikt" så med rätt kost och längdskidorna kan det här sluta bra ;) Fast först kommer julen, och då ska jag bli fet. Sen har jag 20 veckor på mig att bli en skinny bitch :D 

Men okej nu tog jag i, det finns viktigare saker här i livet än att gå ner i vikt. Men denna vecka finns det inget annat, så tagga STÅLVECKA!! haha jag uppdaterar i veckan om hur det går ;)


Sandy har laddat upp!!

Sommarplaner

Igår kväll var jag som sagt hemma hos Josse. Vi kollade på "she's the man" 2 gånger haha? Fast vi va inte så fokuserade på det eftersom vi hade viktigare saker för oss, att planera sommarlovet 2011!!♥

Jag vet inte om ni har tänkt på det, men jag har iaf gjort det, att denna sommar skulle kunna bli hur bra som helst! 93orna är 18, vilket innebär körkort, giltigt legitimation och inga begränsningar!

Ungefär såhär ser våra gemensamma sommarplaner ut. & vi vill självklart att fler ska me, för ju fler detso roligare sommar!! :D

Jobb: Kom vi fram till att vi måste ha för allt kommer kosta skjortan. Men vi hinner dock bara dom två första veckorna. Hoppas jag får jobb på fotbollsskolan i år igen! :)
Peace&Love: Skulle ju vara hur coolt som helst. Och det blir billigare om man tar egen bil. Så planen är att Emma och Lisa kör min bil(som man kan öppna takluckan på haha).
Smögen: Under vecka 29 skulle vara drömmen. Sveriges stekigaste och galnaste vecka. Det bästa vore om vi kunde bo i vårat hus där men om inte mamma och pappa är där kommer vi antagligen att hyra ut det. Men Smögens camping funkar. Och skulle vi mot förmodan bli överdrivet rika kan vi ju alltid bo på hotell på Smögen...
Skara: Jag vet inte riktigt vad jag tycker om skara eftersom jag har lite dåliga upplevelser därifrån haha!! Men Emma och Josse är sjukt pepp på det! Men jag och Lisa dissar tyvärr haha.
Yran & Stråket: självklart!

Sedan har jag lite andra planer också så som seglarläger(varför inte i Grekland?) och sen utlandet med familjen. Sen ska vi ju flytta också. Jag vill väldigt gärna åka utomlands med kompisar också men det hinner jag nog inte i sommar. Det får bli antingen i vår eller i höst :)

Jag drägglar seriöst när jag ser dessa planer! Men det är dock bara planer och drömmar. Allt kommer ju givetvis inte att gå, men vi satsar på så mycket som möjligt!♥





tagga stålveckan!!!

Igår kväll var jag som sagt med Anna. Först tittade vi på idol och sen gick vi hem till henne och tittade på Jackass the movie som vi har sätt säkert 5 gånger nu! Men den är ju helt underbar, vi älskar den :D Och det som inte skulle inträffa inträffade än en gång, jag somnade på Annas sjukt sköna säng.. Jag har aldrig lyckats se en hel film hos Anna utan att somna, så hon är väldigt van haha... 

Idag vaknade jag vid 12, elva timmars sömn va behövligt! :) Jag bytte om till träningskläder och peppade inför lite löpning, och vad händer? När jag kommer in är det stängt pga "personalutbildningar". Släng er i väggen!! Så jag fick åka hem..... Men om Sandy har planerat in träning så finns det inga andra alternativ, så jag fick köra ett litet program hemma istället, bättre än ingenting :)
Sen käkade jag gröt till lunch, på en lördag... Jaja men jag taggar inför stålveckan haha :D

Ikväll ska jag hem till Josse och mysa!
Puss ♥


En bild från sommarlovet på mig och Anna!

I'm a bad girl

Det kanske var dumt att träna två dagar efter man har legat hemma i sängen och spytt? Fast näe, jag känner mig ju bättre nu. Och jag körde mycket lugnt! Bara cykling, bara 2 mil :)
Så nu är jag glad, för om jag tränar resten av dagarna denna vecka betyder det att jag har tränat 4 dagar denna vecka även fast jag har haft parasitjäveln. Och 4 gånger på en vecka är för lite för Sandy, men det är ju inte för lite om man kollar vad som är hälsosamt.

Idag fick vi tillbaka våra matteprov och det va en lättnad! Efter det gick jag och mamma och åt lunch på Törners. Jag tog en räksallad med currysås, mycket välsmakligt! :)
På hälsopedagogiken idag fick vi googla på olika dieter, Me like! :D Josse hittade den ultimata "Skinny bitch dieten". Den lät ju rätt skön ;) 

Nu sitter jag och njuter av lite skön musik som ingen kan klaga på! Jag har nemligen skickat iväg mina föräldrar för att handla en nyttig fredagsmiddag för en gångs skull- Kycklingsallad! Dom var inte så pepp på det men jag gav mig inte, dom kan fan behöva va lite nyttiga ibland! Dock kommer dom inte att joina min sockerfria helg... 
Efter middagen ska jag träffa Anna, och vi ska titta på idol och bara mysa! :)
 

hajar som käkar folk i Sharm el Sheikh!!!!!!!

Jag gick nyss in på expressens hemsida och läste något förfärligt! Att de har fångat i två hajar i Sharm el Sheikh.. Asså jag har faktiskt tänkt på det förut, att röda havet borde vara ett hav där det finns hajar. När jag var i Hurgada badade vi ju med vilda delfiner mitt ute på öppet hav och det känns ju konstigt om det inte ska finnas något farligt där ute. Men jahapp fuck alltså, det finns alltså farligheter även i det underbara landet.... Jag blev fan ledsen nu. Jag länkar om ni vi läsa mer --> http://www.expressen.se/nyheter/1.2237650/efter-attackerna-tva-hajar-fangade-vid-sharm-el-sheikh

Idag har jag iaf fått gjort lite på psykologifördjupningen. Sen har jag mest bara degat hela dagen.

Jag mår inte helt 100 än men imorgon ska jag iaf gå på skolan. Cryptosporidium, I hate you. Förstörde ju hela veckan som jag fan hade sätt fram emot!! Jag som skulle ha min stålvecka och allt. Det ända jag kan tacka Cryptosporidium för att att han hjälpte mig att gå ner 2,5 kilo!! haha yes, så nu ska jag inte förlora den nedgången utan jag ska fullfölja det med en 100% nyttig helg och sedan förhoppningsvis en stålvecka nästa vecka ;)
Jag hoppas även på lite träning imorgon, fast mamma kommer inte bli glad om hon får reda på det hehe. Jag spydde ju trots allt igår.....


sandy tycker till om vanliga dieter!

Idag är jag hemma för sista dagen. Jag har inte spytt sedan igår morse så jag borde vara okej imorgon!
Nu när jag har varit hemma har jag ju iaf haft tid att sitta vid datorn och kolla runt vad gäller min passion, träning och dieter ofc! Det är ju faktiskt inte bara min fixering och önskan om att vara en skinny bitch, utan hela den här världen kring träning och dieter är ju faktiskt förjävla intressant! Utan att jag ens tänker på det så snappar jag upp information kring saker om detta. Det kanske tycks vara lite sjukt, men jag har nog mer eller mindre koll på vad allt vi svenska äter innehåller och exakt hur hårt/länge vi behöver träna för att bli av med det. Jag ska faktiskt erkänna att detta är en sjukdom, en fixering som jag aldrig tycks bli av med. Men jag tycker ändå att det kan vara bra att ha lite koll på vad vår mat innehåller, och vad vi ska göra för att bli av med den, eftersom det rör oss alla! :)

Eftersom alla inte är lika fixerade som mig men ändå vill kunna leva lite hälsosamt tänkte jag tycka till om några dieter!

 1. En populär diet som har kommit nu är den som man utelämnar alla kolhydrater i. Denna diet har visat sig vara bra om man vill gå ner i vikt men ändå dissar jag den! Kolhydrater är energi, vilket vi behöver. Det är vetenskapligt bevisat att vi behöver kolhydrater, proteiner och fett. Om vi utelämnar någon av dessa kan vi få bristsjukdomar och helt enkelt bli knäppa i huvudet. Så ät kolhydrater!
 2. Det finns en annan diet som går ut på att man bara ska äta fett. Jag förstår egentligen inte varför, jag menar fett bygger fett hallå? Ne jag dissar den med, som jag sa förut, ät allsidigt och utelämna inte något!
 3. Det tredje jag tänkte nämna är ingen direkt diet, men den är mycket populär bland tjejer i min ålder. Svält. Att knappt äta något alls för att inte få i sig energi och därmed gå ner i vikt. Det kan tyckas smart, men jag har tagit reda på hemligheterna bakom detta. Det finns en försvarsmekanism i våra kroppar som arbetar för att vi ska överleva. Om vi då inte ger vår kropp någon mat ställer hjärnan in sig på svält. Tids nog måste vi äta, det vet vi alla. Och så fort vi då stoppar i oss någonting så kommer kroppen att lagra allt som fettreserver eftersom den aldrig vet när vi har tänkt att svälta oss ingen. Så dissa svälten, du kommer knappast att må bra utav den!
 4. Den diet som jag faktiskt vill hissa i detta inlägg är "5 mål per dag". Om vi äter så kommer vår kropp aldrig att ställa in sig på svält och vi kommer därmed att få till en bra ämnesomsättning(fettförbränning). Dock snackar vi inte 5 hamburgare om dagen, utan normala fettsnåla måltider som vi ändå blir mätta på. Man kan säga att det här med att hålla vikten är världens enklaste ekvation, allt vi stoppar i oss ska även förbrännas!


Morgonens frukost. En halv potion gröt, ett äpple och loka. Eftersom jag bara sitter hemma nu och inte gör av med någon energi behöver jag inte mer än så, men jag behöver något så ingen svält alltså! :)

jag blir tvungen att dricka giftiga vätskor...

Mamma kom nyss upp med ett glas vätskeersättning till mig eftersom hon tror att jag kommer dö om jag inte får i mig det. Hon åkte direkt efter jobbet och handlade, och hon valde hallonsmak "eftersom du gillar det sandragumman"... hymm jag vet ju faktiskt inte vad vätskeersättning är, vad fan det innehåller för skit. Det ända jag vet att det innehåller är freaking kranvatten som jag är livrädd för. När jag sa det till mamma sa hon att Ås vatten inte alls är farligt och att nästa gång hon kommer upp på mitt rum ska glaset vara tomt. Jag vet alltså inte hur detta ska gå till..... I have big problems!!

Idag vaknade jag iaf kvart i 12, skönt att få sova ut! Jag hade några helvettes timmar inatt när jag trodde att det var slutet för mig, haha ne men nästan. Men som jag sa till Rebecca, har man överlevt körtelfeber överlever man allt! Dock hade jag lite spyattacker på förmiddagen också, vilket innebär att jag inte är redo för skola imorgon...

Jag har roat min dag med att titta på "i form med Anna Anka", förjävla bra program. Jag vill ha Anna Anka som morsa, hon är ju stencool! ;) Jag ska fan bli som henne när jag blir stor, träna folk tills dom kräks över mig moahaha :D


Det otroligt farliga glaset........


RSS 2.0